Dodaj do ulubionych

Kombinezony w Smyku

22.09.11, 11:26
Polecam kombinezony narciarskie w Smyku.
Wczoraj kupiłam śliczne kolorowe dla moich dziewczynek.
Mozna dopasowac sobie rozmiaróke (góra inna niż dół). Ja kupiłam w mocno kolorowe kurtki i do tego różowe spodnie. Całośc wychodzi ok. 250 zł, z tego jak ktoś ma kart e Smyka jest zniżka 10%.
Jestem bardzo zadowolona, bo dziewczynki wygladają fajnie i kolorowo. Kurtki są z pasem śnieżnym, dwoma kieszeniami w środku, na rękawku i w pasie, mają kaptur z odpinanym kożuszkiem. Spodnie są na szelkach z regulacją w pasie, z kołnierzem śnieżnym.
Obserwuj wątek
    • olo2108 Re: Kombinezony w Smyku 22.09.11, 11:57
      Ja też kupiłam ostatnio w smyku- mam nadz. że będzie się dobrze sprawował. Z rabatem 30% (kilka dni temu była taka akcja) za spodnie i kurtkę zapłaciłam 160 plnsmile
      • julka-4 Re: Kombinezony w Smyku 22.09.11, 13:23
        Kupowałam w zeszłym roku-jest supersmile
    • monia19722 Re: Kombinezony w Smyku 22.09.11, 14:06
      miałam ten kombinezon przez 2 ostatnie zimy i w tym roku też kupiłam córci, kupiłam za 160 zł przy 30% rabacie , mamy różowe spodnie i kolorową kurtkę w stylu Roxy; one są naprawdę świetne smile) polecam
      • pelasia_0 Re: Kombinezony w Smyku 22.09.11, 15:01
        Naprawdę u Was są takie ceny??? Ja weszłam do Smyka ostatnio i sama kurtka kosztowała 199zł, a spodnie z tego co pamiętam 139zł. Fakt, że kombinezony są super, ale jak dla mnie to za drogo. No i nawet z tym rabatem 30% nie wyszło za taki zestaw 160zł. W jakim mieście są takie ceny??? I czy to w ogóle możliwe, żeby się tak bardzo różniły ceny w sklepach???
        • olo2108 Re: Kombinezony w Smyku 22.09.11, 15:25
          Ja kupowałam dla chłopca spodnie granatowe na szelkach- cena regularna 99 pln i kurtka niebiesko-zielono-żółta (jakieś geometryczne wzory)- cena regularna 129 pln, więc z rabatem wyszło 160smile Smyk w W-wie.
          W zeszłym roku w smyku były chyba kombinezony AST- może te widziałaś?
          • pelasia_0 Re: Kombinezony w Smyku 22.09.11, 15:34
            Szczerze to obadałam prawie wszystkie, ale dla dziewczynek. I wszystkie były w takich cenach kosmicznych było... Tak jest w Szczecinie. Ale przy najbliższej okazji wejdę zobaczyć, bo aż nieprawdopodobne mi się to wydaje. A możecie wkleić jakieś zdjęcie tych kombinezonów, albo linka jakiegoś? Co prawda wybieram się do Niemiec po kombinezon w przyszłym tygodniu, ale jak tu będą ładniejsze w podobnej cenie, to może kupię tu.
        • magma_pl Re: Kombinezony w Smyku 22.09.11, 15:32
          A może wiecie jak to jest z ich sklepem @. Próbuję odszukać jakąś odzież dla 4 latka i nic tam kompletnie nie mogę znalezc.o co chodzi? dziwny ten ich sklep
    • kroliczyca80 Re: Kombinezony w Smyku 22.09.11, 16:27
      Ja rok temu kupiłam w Smyku kurtkę Ast dla 3-latka, bez spodni. Cena to chyba ok 150-170 zł, a kurteczka całkiem przyzwoita.
    • monia19722 Re: Kombinezony w Smyku 23.09.11, 10:21
      były 2 rodzaje kombinezonów; jedne bardziej puchate i tam kurtkibeżowe bodaj w groszki były po 199 zł a drugie po 129 zł,w 2 kolorach"niebieski i multikolor, ja zakupiłam zestaw poniżej, miałam właśnie tego rodzaju i polecam

https://lh6.googleusercontent.com/-5YPiH1lSTu4/TnxAbpkHGOI/AAAAAAAABBE/z8H615nRZyY/s128/komb.jpg
      • azaporowska Re: Kombinezony w Smyku 23.09.11, 18:30
        ja tez włąsnie zakupiłam te multikolorowe. W rzeczywistosci wyglądają ładniej niz na foto.
        129 zł- kurtka + spodnie 109 zł
        • pelasia_0 Re: Kombinezony w Smyku 23.09.11, 20:19
          Byłam dzisiaj zobaczyć i faktycznie są. Wcześniej nie zwróciłam na nie uwagi. Może dla tego, że ja nie lubię takich wzorzystych. No i to futro na kapturze. Jedyne wzory jakie jestem w stanie zaakceptować to kratka albo paski. Ale faktycznie jeżeli chodzi o jakość całkiem przyzwoite. Także jak komuś pasuję wzornictwo to są super. Zostaje mi zatem jak co roku wyprawa do Niemiec, tam już sobie upatrzyłam fajny model smile
          • duraczek Re: Kombinezony w Smyku 23.09.11, 22:03
            Pelasia a w jakim sklepie w Niemczech warto kupic kombinezon?
            • pelasia_0 Re: Kombinezony w Smyku 24.09.11, 10:51
              W zeszłym roku kupiłam Topolino, to jest sieć sklepów Ernstings family. Byłam bardzo zadowolona. Był ciepły, ale dziecko się nie pociło. Nigdy też nie przemakał. Chociaż moja mała tarzała się w śniegu. Dlatego w tym roku też tam kupię.
              W tym roku widziałam też fajne w takim sklepie Kik chociaż nie wiem jak tam z jakością, bo generalnie z rzeczami od nich różnie bywa, bo to raczej bardzo tani sklep jest. Tam cały kombinezon narciarski (kurtka+spodnie) wychodzi ok. 100zł. Natomiast nie mam pojęcia jak się sprawdza, a po dobrych doświadczeniach wolę nie eksperymentować.
              • intelborel Re:A dla chłopców...? 24.09.11, 11:53
                czy dla chłopców było coś ciekawego?
                Szukam dla syna fajnego,porządnego kombinezonu,ale w tym roku H&M mnie odrzucił,w reserved i smyku jeszcze nie byłam .. smile
                piszecie o dziewczęcych kombinezonach,może któraś z Was spojrzała na chłopięce? smile
                • nitka08 Re:A dla chłopców...? 24.09.11, 15:13
                  A dla chłopców Smyk też ma fajne zestawienie kurtka i spodnie. Są ciekawe kurki w kratę- krata w kolorach niebieski, zielony i żółty (fajnie wygląda to zestwienie) cena 129 zł , spodnie granatowe lub ciemne szare (cena szarych139) są jeszcze kurtki po 199 szare od dołu, a od wysokości klatki piersiowej niebiesko-zielone (ten zielony taka rażówka, ale jest to cienki pasek szerokości około 2 cm) fajnie wygląda ta kurtka. Są jeszcze inne... warto zajrzeć.
                  • intelborel Re:A dla chłopców...? 25.09.11, 12:09
                    Dzieki Nitka smile
                    Byłam,widziałam-rzeczywiscie bardzo ladne w tym roku sa kombinezony dla chlopcow. Tylko wydaja sie byc troszke takie cieńkie... Jako,że po raz pierwszy mam ochote kupic kombinezon w Smyku- czy one się sprawdzają w srogie mrozy? smile)
    • sonrisa06 Re: Kombinezony w Smyku 29.09.11, 19:14
      Dziś kupiłam kombinezon w Smyku dla córki, właśnie ten multikolor. Na wieszaku to bardzo pstrokato wygląda, ale na dziecku - super! Jestem bardzo zadowolona, kombinezon jest świetny i za przyzwoitą cenę.
      Dzięki dziewczyny, gdybym tu o nich nie przeczytała to nie zwróciłabym na nie uwagi - za pstrokate by mi się wydały. A dzięki Wam przymierzyłam córce i strzał w dziesiątkę smile
      Podobno rozchodzą się jak ciepłe bułeczki, ostatnią kurtkę na 110 wzięłam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka