Dodaj do ulubionych

kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są ok?

10.10.11, 22:24
mieliśmy tylko sławetny kombinezon dla maluchów ale teraz syn wskoczył już w większą rozmiarówkę. Chcę kurtkę narciarską na 122/128 za ok 150zł. H&M odpada, bo brzydkie, w KappAhlu nie podobają mi się te gładkie Kaxy (niebieska i czerwona) a z serii młodzieżowej najmniejsza jest za duża. W Cubusie podobne do tych w H&M (wściekli się z tymi chabrowymi kolorami)....w Re nie podoba mi się materiał wierzchni, bardzo delikatny, no i wzory nie za bardzo. Widziałam całkiem fajne w Smyku a skoro teraz jakaś przecena to może warto się skusić? no i jeszcze Tchibo? czy wiecie kiedy będzie w sklepach?
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są o 10.10.11, 22:29
      Chyba wkrótce, jeszcze w pażdzierniku, zdaje się. Razem z kolekcja narciarska dla dorosłych.
    • coronella Re: kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są o 11.10.11, 06:12
      forum.gazeta.pl/forum/w,583,129463866,129463866,Przecena_kurtek_w_Decathlon_i_wieksze_Tchibo_dla_.html
    • ka_thy Re: kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są o 11.10.11, 08:16
      Od zeszłego wtorku były w pilotażowych więc w zwykłych sklepach będą za 3 tygodnie (chyba dobrze liczę, że pilotażowe są na 4 tygodnie w przód). Ja kupiłam kurtkę dziewczęcą, jest bardzo fajna i nawet moja wybredna córka ją zaakceptowała.
    • pia_ Re: kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są o 11.10.11, 08:22
      Sporo bardzo fajnych narciarskich kurtek pojawiło się w Intersport, ale niestety w wyzszych cenach, za to wzorów i kolorów sporo.
      • barbi1 Re: kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są o 11.10.11, 08:49
        Ja kupiłam Ninie kurtkę narciarską Trespass w TK Maxx za 149.
        • mmala6 Re: kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są o 11.10.11, 09:26
          to ja też tak kcem, Barbi! ale tkmaxx chyba nie ma jednolitego towaru w każdym sklepie? musiałabym zajrzeć u nas, 150zł to jest maks jaki chcę wydać.
          • barbi1 Re: kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są o 11.10.11, 09:44
            Nie ma, ale można wyhaczyć kurtki z naprawdę dobrymi parametrami za stosunkowo niską cenę.
    • janka39 mmala6 11.10.11, 12:02
      a w Cubusie to jakie te chabrowe? Jednolite? Grube czy takie cienkie narciarskie? Nie bylam w cubusie, dokąd zlikwidowali ten w GD. Do innych mi nie po drodze, a lubie ich kurtki (w sensie dla dzieci smile )
      • mmala6 Re: mmala6 11.10.11, 12:13
        brzydkie chabrowe, w zasadzie jednolite, może jakieś niewielkie wstawki czarne. I były też całe czarne- czyli mega smętnie. Grubość średnia moim zdaniem, bez śniegołapu (dlatego m.i. odpada). Poza tym kurtki a la puchowe i jeszcze takie dłuższe z futerkiem przy kapturze, czarne i czerwone zdaje się ale nie przyglądałam się im bo szukam narciarskiej. Byłam na Bielanach Wr.
        • janka39 Re: mmala6 11.10.11, 13:41
          dzieki smile
    • anusia_kra Re: kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są o 11.10.11, 12:22
      Kurtke tylko ogladałam wydawała sie ok. Kupiłam spodnie wariant dla dorosłych mamy sprawdzony te juniorskie wydaja sie w całkiem ok
      • mmala6 Re: kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są o 12.10.11, 22:52
        kupiłam ostatecznie w smyku, wyszła za 97zł-to lubię! jest kilka fasonów, od mniej do bardziej narciarskich, wybraliśmy tę najbardziej tzn z wszytymi rękawiczkami, zapinanym pod szyję kapturem, śniegołapem, są dość wąskie, zgrabne bardzo w sam raz dla chudzielcówwink Mam nadzieję, że się sprawdzi.
        • janka39 Re: kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są o 12.10.11, 23:34
          a w smyku jest jakas promocja na kurtki?
          • mmala6 Re: kiedy w Czibo kurtki dla starszych i czy są o 13.10.11, 10:05
            do 16 stego jest 25% mniej na wszystkie kurtkibig_grin Wybór spory, kurtki od 129 do 199zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka