Dodaj do ulubionych

Zhu zhu pets

24.10.11, 09:44
Hejka,
Chcę kupić 5-letniej dziewczynce Zhu Zhu pets (nie ma jeszcze nic), no i nie wiem co najlepiej. Chomik to oczywistesmile, ale jest coś takiego jak zestaw startowy i domek, co jest lepsze? Mnie się wydaję, że domek, ale nie jestem za bardzo w temacie, tyle tylko co pooglądałam. W ogóle to nie bardzo rozumiem, bo na allegro można znaleźć pewne elementy typu deskorolka, motorówka w cenie nawet 5 zł i napisane jest, że to zhu zhu, zdjęcia też to pokazują, więc chyba nie jest to podróba go go, bo z tego co wyczytałam go go jest podróbką. Faktycznie za 5-7 zeta można coś takiego kupić czy to jakaś ściema? Co warto do takiego chomika z domkiem dokupić?
W archiwum szperałam, no ale nie znalazłam odpowiedzi na wszystkie pytaniasmile, więc proszę znawczynie o doradztwosmile.
Obserwuj wątek
    • mielin Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 10:34
      Moim zdaniem kup chomika ORYGINALNEGO!
      Tu znajdziesz wiele dostępnych modeli.
      www.toysrus.com/search/index.jsp?kwCatId=&kw=zhu&origkw=zhu&f=Taxonomy/TRUS/2254197&sr=1
      Dowiedz się jaki dziecko chce kolor- i zobacz czy się przyjmiesmile Nasz używany jest tylko podczas wizyt gości. Dopiero potem warto coś dokupić, ale zamiast domku proponuję zjeżdżalnie albo tory (są śmieszniejsze).

Co do chomików po 5zł- to może chodzi o akcesoria tzw. chomiki zabawki/dzieci dla chomika głównego?
    • aurinko Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 10:39
      Moja córka ma podróbkę, działa wyśmienicie, porównując do oryginału jej koleżanki uważam, że dobrze zrobiłam nie kupując oryginalnego. Co do akcesorii to jeszcze nic nie kupowaliśmy i raczej nie będziemy bo młoda średnio zainteresowana domkami, autkami itp dla chomika.
      • aloen Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 11:03
        Dziewczynka lubi się bawić domkiem z pet shopami i tym podobnymi zabawkami, więc zakładam, że ta zabawka też będzie miała wzięciesmile. Fajna ta zjeżdżalnia, faktycznie może być ciekawsza od podstawowego domku. A po czym poznać podróbkę? Czy są też takie, które mają w nazwie zhu zhu, a są to podróbki? Kurcze gubię się w tym, niektóre widzę na aukcjach pod nazwą zhu zhu pets run run, to jest ok?
        • mielin Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 11:16
          Na amerykańskiej stronie nic nie wiedzą o run run.
          www.toysrus.com/search/noResults.jsp?kw=zhu+run+run
          • aloen Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 11:19
            mielin napisała:

> Na amerykańskiej stronie nic nie wiedzą o run run.
            > www.toysrus.com/search/noResults.jsp?kw=zhu+run+run

no dobra, ale nie będę z amerykańskiej strony zamawiaćsmile, w takim razie wychodzi na to, że najlepiej kupić w jakimś smyku albo coś co może być podróbą, ale skoro działają normalnie to co za różnicasmile.
            • mielin Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 11:24
              Tak, my mamy ze Smyka + -10% z karta stałego klienta. Przed świętami we wszystkich supermarketach były na Zhu Zhu świetne promocje, w tym roku pewnie też będą. Może warto poczekać.
              • aloen Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 11:28
                mielin napisała:

> Tak, my mamy ze Smyka + -10% z karta stałego klienta. Przed świętami we wszystk
                > ich supermarketach były na Zhu Zhu świetne promocje, w tym roku pewnie też będą
                > . Może warto poczekać.

poczekam, już wypatruję katalogów przed mikołajem, póki co robię rozeznaniesmile.
                • slonko1335 Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 12:00
                  dokładnie w tesco w zeszłym orku za 32 zeta bodajze kupowałam dla bratanicy męża, myślę, że zaraz po święcie Zmarłych ruszą z katalogami zabawek...
                  • rjvja Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 15:38
                    Mamy zestaw startowy - oryginał. Polecam jednak oddzielnie chomika i domek (ten z sypialnią i łazienką) - atrakcją są dodatkowe dźwięki. Córcia bawi się od czasu do czasu, jak przyjdą koleżanki.
                    Co do tych tanich elementów dodatkowych z allegro, to mamy deskorolkę z fragmentem toru (kupione za 5PLN) i kino (za 9PLN). Opakowanie identyczne jak to w Smyku (znajomi nie maja więc inaczej nie mogę porównać), tylko cena dużo niższa. Wszystko dziala i jest OK.
    • barbie09.07 Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 21:25
      Moja czterolatka uwielbia chomika zhu zhu. Mamy domek, samochód, jakies torebeczki,ale ona najszczęściej bawi się tylko samym chomikiem. Chomik wydaje śmieszne odgłosy, jeździ sam w dowolnym kierunku jak trafi na ścianę to odwraca się i "biegnie " dalej.
      • aloen Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 21:36
        Dzięki dziewczyny, póki co czekam na mikołajkowe promocje i będę szukać i zdecyduję się na coś. Oczywiście jeśli ma ktoś jeszcze jakieś rady, propozycje to chętnie przeczytamsmile.
        • maaszymka Re: Zhu zhu pets 24.10.11, 23:23
          W smyku są teraz jakies chomiki po 29,90 jeśli dobrze zapamiętałam. Sprawdź na stronie pewnie juz jest nowa gazetka wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka