koza_w_rajtuzach Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 06.08.11, 07:17 A ja Wam powiem, że następnym razem nie będę głupia i nie dam się jakimś obuwniczym forumowym gorączkom . A przecież taka zadowolona byłam jak mój syn nosił Mrugały i miałam je na tą zimę też kupić, bo nóżka zawsze w nich była ciepła, sucha zarówno jak siedział w wózku czy szedł nóżkami, widziałam, że mu w nich wygodnie. Po co mi były jakieś Ecco, z którymi nawet nie wiadomo co się stało, bo zapłaciłam kasę a nie dostałam żadnej informacji co i jak, jaki numer itd. Jeśli mi odeślą kasę za buty, to kupię "normalne" buty. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: do koza_w rajtuzach 06.08.11, 09:22 Kozo, a jak wpłaciłaś za buty pieniądze, skoro nie dostałaś żadnego potwierdzenia zamówienia? Bo ja, jak dostałam maila ( zaraz po zakupie) to tam był numer zamówienia i w przelewie podałam ten numer. A jak Nie dostałaś maila, ze zamówienie się zrobiło, to jaki numer zamówienia podałaś? Był on jeszcze w jakimś momencie transakcji podawany?-bo nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: do koza_w rajtuzach 06.08.11, 10:19 Płaciłam przez płatności na stronie, od razu ze strony przekierowało mnie na mbank i automatycznie wszystko samo się wpisało. Jest tam taka możliwość, na takiej samej zasadzie to działa jak płacę z allegro, więc sama nic nie musiałam wpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamarozi Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 06.08.11, 09:49 Ja też zapłaciłam i nie dostałam żadnego maila z potwierdzeniem. W sumie nie zmartwię jak po prostu odeślą mi kasę bo zmieniałam koncepcję. Zamiast Snowridów chcę kupić córce porządne śniegowce i do tego jakieś lżejsze, zgrabniejsze kozaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 06.08.11, 10:54 Bałaganu ciąg dalszy. Najpierw przysłali mi maila, że raczej nic nie będzie z moich 3 zamówionych par, a 2h później przysłali info, że zamówienie zrealizowane i wysłane. Ale nie wiem czy w komplecie czy nie! Ostatni raz zamawiam w Maradze! Odpowiedz Link Zgłoś
vvrotka Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 06.08.11, 13:25 Kupiłam w piątek, zapłaciłam przelewem z góry. Wszystko byłoby ok, paczka przyszła w czwartek, model taki jak chciałam, ale kolor inny, ale to nie ważne, rozmiar o numer większy niż zamawiałam i uwaga, brak jednej wkładki w środku. Załatwili mnei na cacy bo nawet ich sprzedać nie mogę, telefon zajęty, na e-mail nie odpowiedzieli jeszcze, masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesniowamama07 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 06.08.11, 14:33 Możesz przecież zwrócić, masz 10 dni i podstawy do zwrotu Ja miałam zamówienie 1218, na 3 pary butów, przysłali dwie pary (w tym półbuty rozmiar większe), ale chyba zostawię - najwyżej w październiku opchnę. Ale za to nie mam pojęcia, co robić z sandałami, potrzebuję dla dziecka na już, bo mu palec wyłazi z obecnych butów, stopa urosła chyba przez dwa tygodnie o pół cm, a tu na stronie całe zamówienie widnieje jako wysłane - żadnej informacji, że częściowo anulowane, nic. Wybieram się dziś po sandały na przeceny... Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 11:32 no ja dziś w końcu dostałam przesyłkę, zamawiałm nike dziecięce w rozm. 38, dostałam to co chciałam, zamawiałam tydzień temu, kontakt mailowy nawet niezły Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 09.08.11, 00:22 Zamówiłam beżowe trzewiki Primigi a dostałam koralowe sandalki Primigi Zgadzała się kwota pobrania, więc uradowana odebrałam przesyłkę. Po otwarciu kartonu euforia opadła... Ciekawe jak długo potrwa procedura zwrotu, ewentualnej wymiany jesli mają jeszcze to co zamówiłam lub zwrotu gotówki? Odpowiedz Link Zgłoś
a.jak.asia Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 09.08.11, 17:55 takich wlasnie sytuacji nie lubie kiedy zamowie cos a przyjdzie co innego.. i wątpie aby to byla przypadkowa pomyłka. po prostu pakują za koleją i patrząc dokładnie co pakują.. -------------- Rolki na piętę - można w nich chodzić i jeździć. Zobacz je na filmiku! Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 06.08.11, 16:19 vvrotka napisała: > Kupiłam w piątek, zapłaciłam przelewem z góry. Wszystko byłoby ok, paczka przys > zła w czwartek, model taki jak chciałam, ale kolor inny, ale to nie ważne, rozm > iar o numer większy niż zamawiałam i uwaga, brak jednej wkładki w środku. Załat > wili mnei na cacy bo nawet ich sprzedać nie mogę, telefon zajęty, na e-mail nie > odpowiedzieli jeszcze, masakra. O rany! Aż poleciałam sprawdzić, czy w naszych wszystko się zgadza i.... obydwa buty w tym samym rozmiarze i w obydwu są wkładki! HURRA!!! Chyba jestem szczęściarą, bo widze, że tu wszystkiego można się spodziewać. Zdecydowanie odsyłaj buty, opisz w środku o co chodzi i domagaj się zwrotu pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
vvrotka Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 06.08.11, 19:28 Chyba najlepsze wyjście to odesłać, ale ciekawe jak długo będę czekała na zwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Przesyłka przyszła.. 06.08.11, 19:32 .. zamiast 3 par- jedna (płaciłam za pobraniem). Ale szczęśliwe snowboardery zimowe doszły więc tylko się z mężem śmiejemy z 'profesjonalizmy' sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Przesyłka przyszła.. 06.08.11, 22:47 a mnie zaraz szlag trafi, czytam, że buty poprzychodziły nawet z zamówień 1200 coś tam.....ja zamówiłam 5 par 200 zamówień wcześniej i butów nie mam. Napisałam już dwa maile i nic cholera!!!!!!!!!! Telefon jak zwykle milczy i co nie ma ani jednych butów dla mnie????????? Mogli by chociaż napisać żebym nie czekała. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia401 Re: Przesyłka przyszła.. 06.08.11, 23:32 Ja zamówiłam buty w zeszły czwartek, nr zamówienia 878. I wkurza mnie, że zamówienia nie są realizowane w kolejności składania. Sportowe nike są już zdjęte ze strony, więc pewnie ich nie dostanę, ale zamówiłam półbuty primigi za 109 zł, a teraz na stronie są za 199,90 i ze strony sklepu całkowita cisza. Kasę zapłaciłam przez mtransfer, potwierdzenie, że kasa przyszła dostałam i co i nic. Będę wściekła, jak mi przyślą te buty i policzą wyższą cenę, bo za prawie 2 stówy nie kupiłabym tych butów, czekam jeszcze na zimowe geoxy, na stronie nadal są, ale jak widać to nie gwarantuje sukcesu. Jakiś czas temu kupowałam u nich zimowe bartki na allegro, wtedy byłam bardzo zadowolona, przesyłka była b. szybka i zamówienie się zgadzało, teraz robią sobie z klientów jakieś żarty, siedzi sobie pan i wysyła zamówienia jak i komu mu się podoba, z tego co czytam to wysyła inne rozmiary i kolory niż się zamawiało, to po jaką cholerę podawało się numer telefonu, jak pan nie może zadzwonić i się zapytać czy klient zgadza się na taką zamianę??? A co tam, przecież można odesłać, tylko kto pokryje koszty transportu ja się pytam, ale co to pana ze sklepu obchodzi. Wychodzi na to, że osoby, które buty dostały powinny być super szczęśliwe, że w ogóle coś dostały, bo cała reszta, w tym ja od ponad tygodnia nie doczekały się nawet żadnej informacji, ani o opóźnieniach, ani o braku asortymentu, ani o zwrocie ewentualnym pieniędzy. Czy to tak trudno wygenerować automatycznego maila do swoich klientów? Wiem jedno, ja tam więcej zakupów nie zrobię! Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Przesyłka przyszła.. 07.08.11, 10:01 Joasia mi równiez anulowali zamowienie na sportowe Nike, zamawiałam w tym samym czasie co ty = tych butów wogóle nie było. Ta firma to jedna wielka PORAZKA... IMO ci ktorzy dostali buty zamawiali pewno małe rozmiary czy modele mniej popularne. Pozostałe buty były w ilosci jedna sztuka Reszte butów nigdy Maraga nie miała... No ale obrazki z super cenami zawsze sa dobre zeby przyciagnac klienta, jednak wile osob juz nie da sie naciac drugi raz! Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Przesyłka przyszła.. 07.08.11, 10:06 tak sobie teraz pomyślałam, że oni pewnie wysyłają w pierwszej kolejności osobom które na allegro u nich kupują, bo tam jakby nawalili to dostaną negatywny komentarz. A kupując bezpośrednio u nich ze strony to możemy ich w d... pocałować bo maile z megawku.rfem to oni pewnie od razu do kosza wrzucają Mi pan na piątkowego maila, że jak w poniedziałek kasy nie będę miała na koncie to oddaję sprawę do sądu odpisał, że "pieniądze przeleje w poniedziałek". Żadnego przepraszam czy ugryź się w dupę. No nic. Powiem szczerze, że wątpię w szybkie odzyskanie kasy Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Przesyłka przyszła.. 07.08.11, 15:56 asiaiwona_1 napisała: >Mi pan na piątkowego maila, że jak w poniedziałek kasy nie będę miała na koncie to oddaję > sprawę do sądu odpisał, że "pieniądze przeleje w poniedziałek". > na zadnym komisariacie ci nie przyjmą nawet takiego zgłoszenia bo nie ma podstaw poki co. pan z maragi pewnie bardzo sie przestraszył twoich "gróżb" Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Przesyłka przyszła.. 07.08.11, 18:36 Ale tego wątku powinien się przestraszyć. Jak się nie jest jedynym w okolicy piekarzem albo aptekarzem, to klienta można zlekceważyć raz. Pierwszy i ostatni. Dziewczyny nie wymagają przecież nie wiadomo czego, tyle tylko, żeby wiedzieć, czy zamówienie będzie zrealizowane oraz kiedy. To nie jest jakieś wygórowane żądanie, kiedy się płaci spore pieniądze i rezygnuje z możliwości oferowanych przez inne sklepy. To nie jest tak, że jak za miesiąc dojdzie do wniosku, że butów nie ma i odda pieniądze, to wszystko jest OK - może prawnie nie da się nic zrobić, ale opinia pójdzie odpowiednia i dobrze, bo sklepy konkurują nie tylko cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
my_valenciana Re: Przesyłka przyszła.. 08.08.11, 22:29 Taki ich sposób działania. Mnie po trzech miesiącach uzerania się z nimi - pan napisał, ze zaprasza do dalszych zkupów w Maradze - no chyba żeby mnie wkurrr... Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Przesyłka przyszła.. 07.08.11, 10:22 Też zamawiałam Nike i bez słowa wyjaśnienia po prostu nie przysłali.. Moim zdaniem powinni pytać. Ale pół biedy bo coś jednak dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
jezykkic Re: Przesyłka przyszła.. 07.08.11, 14:36 To ja powinnam być mega szczęściarą, bo ani nie dzwoniłam ani nie pisałam a dostałam za pobraniem to, co chciałam. (r.25 i 27, w tym zimowe ecco) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: jezykkic 07.08.11, 15:16 Faktycznie jesteś szczęściarą bo ja zamówiłam kozaczki ecco rozm. 27, trzewiki ecco rozm. 26 i adidaski 26 i nic nie przyszło Anulowali zamówenie złożone coś ok 28 lipca brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 do mnie tez przyszlo 07.08.11, 17:27 wczesniej pisalam juz ze nie mieli wogole mojego zamowienia choc kasa poszla. pan po podeslaniu mu potwierdzenia wplaty tego samego dnia wyslal buty. rozmiar przyszedl dobry, tylko kolor nie ten. na pudelku byl dobry a w srodku inny. ale ten mi sie nawet bardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: do mnie tez przyszlo 07.08.11, 19:50 Bo oni domyślni i wiedzieli, że ten Ci się bardziej spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
nellyssima Re: Przesyłka przyszła.. 07.08.11, 20:04 Jeżeli otrzymalas nie to, co zamówi as, to koszty przesyłki w obie strony musi pokryć Maragakids. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan33 Re: MaragaKids - odradzam 08.08.11, 10:45 Nigdy więcej nie kupię nic w tym sklepie , zwłaszcza przelewając wcześniej kasę. Nie aktualizują strony. Kupiłam buty, których nie mieli. Przelałam pieniądze ,ale uwaga!...o 9 zł za mało...???!!!! Oczywiście dopiero po setce prób dodzwonienia się do pana, który po prostu nie wie co się dzieje... Zero odzewu. a 2 tygonie temu zamówiłam 3 pary butów (na szczęście za pobraniem) -dostałam 2. Bez wytłumaczenia,żadnego majla, żadnej informacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzan33 Re: MaragaKids - odradzam 08.08.11, 10:46 suzan33 napisała: przepraszam... Oczywiście oddali o 9 zł za mało > Nigdy więcej nie kupię nic w tym sklepie , zwłaszcza przelewając wcześniej kasę > . Nie aktualizują strony. Kupiłam buty, których nie mieli. Przelałam pieniądze > ,ale uwaga!...o 9 zł za mało...???!!!! Oczywiście dopiero po setce prób dodzwon > ienia się do pana, który po prostu nie wie co się dzieje... Zero odzewu. > a 2 tygonie temu zamówiłam 3 pary butów (na szczęście za pobraniem) -dostałam 2 > . Bez wytłumaczenia,żadnego majla, żadnej informacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 26.08.11, 09:37 Ja kupiłam trzewiki Geox 24, dostałam 25, napisałam maila że chce wymienić, pan do mnie oddzwonił i ustalilismy że wymienia mi na taki sam model ale inny kolor bo nie było mojego. Miał przyjechać kurier z butami i zrobic wymianę. Ale przyjechał kurier bez butów i tylko zabrał te w rozmiarze 25. Dzwoniłam kilka razy żeby dopilnowac czy doszły, podobno są i dzisiaj maja mi wysłać te 24. do południa bardzo łatwo sie tam dodzwonić, po południu duzo trudniej. czekam na buty, mam nadzieje ze niezadługo to potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 07.08.11, 20:11 to teraz moja historia zamówienie 939 zamawiałam dla synka snowbordery 28 takie brązowe na 3 rzepy i 29 granatowe na 2 rzepy (ten najpopularniejszy chyba model) zamawiałam 29.07 w piątek płaciłam karta kredytową online prosiłam o wysyłkę po 7.08 ze względu na urlop po waszych postach byłam przekonana, ze nic nie dostanę ale w czwartek 4.08 dostałam maila, zę zamówienie wysłane 6.08 w sobotę dzwoni kurier, że ma paczkę (ja nadal na urlopie), ale ze miły pan dużo do mnie przynosi to zostawił mi paczkę w "tajnym miejscu" dziś wróciłam i drżącymi rękami paczkę odpakowałam i ilość i rozmiary się zgadzają - i to by było na tyle w rozmiarze 28 zamiast brązowych na 3 rzepy dostałam te na 2 rzepy, tez brązowe, więc jestem w sumie zadowolona w rozmiarze 29 zamiast granatowych smowborderów na 2 rzepy dostałam... czarne terra vg, na szczęście tez na rzepy a nie sznurowane, więc ujdzie maila że wysyłają co innego rzecz jasna brak ogólnie wyszło ok, biorąc pod uwagę to, co piszecie a, jeszcze dostałam paragon nie na moje buty i nie na moja kwotę wraz z potwierdzeniem dokonania płatności kartą w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 07.08.11, 22:39 Fajny mają "bałagan" delikatnie mówiąc skoro nawet mieszają kolory butów w pudełkach albo paragony z innych zamówieć Odpowiedz Link Zgłoś
mamakarolla Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 08:23 na jaki adres wysyłacie im maila? Kiedy próbuję wysłać na ten co jest na ich stronie wiadomość do mnie wraca Mam zamówienie 1092 zrobione tydzień temu w niedzielę. do dzisiaj ani butów, ani informacji! Zapłaciłam z góry przelewem Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 08:39 i u mnie wraca @... Zamowienie 1033 i wielka cisza Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 08:54 Wygląda na to, że padł serwer pocztowy albo przekombinowali z konfiguracją. Ja dzwoniłam przed chwilą i nie było problemu żeby załatwić sprawę telefonicznie. Także może spróbujcie zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakarolla Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 09:34 dodzwonić się nie mogę, ciągle zajęte.. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 09:39 Pod jaki numer dzwonicie? Ja dzwonię pod 61 8 66 77 87 i jest komunikat "wybrany numer jest niedostępny" Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 10:33 właśnie pod ten dzwoniłam, jakoś po 8:00 Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 11:52 Nie rozumiem polityki tej firmy. Jakoś lajtowo podchodzą do sprzedaży i klientów, a Pan który odbiera telefony, to ma chyba niezły ubaw z nas wszystkich. Chociaż wcale to śmieszne nie jest. Czytając ten wątek już byłam pewna, że butów nie będzie. Tym bardziej, że późniejsze zamówienia były już realizowane. Jednak jakimś cudem, po kilkudniowym dzwonieniu, w piątek w końcu dodzwoniłam się. Butów najpierw nie było, za chwilę się jednak znalazły. Dzisiaj już je dostałam i wszystko się zgadza. Chociaż wcześniej nie dostałam żadnego powiadomienia. Tak więc trzeba chyba dzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
andre20 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 15:39 Z tym ubawem to się raczej nie zgodzę... Chyba, że trafiłyśmy na różne osoby. Ja na kontakt telefoniczny nie narzekam, Pan był uprzejmy i pomocny, ze słuchwką w ręku poszedł do magazynu i sprawdził dostępność. Proponował, że poszuka w ich sklepach brakujacych butów i ściągnie do skompletowania zamówienia. Narzekać można raczej, że trudno się w ogóle dodzwonić i że ta wyprzedaż generalnie przerosła możliwości sklepu. Chyba biedacy nie przewidzieli, że forum napędzi im tyle klientek Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 11:54 Miałam zamówienie nr 1217, złożone w niedziele tydzień temu. Najpierw miałam kłopot, bo chciałam zapłacic kartą, a na stronie pojawiał się jakiś błąd, nie dostałam potwierdzenia zamówienia. Wysłałam maila z prośbą o nr konta i dodatkowo zadzwoniłam -w poniedziałek. Pan poinformował, żeby zadzwonić jeszcze raz w środę, bo miała być dostawa i wtedy miałam dostać nr konta do przelewu. We wtorek dostałam maila z numerem konta i potwierdzeniem zamówienia, zrobiłam przelew. W piątek zadzwoniłam jeszcze raz, bo status zamówienia nie zmienił się. Pan powiedział, że nie ma wpłaty, butów które zamówiłam też nie, ale może zaproponować mi inne - podał kod, obejrzałam buty w internecie i powiedziałam, że takie też mogą być. Pan poprosił o potwierdzenie przelewu na maila, wysłałam, jeszcze zanim sklep odebrał mojego maila zamówienie zmieniło status na wysłane. Buty przyszły dzisiaj - brązowe ecco terra vg na 3 rzepy, rozmiar 31, obydwie wkładki są w środku Napiszę tak: gdyby te buty potrzebne mi były natychmiast, to byłabym mocno wkurzona za bałagan, ale ponieważ do zimy sporo czasu, mogłam ten tydzień poczekać. Buty które dostałam w sumie chyba nawet pasują bardziej do ubiegłorocznego kombinezonu T. niż zamówione pierwotnie. Pan w sklepie - IMO pomocny, starał się zaproponować jakieś rozwiązanie, a nie olać klienta. Jeżeli będzie jeszcze jakaś wyprzedaż - pewnie skorzystam, bo zimowe ecco za 149 zł to IMO dobra oferta, a buty sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
zazuc Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 12:20 Ja dołączę do grona zawiedzionych i rozczarowanych. Zamówienie 8xx. W piątek dostałam maila, że zamówienie zostało wysłane. Przyszła dzisiaj paczka. Z 3 par zamówionych przyszła tylko jedna. Nie doczekałam się Ecco WQ rozmiar 38 i Ecco rozmiar 26 dla młodszej. Przyszły tylko trzewiki Primigi. Oczywiści informacji o tym, że nie ma Ecco nie dostałam. Po jakiego gwoździa robią maga wyprzedaż, jeżeli nie maja tych butów na magazynie.!!! Dobrze, że zamawiałam za pobraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Najnowsze newsy ws. zwrotu pieniędzy 08.08.11, 12:35 Udało mi się dziś dodzwonić. Chciałam przypomnieć panu, że w piątek obiecał, że dziś przeleje mi kasę na konto. najpierw wysłałam maila, ale wrócił do mnie. Podczas rozmowy pan powiedział, że dziś daje księgowej wszystkie zwroty do zrealizowania. Tak więc teoretycznie jest szansa, że wszystkie dziś jeszcze bądź jutro będziemy miały kasę na koncie. Na moją uwagę, że od piątku tak mnie zbywa z przelewem pan po raz kolejny poprosił o podanie danych do przelewu więc podałam mu te dane przez telefon. Matko, jak ja chcę już mieć kasę na koncie i zapomnieć raz na zawsze o maraga kids Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: Czy znacie może te: 08.08.11, 13:48 www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/girls-imagine72004255775.html miał ktoś ? Czy są ciepłe/miękkie? Dla 10-latki... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Czy znacie może te: 08.08.11, 14:01 Te zamówiła koleżanka, same jesteśmy ciekawe jak wyglądaja. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 20:40 a ja jutro się tam przejade osobiście, już sobie adres w nawigację wklepałam. Blisko mnie jak się okazuje... Wybiorę sobie jakieś buty na miejscu za te moje pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
margo_33 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 15:10 Zamówienie (1181) złożone w niedzielę tydzień temu, za pobraniem. Zadzwoniłam dzisiaj i okazuje się, że z 3 par dostanę tylko primigi (26) dla najmłodszej, dla starszych ecco nie ma-snowboarder na 3 rzepy (33) i winter queen (33). Tak więc dołączam do grona rozczarowanych MK. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 15:15 Moje zamówienie 1059, po wielu mailach w końcu dziś przyszła paczka. Dostałam 2 z 3 zamówionych par. Chciałam się dowiedzieć kiedy dostanę zwrot za brakujące buty, ale mail wraca, ale telefon ciągle zajęty Odpowiedz Link Zgłoś
olinek211 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 15:44 Kupiłam kozaczki 1.08 bez rejestrowania się, zapłaciłam zaraz po zakupie, nie dostałam maila zwrotnego gdzie mogłabym potwierdzić zakup. Próbowałam sie dodzwonić przez 3 dni, w końcu udało mi się, ale miałam pecha bo pan nie był przy kompie i nic nie mógł sprawdzić, kazał zadzwonić za 2 godziny, nie muszę dodawać ,że już więcej nie udało mi sie dodzwonić . Wysyłałam maile ale koleś chyba średnio je czyta bo odpisywał ale nie na temat Teraz nawet maila nie można wysłać bo wraca...chyba skrzynka zapchana. Mam pytanie do osób które dostały zamówione buty: czy ktoś dostał swoje zamówienie bez interweniowania telefonicznego i mailowego ??? Zastanawiam się czy mam jakieś szanse bo ani dodzwonić się ani wysłać maila nie można . Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesniowamama07 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 16:06 Ja dostałam buty bez interweniowania, ale tylko 2 pary w tym jedna w rozmiarze niezamawianym. Dziś się dodzwoniłam, uzgodniłam że odsyłam dwie pary butów (kozaki za duże ale z mojej winy), w zamian pan powiedział żebym złożyła zamówienie na kozaki w rozmiarze właściwym - terra na rzepy, wyślą jako opłacone (już wysłali, dostałam maila ze zmianą statusu zamówienia), ja mam odesłać buty z kwitem rozliczeniowym, ile mi mają wpłacić na konto. Jak przyjdą dobre buty, to tak całkiem tej maragi nie skreślę. No i jak nie każą mi czekać miesiąc na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
olinek211 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 08.08.11, 16:04 Nie wiecie moze gdzie można wystawić temu sklepowi opinię? Zazwyczaj sklepy internetowe które poważnie podchodzą do klienta umozliwiają ocenę transakcji. Pierwszy i ostatni raz robiłam w Maraga Kids zakupy i wszystkim będę odradzała ten sklep. Niewiarygodnie niski poziom obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 uffff 08.08.11, 17:51 kurier dziś przyniósł ale otworzyć nie pozwolił. Zaryzykowałam i zapłaciłam. Model, rozmiar, kolor się zgadza, nawet są wkładki, powiem wam więcej, są sznurowadła. Oba! Ha! Wysłane po interwencji telefonicznej, mężowi się udało dodzwonić, ale o tym już pisałam ileś postów dalej. Zamówiłam ecco snowride granatowe rozmiar 22 więc chyba mało chodliwy, pewnie tylko dlatego udało mi się je kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
espo Re: uffff 08.08.11, 21:50 Cześć, ten sklep to jakaś kpina ! Ja zamówiłam buty 25 lipca, zamówienie nr 700! zapłaciłam on-line, dostałam potwierdzenie i numer zamówienia, czekałam tydzień i nic, w końcu udało mi się dodzwonić i okazało się, że mojego zamówienia nie ma. Wysłałam więc maila z opisem, potwierdzeniem itp. Cisza. Dzwonię. Dodzwonić się tam to cud, okazuje się, że moich butów nie ma, ale pan poszuka. Tłumaczy się, że sprzedało się 600 par butów w promocji, stronę zawiesili, nic nie można sprawdzić itp. Po 3 dniach dostałam maila, że proponuje mi inne buty - "też fioletowe" ale ani zdjęcia, ani ceny, nic. Poprosiłam o fotkę. Po 2 dniach odpowiedź, że to takie jak zamówiłam, ale bez srebrnego paska ; ) Masakra jakaś. Po kilku dniach wiszenia na telefonie udało się dodzwonić i Pan mnie informuje zadowolony, że przesyłka wysłana. Niestety nie umiał mi powiedzieć jakie buty nadał, na odczepnego powiedział, że zgodnie z zamówieniem. Myślę sobie ok, poczekam. Dziś dotarła przesyłka, nic się nie zgadza, ani model ani rozmiar. To jakaś kpina, nie ma gdzie interweniować, numer albo zajęty, albo nikt nie odbiera. Pan ze sklepu twierdzi, że jest kierownikiem i nie ma żadnych przełożonych. Jutro będę próbować się dodzwonić, ale nie sądzę, że uda mi się teraz już otrzymać dobre zamówienie. Obawiam się też, że na zwrot pieniędzy będę czekać i czekać, ehhhhh. A może ktoś też otrzymał inne zamówienie? Mi zależy na modelu Track Uno Night Shade rozmiar 24 - chętnie odkupię: allegro.pl/ecco-kozaczki-track-uno-r-20-promocja-50-i1739212091.html Ja dostałam taki model: rozmiar 25: allegro.pl/ecco-track-uno-sniegowce-gore-tex-skora-25-i1714096638.html jeśli nie uda mi się wymienić to wolę komuś odprzedać, zapłaciłam z przesyłką 136.90 zł. Mój mail: espo@gazeta.pl mam już ich serdecznie dość, naprawdę na masę zakupów w sieci, pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją; ( Pozdrawiam serdecznie, kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Czy ktoś dostał juz zwrot gotowki? 09.08.11, 07:54 Bo ja wciąz nie,choc pan mowił,że w piątek wyjdzie przelew... Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: uffff 09.08.11, 09:51 no i ja dzisiaj otrzymałam przesyłkę, miałam zamówienie 917, czekałam do piątku, wysłałam maila i wieczorem dostałam odpowiedx, ze wysyłają w poniedziałek tak się stało, paczka przyszła dzisiaj, snowbordery roz.36, wkładki są!! ) tak więc mają bałagan niezły i chyba jednak trzeba im sie przypomnieć... ale to mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamomi Re: uffff 09.08.11, 11:39 Wczoraj dzwoniłam i okazało się,że brak zamówionych przeze mnie snowboarder(r.29),ale posiadają na magazynie snowride(r.30),kolor podobny rozmiar większy,ale pan twierdził,ze ten drugi model jest mniejszy,wiec ok poprosiłam. Pan(miły,nie powiem)powiedział,że dziś wyśle(8 sierpień).Dziś kurier dzwonił czy jestem bo ma przesyłkę,czekam na niego. Moje zamówienie to 852 z dnia 28 lipca. Trzeba dzwonić i się przypominać,inaczej zapominają. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: uffff 09.08.11, 12:01 Dziewczyny, jak Wam się udaje tam dodzwonić???????? Ja nawet nie mam sygnału w telefonie, tylko od razu komunikat "wybrany numer jest niedostępny", a próbuje dziesiatki razy, od kilku dni. Zamówienie 818, opłacone przelewem, 3 pary butów. Zaczęłam się martwic, czy oni to moje zamówienie w ogóle mają w systemie, bo u mnie w statusie ciągle adnotacja NOWE. Oczywiście maile też pisałam i nic, zero odpowiedzi Zaczynam się denerwować............ Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 09.08.11, 12:06 Udało mi się w końcu dodzwonić - Pan stwierdził, że zamówione WQ na rzepy w rozm. 34 są dostępne i dziś wyśle przesyłkę. Miałam zamówienie 859. Zobaczymy czy i co dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
espo Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 09.08.11, 12:46 Mi udało się dodzwonić po wielu próbach, mam do zwrotu buty - bo pomylili rozmiar i model, znowu Pan dziś nie widział mojego zamówienia, więc musiałam mówić co i jak, zaproponował mi rozmiar 23 zamiast 24 ; ( albo zwrot. Jeśli ktoś ma podobną sytuację to niech mówi o zwrocie kosztów odesłania - mi zaproponowali, że sami zamówią kuriera na ich koszt. Pan powiedział, że realizuje zamówienia wg wpłat, więc te najstarsze są zakopane, ktoś kto kupił buty sporo po mnie dostał je bez problemu, a mojego zamówienia nie widzą, trzeba więc dzwonić i dzwonić, na maile odpisują po 2-3 dniach. Aha raz dzwonili do mnie z innego numeru: 61 868 99 74 niestety tam nie mają wglądu do zamówień, ale zostawiłam mój numer i prosiłam o kontakt, więc może będzie to komuś pomocne. Stroną się nie sugerujcie, oni ją jakby zawiesili, więc tam z kozaków wiszą może z 3 modele, a jak wchodzę z linków jak kupowałam to mam nadal całą rozmiarówkę z mojego modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 udało się przesyłka dotarła 09.08.11, 13:18 zamówienie 1215 z 01.08.2011 na 2 pary terra 36 i 37 - udało mi się wczoraj dodzwonić i pan mnie poinformował że są obie pary a że nie płaciłam od razu a zamówienie też nie było za pobraniem więc nic straconego dla mnie poprosiłam o wysłanie za pobraniem - to otrzymałam info że wczoraj od razu wysyłają - dziś rano telefon od kuriera że będzie paczka za pobraniem, przed 12 dostarczył a że nie ma mnie w domu niemogę sprawdzić czy dostałam to co zamówiłam - podzielę się info po powrocie do domu - więc rada należy się upomnieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i trochę spokoju !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hoow Re: udało się przesyłka dotarła 09.08.11, 15:37 Buty kupiłam 30 tego samego dnia zapłaciłam mtransfer, wiec kasę mieli tego samego dnia. Po tygodniu oczekiwania napisałam maila, Pan odpisał następnego dnia. Buty miały być nadane w piątek, niestety nie nadano ich. Kurier dpd każdego dnia przyjeżdża do mnie po paczki i już się go nawet nie pytam czy cos dla mnie ma, bo chociaż miły jest to pomyśli, że jakaś obłąkana. Ciągle pytać o paczkę. Dodzwonić się nie mogę, bo albo nikt nie odbiera, albo zajęte. Na kolejne maile już nie odpisują, kupiłam 2 pary i chyba mogę już zapomnieć, że je w ogóle dostanę. Szkoda, że tak to wygląda, bo kupowałam u nich wiele razy, ale w stacjonarnych i byłam zadowolona z zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 09.08.11, 15:33 Dzwoniłam dzisiaj zapytac jak tam moje zamówienie i nie mieli zamowionych 25 snowride. zaproponowali trac uno nie zgodziłam sie więc anulowali zamówienie(dostalam zmiane statusu na anulowane), a teraz dostałam wiadomość zmiana statusu na wysłane heheh zobaczymy co mi prześlą. podejrzewam że trac uno Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 09.08.11, 16:13 > Dzwoniłam dzisiaj zapytac jak tam moje zamówienie i nie mieli zamowionych 25 sn > owride też zamówiłam snowride w rozmiarze 25 . Pewnie marna szansa, że dostanę, ale chociaż kasę mogliby zwrócić jak nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Ile kosztowały te byty w maraga 09.08.11, 16:14 Napiszcie proszę ile one kosztowały, bo przysłali mi te a nie kozaki które zamawiałam - a paragon oczywiście zły Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Ile kosztowały te byty w maraga 09.08.11, 16:19 IMO 149,90 + koszt przesyłki 12 zł czyli razem 161,90 Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Ile kosztowały te byty w maraga 09.08.11, 17:03 Terra VG były po 169 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: Ile kosztowały te byty w maraga 09.08.11, 17:34 terra vg na rzepy na pewno były droższe niż 149, chyba 169 własnie też je dostałam - zamiast jednych snowboarderów Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Ile kosztowały te byty w maraga 09.08.11, 21:28 Dostałam te buty zamiast biało szarych terra VG, za które zapłaciłam 149 zł, nie musiałam nic dopłacać... Czarne wyższe terra VG na rzepy faktycznie były za 169 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Jak dokonać zwrotu w maradze? 09.08.11, 17:38 Napiszcie na jaki adres można zwrócić buty? Czy wystarczy sam paragon, czy trzeba jeszcze jakieś pismo reklamacyjne dołączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Dostałam dziś zwrot 09.08.11, 17:42 uff, w końcu tą porażkę zakupową mogę uznać za zakończoną. Odpowiedz Link Zgłoś
espo Re: Jak dokonać zwrotu w maradze? 09.08.11, 18:07 Mi kazali odesłać zapakowane w karton, z paragonem, tak jak przysłali, zapytałam o zwrot mojego dodatkowego kosztu przesyłki - powiedział, że może wysłać ich kuriera po odbiór przesyłki - tak więc ja z tego skorzystam, ciekawe ile tylko to potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs Re: Ile kosztowały te byty w maraga 09.08.11, 17:47 te na zdjeciu to terra vg, kosztowały 149,9 na rzepy i wiazane. Te wyższe terra vg kids kosztowały 164,90 Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: Ile kosztowały te byty w maraga 09.08.11, 18:14 Ja właśnie zamówiłam terra vg te wyższe kozaki za 164,90 i taką mam cenę na paragonie, a przysłali te niższe - teraz dumam czy lepszy wróbel w garści czy szukać gdzie indziej wysokich kozaków.... maraga oczywiście milczy - zarówno telefon jak i e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
2007e Re: Ile kosztowały te byty w maraga 11.08.11, 15:49 A te jaki masz rozmiar bo ja 38 takie zamawialam, zawsze moge odkupic, bo oczywiscie nic nie wysylaja. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jak.asia Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 09.08.11, 17:50 wg. mnie wlasnie podejscie do klienta sie liczy.. jesli ktorys ze sklepów mnie zle obsłuży to wiem ze juz tam ponownego zakupu nie zrobię w sumie nie wiem czy to bylo cenowe z tym skasowaniem butów czy nie ale mimo wszystko powinni łatwo i szybko wyjasnić sytuacje.. ---------------- Japonki ADIDAS. Zobacz je! Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: MaragaKids - wszystko ok! 09.08.11, 20:07 otrzymałam te które zamówiłam - paragon też na kwotę odpowiednią - terra z 3 rzepami czarne które powyżej w poście są na zdjęciu cena 149 +12 przesyłka Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesniowamama07 Re: MaragaKids - wszystko ok! 09.08.11, 23:31 Do mnie dziś przyszły takie same, zgodne z zamówieniem jeszcze tylko czeka mnie wysyłka dwóch par butów do nich i oczekiwanie na zwrot kasy. No i jeszcze dostałam maila, że przy kolejnym zamówieniu mam 20 proc. rabat - kto wie, może mimo wszystko skorzystam? Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 10.08.11, 07:46 zamówiłam 31.07 ecco snowborder rozm. 32 bordowe, bez rejestrowania się, płatność przez platnosci.pl (zamówienie 1187) w poniedziałek 8.08 udało mi się w końcu dodzwonić (chyba z 20 razy próbowałam) oczywiście snowborderów nie było, Pan zaproponował terra vg fioletowe w tej samej cenie wczoraj doszły - wszystko ok tak coś mi się wydaje, że gdybym nie zadzwoniła, to bym czekała w nieskończoność Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 10.08.11, 08:54 Zeszly im wszystkie zimowe buty? weszlam teraz na strone i zaznaczylam obuwie dzieciece zimowe i wyskoczyla mi jedna para butow za 119zl. Czy mzoe mi ktos sprawdzic czy tez tak ma czy u mnie tylko jakis bląd wyskoczyl Odpowiedz Link Zgłoś
margo_33 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 10.08.11, 09:20 Tak, zostały tylko primigi Odpowiedz Link Zgłoś
espo Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 10.08.11, 09:59 Kiedyś, na początku jak sprawdzałam swoje zamówienie, to mówił mi, że stronę przyblokowali, ja z zapisanych linków mogę wejść dalej w wybrane modele, oczywiście to nie gwarantuje, że są, najlepiej zadzwonić jak się uda ; )))) wiadomo ! wczoraj jak dzwoniłam, że dostałam złe buty i rozmiar to proponował mi inny model. o np. www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/7326150595.html Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Espo 10.08.11, 10:02 To ciekawe bo ja zamawiałam takie kozaki i powiedzieli że nie mają już ich na stanie brrr Odpowiedz Link Zgłoś
espo Re: Espo 10.08.11, 10:07 Jak pisałam, nie należy się tym sugerować, bo może to przez pomyłkę aktywne linki, bez ich synchronizacji itp. tamten link podałam jako przykład, mi proponował dokładnie te rozmiar 23; www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/snowride7336156831.html koleżanka składała zamówienie z tych linków i do dziś cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Espo 10.08.11, 10:11 Ja też złożyłam kolejne zamówienie, zobaczymy czy się doczekam Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Plum1000 10.08.11, 10:09 Coś mi się wydaje że mają jakiś błąd na stronie, ja też jak szukałam ecco snowride to ich nie widzę a wchodząc na link tutaj z postu widziałam. Zrobiłam kolejne zamówienie, ciekawe czy się doczekam realizacji Oczywiście za pobraniem wzięłam Odpowiedz Link Zgłoś
espo Re: Plum1000 10.08.11, 10:15 Moim zdaniem, widząc jaki jest ruch w sprzedaży oni te strony poblokowali, żeby to jakoś ogarnąć, to, że linki działają nie znaczy, że buty są ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Plum1000 10.08.11, 11:27 I dlatego zamówiłam za pobraniem nic nie stracę Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: Plum1000 10.08.11, 20:12 dostalam dzis odpowiedz na mojego wczorajszego mejla. Buciki dzis wyslano.. Tak wiec czekam z zapartym them na przesylke. Buciki zamawialam 29 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
my_valenciana Re: Plum1000 10.08.11, 20:23 No chyba, że zamiast butów które zamówiłaś przyślą Ci te, które akurat mają na stanie - jak uszczęśliwili część swoich klientów - w tym mnie. Procedura zwrotu trwała u mnie 3 miesiące i przez sposób działania tego Pana zwątpiłam czy w ogóle odzyskam pieniądze. Życzę mimo wszystko sukcesu. samanta25 napisała: > I dlatego zamówiłam za pobraniem nic nie stracę Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Jeśli ktoś chętny na ecco z maragi ... 10.08.11, 20:21 Oferta tylko do czwartku i tylko dla zdecydowanych, bo chciałabym odesłać buty w piątek do sprzedawcy! Zwrotów nie przyjmuję - dlatego też przedpłata. Mogę dołączyć kserokopię paragonu z 05.08.2011 - oryginał muszę odesłać sprzedawcy. Ceny z mojego paragonu. NOWE ecco track uno 27 kolor Marine - CENA 144,90 zł + przesyłka (kurier 20 zł, PP - nie wiem ile). wkładka 18 cm, do zgięcia ok 16,5 cm. Długość zewnętrzna podeszwy ok 19-19,5 cm takie jak te; NOWE ecco terra VG Kids 30 kolor BLACK - CENA 164,90 zł + przesyłka (kurier 20 zł, PP - nie wiem ile). wkładka 20-20,5 cm, do zgięcia ok 19 cm. Długość zewnętrzna podeszwy ok 21,5 cm takie jak te; NOWE ecco Snowride 24 kolor ciemny fiolet - CENA 144,90 zł + przesyłka (kurier 20 zł, PP - nie wiem ile). wkładka 16 cm, do zgięcia ok 14,5 cm. Długość zewnętrzna podeszwy ok 17,5 cm takie jak te; Odpowiedz Link Zgłoś
kazia4 Coś tam przyszło;) 10.08.11, 22:35 Zamawiałam sobie i córce, przyszły jedne - dla córki, widocznie ja nie zasługuję Rozmiar się zgadza, kolor też, wkładki są I trafiłam z rozmiarem, czyli super. Szkoda że ani słówka o moich butach, dostałam tylko mail, że przesyłka zmieniła status na wysłane Plus jest taki, że za przesyłkę nic mi nie policzyli Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Dostałam zwrot po jednej rozmowie z panem :) 10.08.11, 23:01 mój bilans jest taki: zamawiałam trzewiki jesienne Primigi i zimowe "kozaki" Ecco opłaciłam przelewem Primigi dostałam kilka dni po zamówieniu, dwa dni później zaczęłam wydzwaniać w sprawie Ecco oczywiscie Ecco nie ma, zaproponowali mi inne (ohydne) więc podyktowałam dane do przelewu, następnego dnia puścili mi przelew oto moja historia Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka słuchajcie, jakie jaja :) 11.08.11, 10:33 wczoraj dostałam zwrot z Maragi, a dziś dzwoni od nich pani z pytaniem, czy w zamian tych Ecco, co to ich nie ma, nie chciałabym zmienić zamówienia na inne buty! burdel to chyba za łagodne określenie na to, co tam mają Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: słuchajcie, jakie jaja :) 11.08.11, 14:23 neptunka napisała: > wczoraj dostałam zwrot z Maragi, a dziś dzwoni od nich pani z pytaniem, czy w z > amian tych Ecco, co to ich nie ma, nie chciałabym zmienić zamówienia na inne bu > ty! > burdel to chyba za łagodne określenie na to, co tam mają Miałam bardzo podobnie. Otrzymałam niekompletne zamówienie, brakowało WQ dla starszej córki. Pisałam mail'e, dzwoniłam. Po wielu próbach, dodzwoniłam się. Pan zaproponował mi inne w zamian - terra vg, nie zgodziłam się. Dwa dni później otrzymałam zwrot gotówki, a na trzeci dzień mail'a, że w zamian za te WQ proponuje mi ecco imagine Czyżby gratis? Oni w ogóle nad tym wszystkim nie panują! Odpowiedz Link Zgłoś
rudolf-abs Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 11.08.11, 10:42 Przykre doświadczenia z tego sklepu. Niestety wiele sklepów gubi się w praktycznej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 11.08.11, 11:38 Kupuję w wielu sklepach internetowych,od kilku lat. Nigdy nie spotkałam się z takimi sytuacjami, jakie są tu opisywane przez forumki!!! Jeden jedyny raz dostałam niepełne zamówienie z jakiegoś sklepu, ale od razu miałam OD NICH telefon, że nastąpiła pomyłka, sprawę wyjaśniono, towar dosłano na ich koszt, a ja usłyszałam przepraszam. W Maraga to jakiś obłęd! Dodzwonienie się graniczy z cudem, na maile to chyba z urzędu nie odpisują, wysyłają co im się podoba, a nie to, za co się zapłaciło- myślę, że jakby to gdzieś opisać to byłby ewenement na skalę " Ekspresu Reporterów". Burdel to za słabe określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wawaga1 W sumie jestem zadowolona ;) 11.08.11, 12:42 Kupowałam 29 lipca 2 pary kozaków ecco. Płaciłam od razu przelewem. Przez ponad tydzień cisza. Próbowałam się dodzwonić - bez szans. W końcu napisałam mejla. Po dwóch dniach pan odpisał że dziś zajmie się moim zamówieniem. Tego samego dnia również zadzwonił mówiąc że nie ma snowborderów które zamówiłam w rozm. 33 i może mi jedynie zaproponować terra vg (szaro- białe) w rozm. 34. Wahałam się ale ostatecznie się zgodziłam. Wczoraj kurier przyjechał. Jedna para była taka jak zamawiałam a druga to właśnie terra vg szaro białe. Syn ma w nich trochę więcej miejsca w palcach niż planowałam bo to jednak 34 a nie 33 ale but na tyle dobrze trzyma się na nodze (ma trzy rzepy) że chyba nie robi mu to żadnej różnicy. Śmiga w nich bez problemu, nie człapie i bardzo mu się podobają. Aha, zapomniałam dodać że buty były trochę brudne tzn nie podeszwy tylko ta biała wstawka skórzana była przybrudzona...przez chwilę się zastanawiałam czy może takie po prostu są ale wzięłam wilgotną szmatkę i wszystko się doczyściło. W zamówieniu miała być też bluzeczka dla młodszego syna ale pan powiedział że ich na razie nie mają, mam w piątek do niego napisać w tej sprawie. Na bluzce mi niespecjalnie zalezy więc jak jej nie będzie to płakać nie będę. Ostatecznie -mimo chwilowego stresu po przeczytaniu wątku i dość długiego oczekiwania- jestem zadowolona. Te terra vg podobają mi się bardziej niż snowbordery (są mniej masywne) więc w sumie na dobre wyszła mi ta zamiana. Ich cena na pudełku to 329,90! Za taką cenę w życiu bym synowi butów nie kupiła. A za 149zł to świetny zakup nawet jeśli okupiony dreszczem emocji i koniecznością samodzielnego wyczyszczenia butów Odpowiedz Link Zgłoś
espo Re: W sumie jestem zadowolona ;) 11.08.11, 12:50 Dziś pierwszy raz od 26.07 usłyszałam "przepraszam", ale udało mi się dodzwonić na inny numer, inny Pan wypytał o przyczynę zwrotu, sprawdził czy może coś innego zaproponować, podał dane itp. Może w końcu ktoś tam zaczął myśleć. Teraz pozostaje czekać na zwrot pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: W sumie jestem zadowolona ;) 11.08.11, 14:35 ja dziś dostałam buty Snowboarder, wczoraj wysłane po moim telefonie (zam 756) i wszystko jest OK , trochę trawało ale warto było , nie mieli nr 35 ale zgodzilam sie na wyslanie 34 więc jest w porządku i tak wahalam się między tymi rozmiarami , myślę , ze będą dobre na zimę . Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: W sumie jestem zadowolona ;) 11.08.11, 15:22 Ja w końcu dostalam 2 z 3 zamówionych par i szybki zwrot pieniędzy. Zamawiałam 31.07 (buty przyszły do mnie po tygodniu). na początku tez nie odpisywali na moje maile, aż w końcu w temacie maila napisałam, że proszę o pilny kontakt, albo zgłaszam sprawę na policję. Na drugi dzień wysłali buty , a za 3 dni wpłynął zwrot za brakującą parę. Odpowiedz Link Zgłoś
akusia77 Re: W sumie jestem zadowolona ;) 11.08.11, 16:39 Dzisiaj dzwonili do mnie, że wysyłają buty. Wcześniej raz napisałam do nich maila i cudem odpisali. Zastanawiam się tylko, czy po rzekomej wysyłce dostałyście jeszcze jakegoś maila? Odpowiedz Link Zgłoś
espo Re: W sumie jestem zadowolona ;) 11.08.11, 17:15 Ja o wysyłce dowiedziałam się jak zadzwoniłam, żadnego maila nie otrzymałam, buty przyszły w złym rozmiarze i modelu, nie mam nic na wymianę, więc zostaje mi zwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: W sumie jestem zadowolona ;) 11.08.11, 20:02 ja dostalam wczoeaj mejla ze bucki i wyslane a dzis dotarly. Ecco takie jak zamawialam a Geoxy w inny kolorze ale to mi odpowiadalo Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigma Re: W sumie jestem zadowolona ;) 11.08.11, 20:34 haha a ja miałam zamówienie 757 . Dzisiaj otrzymałam buty. Z 2 par przyszły jedne. Przed chwilką zaglądam na konto a tam zwrot za tą jedną parę. Całość trwała długo ale muszę przyznać że odpisywali mi na wszystkie maile a wczoraj zadzwonił pan, przeprosił i wyjaśnił dlaczego tak długo. Aha ponieważ "wyszło jak wyszło" za wysyłkę nie płaciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 11.08.11, 23:17 Ha ha dostałam buty zamówione i zapłacone 1,08 -wczoraj 11tego Oczywiscie dopiero po moim telefonie do nich. Niestety nie mieli tego koloru co zamowilam fiolet ale granat trudno lepszy rydz niż nic Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 12.08.11, 13:34 a mi przyslali w poniedzialek maila, ze status zamowienia "wyslany" a kurier do tej pory nie dotarl Napisalam maila proszac o nr przesylki, ciekawe co odpisza. Odpowiedz Link Zgłoś
espo Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 12.08.11, 14:26 Ja wczoraj odesłałam buty, a dziś telefon od babki, że dzwoni w sprawie mojego zamówienia bo nie wie czy ja dostałam buty czy nie, muszą mieć tam teraz bardzo wesoło ; ) koleżance zrobili zwrot za droższe buty, obiecała, że ja zwrot dostanę szybko, nic pozostaje czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
my_valenciana Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 13.08.11, 23:04 Może wreszcie skończy się monopol Miłego Pana i zajmie się tym ktoś odpowiedzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
johana75 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 17.08.11, 11:16 Ja dostałam buty wczoraj, tak jak zamawiałam po urlopie. Niestety zmieniłam rozmiar z 37 na 38 i takie dostałam ....no i sa za duże! Chętnie zamienię na 37 obojętnie jaki kolor (ja mam jeansowe) jeśli nie będzie chętnych to zostawię na następny rok.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamomi Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 17.08.11, 11:59 A ja zamówiłam po linku od dziewczyn www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/snowride7336156831.html, kozaki zimowe,na zasadzie,jak wyślą to ok a jak nie to trudno(poprzednie zamówienie zrealizowane ok,tylko buty trochę za duże,tym razem rozmiar ok,tym razem za pobraniem)i dziś o dziwo dostaje mejla,ze moje zamówienie zmieniło status na wysłane tak wiec jak to będą takie jak zamawiałam to super,te za duże zostawię albo sprzeda. Tak więc na stronie nie maja ale towar jest. Odpowiedz Link Zgłoś
espo Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 18.08.11, 10:34 Ja zadzwoniłam dziś, aby się upewnic, że moja przesyłka zwrotna dotarła, wczoraj jej nie było jeszcze - tak twierdzili, niestety trafiłam na kręcącego faceta. Znowu nie widział mojego zamówienia, miałam podawac datę zamówienia, godzinę itp. Potem powiedział,że wpłaciłam tylko 12 zł za przesyłkę, mają moje wszystkie potwierdzenia! Wyjaśniłam, że się nie rozumiemy, że buty dostałam złe, że już odesłałam, chcę zwrot pieniędzy, a ten mi, że mam prawo do wymiany i UWAGA proponuje mi inne kozaczki, że dziś nada kurierem i jutro będą! Mogłam nawet wybrac z 2 modeli! Kilkanaście razy powtarzałam, że ja nie chcę już od nich nic kupowac, że chcę zwrot. On dalej swoje, że wyśle itp. W końcu już nie wytrzymałam. Czy to się kiedyś skończy? ponoc dziś ma nadac zwrot, ciekawe czy to się uda i czy oddadzą mi wszystkie moje koszty! A jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 18.08.11, 12:12 dziewczyny jesli ktoras z Was chcialaby odsprzedac Snowborder 29 lub 30 granatowe lub czarne to chetnie odkupie - wlasnie sie dowiedzialam, ze moje zamownienie potwierdzone w zeszly poniedzialek jako wyslane nie zostalo wyslane i oczywiscie na dzien dzisiejszy tych butow juz nie ma( Nigdy wiecej MaragaKids!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daytona2004 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 18.08.11, 13:41 ja się dzis dodzwoniłam wreszcie , odebrał miły chłopak powiedział że WINTER QUEEN (33) już niestety nie mają ale może mi zaproponować SNOWBOARDER rozm, 33 www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/snowboarder72100255955.html zgodziłam się na nie dziś mają wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
greenland zamówienie dotarło szybko 18.08.11, 23:31 Dopisuję się do listy szczęśliwców Z pierwszego zamówienia otrzymałam 2 z 3 par. Z drugiego zamówienia 2 z 2 par i na dodatek Pan do mnie sam zadzwonił z informacją, że z jednej pary rozmiaru nie ma ale poprosiłam o mniejszy i taki też otrzymałam dosłownie dwa dni po złożeniu zamówienia. Prosiłam o pilną wysyłkę bo akurat wyjeżdżałam. Dodam tylko, że terra VG wypadają większe o rozmiar - noszę tradycyjny rozmiar 38, z dziecięcych dziewczęcych ecco to nawet 39 a terra vg na 2 rzepy mam w rozmiarze 37 i są dobre. To tyle - więc dla mnie Maraga póki co na plus choć kiedyś zarobili wielkiego minusa za odrzucenie reklamacji zimowych ecco Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy mam MOJE BUTY:) 19.08.11, 11:40 TRZY PARY,snowridery rózowe,czarne i kozaczki imagine-wartosc na nich to 960 łącznie Zobaczymy czy będą dobre w zimie.. w kazdym razie postraszenie policja dalo efekt natychmiastowy. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: mam MOJE BUTY:) 19.08.11, 13:13 A jak oceniasz te Imagine? Zaproponowali mi je właśnie w zastępstwie za Winterqueen, których już nie było, ale jakoś sceptycznie jestem do nich nastawiona. Zastanawiam się, czy je wziąć, czy jednak dołożyć i kupić Winterqueen - już w nie tak dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: mam MOJE BUTY:) 19.08.11, 14:04 wg mnie takie sobie-tez chcialam winter queen,ale juz nie bylo. Na jesien idealne,pasuja nam nawet do tego szarego plaszczyka. Cena na nich to 349zł,czyli mam je o 200zł taniej-w tej cenie warto,bo to cena jak za buty w ccc...ale za ponad 300zł bym ich nie kupila,srednio mi sie podobaja,mamy te czarne ze srebrnym-ale moja panna zachwycona. wg mnie nie rzucają na kolana ale jak masz je w tak niskiej cenie to wez Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: mam MOJE BUTY:) 19.08.11, 14:26 czy mówicie o tym modelu www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/girls-imagine72004255775.html kontra ten www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/winter-queen72078256033.html Bo jeżeli tak, to porównywałam obie pary i jakoś te imagine bardziej na jesień mi się widzą no wczesną zimę, ale mogę się mylić, bo doświadczenia z ecco nie mam żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: mam MOJE BUTY:) 19.08.11, 14:42 sylki napisała: > czy mówicie o tym modelu > www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/girls-imagine72004255775.html > kontra ten > www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/winter-queen72078256033.html > Bo jeżeli tak, to porównywałam obie pary i jakoś te imagine bardziej na jesień > mi się widzą no wczesną zimę, ale mogę się mylić, bo doświadczenia z ecco nie m > am żadnego tak,dokładnie-mam ten z pierwszego linku tyle ze czarno -srebrny,chyba ładniejszy. Na mrozy raczej nie za bardzo ale tak jak mówiłas jesien i wczesna/ciepla zima. Plus taki,że mamy taki klasyczny plaszcz zary,elegancki i pasuja swietnie,tak jak i do kurteczki puchowej,bardziej sportowej-tak,że sa uniwersalne. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: mam MOJE BUTY:) 19.08.11, 14:58 Ja mam winterqeen (fioletowe) są świetne, córka ma niby chude nogi, ale wcale za szerokie nie są, jak to któraś z forumek mi pisała, mam tez te niskie winterqeen (czarne) Miałam jedne odesłać/sprzedać, ale tak mi się spodobały, że zostawiam obie pary Aha te imagine ma koleżanka w kolorze fioletowym Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: zamówienie dotarło szybko 19.08.11, 16:50 ja swoje zamowienie oderalam juz ze 2 tyg temu. dzis dzwoni pan z maragi ze niesety ale juz nie maja tych butow co chcialam i byl bardzo zdziwiony jak mu powiedzialam ze ja buty juz dawno mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaaan Ja jestem zadowolona 19.08.11, 21:18 Pierwsze zamówienie złożyłam pod koniec lipca (numer coś ok. 830). 2 pary Snowriderów - ten sam model, różne rozmiary, bo nie byłam pewna, jak wypadają. Po tygodniu bez interwencji przyszły jedne, ale rozmiar okazał się ok, więc olałam te drugie (po co się bujać z nimi na Allegro). Zamawiałam za pobraniem. W tym samym dniu, co przyszły kozaki, zamówiłam za pobraniem Mimic. Po tygodniu ciszy zaczęłam dzwonić, dodzwoniłam się wczoraj. Buty dzisiaj już mam u siebie. Model i rozmiar się zgadzają. Więc jestem zadowolona, bo mam dziecko obkupione na jesień i zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Ja jestem zadowolona 21.08.11, 15:09 Mi się tez udało- po dwóch dniach od zamówienia zadzwonił pan, że jednych nie ma-zaproponował terra vg i zgodziłam się. Rozmiar szczeliłam i nawet ok- córka ma trochę duży zapas, ale na przyszły rok będą za małe a w środku maja kożuszek i do zimy jeszcze trochę, to może będzie dobrze. Zastanawiam się tylko, czy terra vg takie beżowe na 3 rzepy nie są za wąskie, bo wydaje mi się, że snowbordery są szersze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 22.08.11, 12:25 W piątek złożyłam zamówienie 2x snowride , 2x snowboarder ( za pobraniem ) . Dziś zadzwonił pan iz tych co chciałam butów nie ma , ale pochodził po magazynie i zaproponował : brązowe z niebieską nitką snowride Fioletowe terra VG ( były jeszcze czarne i te z szarym) Oraz czarne ze srebrną nitką winter Quuen Zgodziłam się na taką zamianę . Dziś miała być paczka nadana kurierem , jutro ma byc u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
magawa1 mam kozaki girls imagine 22.08.11, 14:26 Śliwkowe -zamawiałam bo jeszcze były na stronie, bez przekonania. Ale one są b.ładne. Na szczupłą stopę, może nie do brodzenia w śniegu, aż ich na to szkoda, ale do noszenia super. W środku ochraniacz przeciwśnieżny za kostkę. 3 tygodnie czekania! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Mamanatalki87 22.08.11, 15:42 A jaki rozmiar tych snowride zamawiałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Mamanatalki87 22.08.11, 23:15 dzięki za info, myślałam że pojawiła się mniejsza rozmiarówka Odpowiedz Link Zgłoś
akusia77 Re: Mamanatalki87 23.08.11, 07:54 w sobotę kupiłam snowboarder i snowride 28 dla chłopca i właśnie kurier je do mnie wiezie. Wprawdzie nie mieli zamówionych kolorów, ale zaproponowali wymianę na inne. Ja jednak miałam szczęście z Maragą, bo pierwsze zamówienie na trzy pary butów było zrealizowane po dwóch tygodniach, a drugie od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadamianka Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 25.08.11, 11:28 ja zakupilam kozaki terra dla syna 28 lipca, problem był z zapłata on line. POodano mi mailowo nr konta i 1 sierpnia zapłaciłam. PIsałam maila ale nikt nie odpowiadał. Dzwoniłam i ciągle zajęte. ....aż udało się przedwczoraj (powiedziano mi , że maja dosłownie bałagan i wszystko sie im pomieszało)..........a wczoraj kozaczki kurierem rano do nas "przyszły"...ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 25.08.11, 15:04 Ja usłyszałam informację że mają awarię strony i dlatego taki "bałagan" się zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 25.08.11, 15:26 do mnie kilka dni temu wysłali zapytanie czy już wszystko się z moim zamówieniem wyjaśniło. Po mojej odpowiedzi, że zwrot już dostałam wysłali mi maila z podziękowaniem i ponownym zaproszeniem do ich sklepu Chyba się nie zdziwią jak nie skorzystam z zaproszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 26.08.11, 09:06 oj, chyba dalej mają pier.dolnik w maradze. Mimo, że mailowo im potwierdziłam, że już wszystko jest wyjaśnione to właśnie pan zadzwonił spytać co z moim zamówieniem Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 25.08.11, 12:40 Ha! Dostałam 2 pary obuwia Ecco rozm. 29 na rzepy granatowe i czarne, a zamawiałam całkiem inne. I nie wiem co teraz zrobić, czy je wystawić na Allegro czy zostawić córce (chociaż one chyba są chłopięce). Odesłać się obawiam bo nie wiem czy odzyskałabym pieniądze. I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
wiwika12 Re: MaragaKids - czy tylko ja jestem rozczarowana 25.08.11, 13:04 Sprzedaj Zdecydowanie !! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 do aurinko 25.08.11, 14:26 a te granatowe to jaki model? Ja wlasnie granatowe snowbordery zamawialam, wyslali tylko nie wiadomo do kogo. Chetnie bym odkupila, jesli to ten sam model. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: do aurinko 25.08.11, 14:56 A ja robiłam dwa zamówienia, jedno kilka dni po drugim. Wszystko dostałam w miarę sprawnie, wszystko się zgadzało ( buty, kolor, rozmiar, wkładki..) a dzisiaj dostałam maila, ze...moje zamówienia zostały anulowane No po prostu nieźle musiało im się namieszać Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: do aurinko 25.08.11, 16:09 beata_17 napisała: > a te granatowe to jaki model? Ja wlasnie granatowe snowbordery zamawialam, wysl > ali tylko nie wiadomo do kogo. Chetnie bym odkupila, jesli to ten sam model. Granatowo czarne numer na kartonie to 72100254112 ale ja raczej na Allegro będę sprzedawała jeśli zdecyduję się je sprzedać, nie wiem jeszcze co robić Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 Re: do aurinko 25.08.11, 18:30 wlasnie te zamawialam, chyba za grzecznie z nimi rozmawialam, bo widze ze jeszcze maja te buty i wciaz wysylaja( Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 nie no po prosti rewelacja ;) 25.08.11, 15:42 Nigdy nie kupowałam butów ecco, po wielu przeczytanych postach dałam się namówić, zamówiłam dla najstarszego syna snowbordery r.33, zamówienie nr 1100 ileś tam z 29 lipca! Pytałam w mailach czy są dostępne czy dostanę, nie odpisywali. Więc zamówiłam przez Halens zimówki z NEXta r 32, wczoraj przyszły, są super ciepłe i nawet rozmiar pasuje. Nie czekałam nawet 2 tyg na przesyłkę. A tu dziś Maraga się odzywa,że nadali do mnie przesyłkę, po prawie miesiącu! Chyba są śmieszni. Nie odbiorę jej i tyle. Nawet kasy już teraz nie mam Bo w tej cenie kupiłam: buty NEXt, spodnie bojówki next i czapkę next dla syna Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy blizniaki14 25.08.11, 20:40 a jakie to snowridery-dasz linka? kolezanka tego rozmiaru własnie potzrebuje Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: blizniaki14 25.08.11, 21:40 to SNOWBOARDERy są dla chłopca, nie mam linka niestety Odpowiedz Link Zgłoś
johana75 Grnatowe snowbordery 26.08.11, 13:02 Ja kupiłam własnie te granatowe rozm. 38 i nie jestem zadowolona do konca poniewaz one sa strasznie szerokie. Zawsze kupowałam Elefanten średnia szerokośc i były ok a w tych będzie mu noga latać....no trudno mam nauczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Grnatowe snowbordery 26.08.11, 15:57 No to dobrze,że ich nie odebrałam, syn ma bardzo szczupłą stopę zawsze nosił Bartki,albo buki z Deichmana, w tym roku ma pierwszy raz zimówki NEXt i pasują mu idealnie ufff dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
finka77 Re: Grnatowe snowbordery 26.08.11, 19:49 A do mnie po miesiącu od zamówienia ,gdzie dzwoniłam i anulowałam zamówienie bo nie było moich butów , przyszły te co chciałam ,wczoraj wysłali wiadomośc że wysłane a dzis kurier doręczył , zamawiałam za pobraniem Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa snowride 25 27.08.11, 07:14 a dostała któraś SNOERIDE rozm 25 dla dziewczynki?? bo mi zamiast tych przyszły 24 i nie wiem co teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: snowride 25 06.09.11, 15:05 ja zamawiałam - nie dostałam bo nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
nika3 Re: MaragaKids - 1 but w kartonie 29.08.11, 22:34 Skuszona okazyjnymi cenami zamówiłam dzieciom kozaki. Przyszły po miesiącu oczekiwania, tylko , że w tych mniejszych brak było jednego buta. czy tak się komuś zdarzyło ? jak to rozstrzygnęli, napisałam maila , bo dodzwonic się nie ma szans i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs ja jestem zadowolona 06.09.11, 13:35 wrocilam w piatek z wakacji, w sobotę zamowiłam buty dla córki, które mialam w koszyku. Dzisiaj przysłali, wszystko się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
magdziak78 Re: ja jestem zadowolona 06.09.11, 15:02 Czy ma któraś z Was zapisanego linka do ecco terra czarne za 149 zł?. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs Re: ja jestem zadowolona 06.09.11, 18:17 ja mam te stare linki, ale oni ceny pozmieniali juz na regularne. Kupywalam terra z koszyka za 164,90, a teraz w linku kosztuja 329,90 Odpowiedz Link Zgłoś
magdziak78 Re: ja jestem zadowolona 06.09.11, 21:34 Potrzebuje linka ze stara ceną promocyjna dla modelu terra. Ptosze podaj mi go. pozdr,. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs Re: ja jestem zadowolona 06.09.11, 22:20 zmienili cene na starej stronie, www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/70104253859.html nie da rady, Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs mają wszystkie buty i całe rozmiarówki 06.09.11, 18:20 www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/5 ale w regularnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś