Dodaj do ulubionych

Proszę o opinie o placaku/tornistrze Bagmaster

04.08.11, 07:59
link:
www.plecaki-bagmaster.pl/plecak/plecak-a-001
może ktoś ma/miał taki plecak i może się wypowiedzieć czy dla dziecka 7 letniego idącego do I klasy będzie on odpowiedni
Obserwuj wątek
    • monikaj21 Re: Proszę o opinie o placaku/tornistrze Bagmaste 04.08.11, 14:12
      Kupiliśmy taki dla 6 latki idącej do 1 klasy. Rozglądałam się wśród tornistrów polecanych na forum i ten najbardziej mi odpowiadał wizualnie. Wygląda porządnie, ale nie jestem w stanie powiedzieć czy się sprawdzi.
      • akotw73 Re: Proszę o opinie o placaku/tornistrze Bagmaste 05.08.11, 08:03
        Dziękuję za odpowiedź. Właśnie się zastanawiam, czy ten plecak, czy może inny z topgala, ale tamten nie jest usztywniany. Ile kosztował ten Bagmaster? Na stronie producenta jest podana cena 180 zł, uda się gdzieś taniej znaleźć?
        • monikaj21 Re: Proszę o opinie o placaku/tornistrze Bagmaste 05.08.11, 18:45
          Też tam kupowałam ze tę samą cenę. Kupowałam razem z koleżanką więc przesyłka była gratis (przy 2 sztukach).
    • akotw73 Bagmaster we Wrocławiu 10.08.11, 08:30
      Kupiłam ten tornister we Wrocławiu w Astrze za 149 zł. Jeśli ktoś jest zainteresowany tym modelem, to jest on tam jeszcze do kupienia w tej cenie w kolorze różowym i szaro-zielonym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka