perela 28.05.04, 09:13 Zastanawiam się nad kupnem fotelika firmy PLAY (0-25kg) model beat. czy ktos ma taki fotelik no i jaki kolor, bardzo podobaja mi sie beże, ale nie wiem jak z utrzymaniem czystosci, czy łatwo je się czyści. pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olunia75 Re: fotelik PLAY 28.05.04, 12:56 Cześć. Ja mam ten fotelik i jestem b. zadowolona. Gdybyś poszukała we wcześniejszych postach, znalazłabyś gro pozytywnych opinii na jego temat. A propos, mój fotelik jest szaro czarny, beżowe widziałam w necie, są b.ładne, ale szczerze mówiąc nie wiem czy to nie za jasny kolor. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
r345 Re: fotelik PLAY 28.05.04, 13:01 A ja mam beż.Wcale się tak nie brudzi a jest śliczny.No i mam srebrny samochód więc w sam raz pasuje. Pierze się łatwo i bez problemowo.Fotelik polecam jest super,R. Odpowiedz Link Zgłoś
olunia75 Re: fotelik PLAY 28.05.04, 16:05 Mój fotelik też niechcący się zgrał z kolorem i tapicerką samochodu, aż śmiesznie to wygląda, jakbym specjalnie go kupiła z myślą o samochodzie. Ale prawda jest taka, że sklep w którym go kupiłam oferował właściwie tylko ten kolor, nie licząc pomarańczowego w promocji, który mi się baaaaardzo nie podobał (miał innej jakości materiał, jakiś taki bardziej bawełniany, ale zdecydowanie gorszej jakości). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fk4i4 Re: fotelik PLAY 28.05.04, 21:06 Ja mam taki również i nie polecam kupowania go przez internet, gdyż tapicerki różnią się nie tylko kolorami, ale właśnie zastosowanymi materiałami. Te modele które podobały mi się w sieci, na żywo zupełnie odpadły. Wygrał ten którego najbardziej nie chciałam cały granatowy z delikatnymi seledynowymi lamówkami, ale w samochodzie okazało się że dość ładnie się zgrał i przynajmniej nie ma pstrokacizny, a materiał to taki poliestrowaty ,ale brudu nic nie łapie i na pewno jest o wiele wytrzymalszy od tych bawełnianych, no i w sklepie gdzie były najtańsze był tylko ten i ładny siwy ale właśnie ta bawełna... Ja mam tylko jedną uwagę mam b. duże problemy żeby z przedniego siedzenia pasażera wyregulować fotelik do pozycji spoczynkowej, koszmar... Czy ktoś ma lepiej? A czy macie te foteliki z tymi zatrzaskami, które przytrzymują pasy podczas wkładania brzdąków? Czy spisują sie dobrze? Mój małżonek z rozrzewnieniem wspomina starego Iseosa, który miał charakterystyczne haczyki do zahaczania pasów. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
r345 Re: fotelik PLAY 28.05.04, 21:12 Nasz ma te zatrzaski i nie powiem ze jakas to super rewelacja.Czasami ich uzywam. A co do ustawiania to fotelik woze tylko z tylu.Nie mocowalam go nigdy z przodu.Kupilam go gdy maluch juz mial 10 miesiecy wczesniej uzywalismy takiego fotelika-nosidelka dla bobasa. Odpowiedz Link Zgłoś
fk4i4 pytanie do używających-PLAY 28.05.04, 21:08 Ja mam tylko jedną uwagę mam b. duże problemy żeby z przedniego siedzenia pasażera wyregulować fotelik do pozycji spoczynkowej, koszmar... Czy ktoś ma lepiej? A czy macie te foteliki z tymi zatrzaskami, które przytrzymują pasy podczas wkładania brzdąków? Czy spisują sie dobrze? Mój małżonek z rozrzewnieniem wspomina starego Iseosa, który miał charakterystyczne haczyki do zahaczania pasów. Ja mam taki również i nie polecam kupowania go przez internet, gdyż tapicerki różnią się nie tylko kolorami, ale właśnie zastosowanymi materiałami. Te modele które podobały mi się w sieci, na żywo zupełnie odpadły. Wygrał ten którego najbardziej nie chciałam cały granatowy z delikatnymi seledynowymi lamówkami, ale w samochodzie okazało się że dość ładnie się zgrał i przynajmniej nie ma pstrokacizny, a materiał to taki poliestrowaty ,ale brudu nic nie łapie i na pewno jest o wiele wytrzymalszy od tych bawełnianych, no i w sklepie gdzie były najtańsze był tylko ten i ładny siwy ale właśnie ta bawełna... ewa Odpowiedz Link Zgłoś
olunia75 Re: pytanie do używających-PLAY 31.05.04, 12:23 Mam ten sam problem, niestety oprócz szeregu zalet, jest to jedyna wada tych fotelików, że trudno jest zmienić pozycję fotelika. Chociaż mi to nie przeszkadza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edytaiola Re: fotelik PLAY 31.05.04, 14:11 kupiliśmy granatowy - pasuje do samochodu ) jest OK polecam Odpowiedz Link Zgłoś