ktosco 20.09.11, 13:29 Prosze o opinie sniegowcow z Next moga byc takie jak na zdjeciu lub zapinane na rzepy.Cenowo sa ok, w porowaniu z ecco czy geox. Wasze dzieci lubily te buty? Sa cieple,chodzi o stopy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna_waw Re: Sniegowce Next , polecacie ? 20.09.11, 13:53 Ja osobiście nie polecam. Synkowi pociła się nóżka, narzekał, że mu nie wygodnie. Oczywiście to opinia mojego syna Generalnie trzymały ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Sniegowce Next , polecacie ? 20.09.11, 14:00 Kurcze ja kupiłam w tym roku starszakowi rozmiar 32, przez Halens, śniegowce next za 105zł, są dla niego trochę za wysokie,ale na razie mówi,że wygodne, zobaczymy zimą, jak będzie je musiał nosić codziennie. ogólnie woli niższe śniegowce, najwyżej dokupię coś na zmianę w ccc za 50zł i już. A może nie będą takie złe? Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Sniegowce Next , polecacie ? 20.09.11, 14:33 Kupujemy śniegowce next od kiedy synek zaczął chodzić - czyli obecnie teraz kupiliśmy na 5tą zimę . Buty są rewelacyjne, ciepłe, nieprzemakalne (mają gore-tex, u nich to się nazywa teflon) no i mają fajne wzornictwo, zawsze mamy po 2-3pary zimówek, dodatkowo jakieś ecco czy geoxy ale te nextowskie zawsze są najchętniej wybierane przez syna - czyli poprostu jest mu w nich najwygodniej Nie wiem jakie są wersje butów dziewczęcych ale te chłopięce są rewelacyjne ( cenowo też) dla nas wygrywają z ecco po niemal 3 stówy ! Odpowiedz Link Zgłoś
clonek13 Re: Sniegowce Next , polecacie ? 20.09.11, 18:17 w tamtym roku mielismy ale nozki sie pocily, skarpetki mokre, mielismy takie niebieskie,w tym roku rezygnuje z tej firmy, szukam czegos innego na ta zime Odpowiedz Link Zgłoś