wronka33 10.10.11, 13:04 Ma ktoś takie? moda.allegro.pl/trapery-trekkingi-mcarthur-skora-37-sport-but-i1866287974.html#gallery Jak Wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stynkak Re: buty trekkingi McArthur 03.01.15, 11:20 Witam, nie polecam zakupów w sklepie Mc Arthur , jakość fatalna , reklamacje nie są uwzględniane, buty które kupiłam po miesiącu straciły połowę podeszwy i reklamacja nie została uznana. Złe użytkowanie obuwia. masakra i nigdy więcej omijam ten sklep szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mima14 Re: buty trekkingi McArthur 03.01.15, 13:30 też mam podobne doświadczenia z tym sklepem, po kilku miesiącach sporadycznego chodzenia, w baletkach zgubiłam podeszwę. Ceny mają niskie, na pierwszy rzut oka buty fajne, skórzane, ale nie warto, chyba że traktując je jako jednorazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka870 Re: buty trekkingi McArthur 11.05.15, 12:14 Ja tam nie wiem, ale kupiłam buty dla siebie i dla chłopaka i jakoś wszystko ok. Kupiłam od razu preparat do pielęgnacji bo nauczona doświadczeniem na innych butach, faktycznie te środki pomagają w utrzymaniu butów w dobrej formie Odpowiedz Link Zgłoś