Dodaj do ulubionych

-50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card

10.10.11, 13:57
"Rabat w wysokosci 50% w sklepach ESPRIT: kazdy kto w weekendy 15-16 października oraz 22-23 października zapłaci zbliżeniowo (wykorzystując technologię PayPass) z użyciem kodu PIN za zakupy w kwocie minimalnej 400 PLN w sklepie ESPRIT kartą MasterCard otrzyma rabat w wysokosci 50%! Promocja nie łączy się z innymi rabatami."

taki komunikat mi sie wyswietlił w Deutsche Banku,podejrzewam ze dla kazdego posiadacza tej karty w innych bankach też smile
Obserwuj wątek
    • mielin Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 09:45
      Bardzo się napaliłam na tę informacjęsmile!!! Mam chrapkę dla siebie na kurtkę puchową, czy naprawdę udałoby się mi kupić ją aż 50% taniej? (byłoby miłosmile), no i ciekawe czy są jakieś wyłączenia?

I czy jest jakiś regulamin promocji?, muszę chyba podjechać do Esprit!
      • mielin Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 09:56
        Takie info o promocji znalazłam:

Lista sklepów:
        paypass.pl/#/pazdziernik-2011/item/59/
        Regulamin:
        www.multibank.pl/co_nowego/promocje/?_a=56179
      • patatajowa Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 11:24
        pewnie jest jakis regulamin ale u mnie na stronie dojcze nie ma.
        i nie ma w poblizu esprita sad
      • vanillaaa Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 19:24
        a jakie tam sa ceny kurtek puchowych? sa tylko damskie ciuchy czy jest tez meski dzial?
        • agni71 Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 19:47
          Ja mam upatrzona za 429 zl, ale sa i droższe i tańsze też. dzial męski jest.
          • mielin Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 22:03
            Hmm, ta co mi się podoba kosztuje prawie 800zł, za 529 są te tańsze, ale może Ty Agni mówisz o jakiejś kurtce do pasa albo bez puchu?
            • agni71 Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 14.10.11, 08:35
              Puchowa, dł. dla mnie za pupę, z tyłu ściagający pasek w talii, granatowa (sa jeszcze chyba czarne i jakies tam). W ogóle jej nie widzę na stronie www (czyżby zeszłą kolekcję wyciągnęli?). Za podana przeze mnie cene nie dam sie pokroić, to jednak było 2 tygodnie temu. W każdym razie jadę jutro i zobaczę co mają wink ale zeszłorocznej turkusowej/morskiej nie mogę odżałować, w tym roku same ponure brązy, czernie, i ew. granat uncertain
              • mielin Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 14.10.11, 11:53
                Wiem o którą chodzi, granatowa mi się bardzo podoba- w ogóle ten styl, myślałam, że jest droższa, ale ciągle mam dobrą krótką jagodową z Jackpot więc się nie przyglądałam dokładnie. Ja szukam długiej kurtki lub płaszcza puchowego, ten mi się najbardziej podoba, ale nie ma ich na razie w PL (przynajmniej ja nie widziałam):
                https://pics.esprit.de/Shop/PicProductFrontView/X21884_410.jpg

Co do kolorów zgadzam się - w tym sezonie są tam BEZNADZIEJNE, ponure, blee. Jedyny wyjątek to kolor Camel, ale nie jestem do końca przekonana czy mi on pasuje i czy nie będzie się szybko brudził, poza tym jest najdroższysad.
                • agni71 Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 14.10.11, 12:25
                  Ja takich dlugasow nie lubię. Dlugi mam płaszcz wełniany i sa zimy, ze ani razu go nie zalożę wink
                  Kolor Camel mówisz? albo nie widziałam, albo uznałam, ze to beżowy. jesli to ten, to kolor nie dla mnie absolutnie - wygladalabym w nim jak wymoczek wink
                  W sumie w zeszłym roku w esprit na pocz. tez były mniej ciekawe kolory, a chyba pod koniec listopada dopiero wszedł ten turkus/morski, który tak mi się spodobał. Moze w tym roku będzie podobnie, ale chcę juz kupić kurtke teraz, z ta zniżką z Avanti. W sumie w granacie tez mi dobrze smile i chyba łatwiej dobrac dodatki.
                  • sagaa Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 14.10.11, 13:16
                    Ja też chcę kupić tą kurtkę w Esprit - jest świetna smile. Jestem niewysoka i zwykle w puchówkach wyglądam jakbym nałożyła na siebie dwie poduchy smile. A ta jest fajna, zgrabna, długość za pupę.

Tylko, że ja mam dylemat z kolorem - podoba mi się czarna i brązowa. Z czarną chyba łatwiej mi będzie z dodatkami. Ale ten brąz mnie kusi (bo widziałam fajny turkusowy szalik i rękawiczki w Greenpoincie, do kompletu).
                    • agni71 Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 16.10.11, 23:22
                      A ja sie jednak nie zdecydowalam, kurtka której nie kupiłam (i żałuję) w zeszłym roku podobała mi sie duzo bardziej. Mogłby nawet być granat, ale zywszy odcień i z lekkim połyskiem, a ta jest taka matowa i jakby zszarzała. Duzo ładniejszy jest material wierzchni tych płaszczyków, o których pisała mielin. Tylko .... nie chcę płaszcza, no i ich cena tez raczej zabójcza (800zł). Zdecydowalam, ze jeszcze poczekam, może w listopadzie dojdą jakies nowe modele w żywszych kolorach....
                      mielin, kupiłas ten w kolorze camel/złoty? Robi wrażenie smile
                      • mielin Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 16.10.11, 23:26
                        Odp. w poście podziękowaniesmile
                        • agni71 Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 17.10.11, 00:05
                          Właśnie, dopiero pózniej przeczytałam. Mysle, ze blondynce może byc naprawdę fajnie w tym zlocistym kolorze smile
    • agni71 Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 09:59
      Szkoda, ze tylko MasterCard, obydwoje z mężem mamy Visę.
      • ma.malina Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 13:49
        Mój mąż ma taką kartę, ale z tego co wiem można nią płacić tylko do 50 zł sad
        • zuzamon Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 13:52
          do 50 zł bez pinu powyżej z pinen
    • pdubno Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 20:03
      czy ktos z krakowa jest i bylby tak dobry i uzyczyl karty 23 pazdziernika?
      • patatajowa Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 20:57
        a pin na mejla ???
        na pewno zostaniesz zasypana propozycjami tongue_out
        • gosjana Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 21:35

w sobotę nie ma po co tam jechać, jutro wkroczą do sklepów czytelniczki Avanti big_grin big_grin
        • pdubno Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 13.10.11, 22:00
          chcialam sie z kims umowic na zakupy !
    • janka39 Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 14.10.11, 10:17
      patatajowa napisała:

> "(wykorzystując technologię PayP
      > ass) z użyciem kodu PIN>

hmmm.... to tereaz zapytam, jak debil - o co chodzi? Co to za technologia?
      • mielin Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 14.10.11, 11:46
        To technologia tzw. dotykowa. Przytykasz chipową kartę do czytnika i już zapłacone (bez pin lub podpisu), ale na razie jest ograniczenie do 50zł w ten sposób, powyżej należy dodatkowo wprowadzić PIN.
    • mielin Podziękowanie dla Patatajowej:-) 16.10.11, 22:58
      Patatajowa!
      Jeszcze raz wielkie dzięki za podanie tej informacji na Forum, bo do bankowych info nie przyszłoby mi do głowy zaglądać w poszukiwaniu takich Promocji! Przyrzekam, teraz już będęsmile

Choć nie obeszło się bez problemów (kartę należy przed pierwszym użyciem aktywować albo w bankomacie albo dokonując z jej użyciem transakcji zwykłej z pinem i przeciągnięciem czytnika na kwotę mniejszą niż 50zł), kupiłam sobie, ostatecznie, długi płaszczyk w kolorze camel i mąż twierdzi, że ja blondynka - nie wyglądam w nim wymoczkowatosmile), oraz sweterek , bardzo w stylu Jackpot (za to w tej promocji duuużo taniej).

Panie pracujące w sklepie poinformowały mnie, że już wczoraj magazyny zostały im ogołocone wskutek tej promocji z kurtek puchowych, zarówno damskich jak i męskich. A faktycznie sklep w ZT i wczoraj i dzisiaj był MOCNO oblężonysmile Myślę że sklepowi też przyda się taka reklama, dawniej kupowałam tam sporadycznie (mimo świetnej jakości ubrań i klasycznego wzornictwa), gdyż nawet na ostatecznej przecenie, atrakcyjne ubrania, nie były przeceniane więcej niż o -30%.

Dziś jestem bardzo zadowolona z zakupów. A może i za tydzień tam się jeszcze wybiorę?smile
      • patatajowa Re: Podziękowanie dla Patatajowej:-) 16.10.11, 23:15
        bardzo proszę smile moze ja tez sie kiedys doczekam esprita i takiej promocji powtórnej wink
      • edzia321 Prośba o wyjaśnienie. 16.10.11, 23:22
        Aby skorzystać z promocji wybieramy rzeczy za min. 400zł i płacimy 200 po rabacie, czy wybieramy za min. 800 i płacimy 400zł po rabacie??
        • mielin Re: Prośba o wyjaśnienie. 16.10.11, 23:25
          Wersja 1.smile
          • edzia321 Re: Prośba o wyjaśnienie. 16.10.11, 23:52
            dziękujęsmile
    • paproszek57 Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 22.10.11, 18:48
      należałoby zgłosić do MasterCard... dobrze że się nie wybrałam 70 km, bo by mnir trafiło
      • a-e-p Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 22.10.11, 19:04
        Niestety chowanie towaru gdy zbliza sie promocja (np. na jeansy) to czesta praktyka rowniez w H&M.
        Jest to denerwujace, ale nie wiem czy mozna cos poradzic, bo promocja dotyczy asortymentu (wystawionego) w danym sklepie i przeciez nikt nie zabroni sklepowi część asortymentu usunac.
    • mielin Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 23.10.11, 10:23
      HA! A więc w końcu doszły, a mnie powiedziano, że ich nie będzie w trakcie promocji... i jak się okazuje to w sumie prawdasad Kupiłam wszakże u nich ten kamelowy, ale moim ulubionym kolorem jest granat/niebieski i chętnie bym i taki długi kupiła.
      Ciekawe czy w W-wie też teraz tak robią, jak to opisałyście w B-stoku? Tydzień temu kurtek w ZT było pełno- wszystko sprzedali w trakcie promocji, widać jednak nie podobała się im ta promocja, może nie przewidzieli takiego natłoku klientów i takich co kupowali po 5 takich samych kurtek (ciekawe po co?smile) Ale chować towar, to już zostali bez "twarzy". Bo albo jest promocja- albo jej nie ma, zasad się nie zmienia w trakcie grysad
      • gaga-sie Re: -50% w ESPRIT przy zapłacie Master Card 23.10.11, 22:54
        We Wrocławiu płaszcze w ubiegłym tygodniu były, w tym zostały schowane...Mają się pojawić jutro, po promocji.. Dla mnie taka firma traci wiarygodność, "przepiękna" kampania promocyjna...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka