konwalka 19.04.17, 19:36 proszsz... www.ntd.tv/inspired/pets/28-lb-housecat-big-bobcat-almost-guinness-world-record.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karme-lowa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 19:41 Cudny Mąż stwierdził, że chyba by się go bał Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: dla kotolubnych 19.04.17, 19:59 Tez sobie sprawie takiego. Jak juz dzieci pójdą w świat. A moje siersciuchy odejdą za tęczowy mostek. Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: dla kotolubnych 19.04.17, 19:59 Futro ma jakieś sfilcowane na brzuchu. Albo nerki albo go nie czeszą Bardzo piękny kotuś. Mam nadzieję, że mu stawy posłużą jeszcze długo. Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 20:28 Moj ma takie samo futro na brzuchu a ma kilka miesięcy - takie futerko jest niemiłosiernie milutkie, wręcz nie do opisania. I naszemu też tak samo wystaje futerko od spodu lapek. Śmiejemy sie, że jego ciałko nie jest w stanie pomieścić takiej ilości pluszu. Bałam się, że nasz wyrośnie z tego pluszu, ale widzę, że nie Cudowny ten kotek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 20:32 I waży niecałe 13 kg, jak go zobaczyłam to byłam przekonana, ze więcej. Może to przez to, że jest taki futrzany Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 21:00 Nie umiem z telefonu jutro wrzucę jak będę przy kompie Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 21:41 Jednak mi się udało ogarnąć wrzucenie fotek z telefonu chęć pochwalenia się okazała się silniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: dla kotolubnych 19.04.17, 21:49 Pięknota. To ragdoll? Czy birmański bez maski? Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 21:52 Dziękuję tak, to ragdoll. Jesteśmy w nim zakochani bez pamięci (jak każdy właściciel kota ). Ma cudowny charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: dla kotolubnych 19.04.17, 21:56 Charakter jak charakter ale ta stópka z włosami <3 Wygląda na młodziaka jeszcze. Jest taki... do wymiąchania i wytulenia Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 22:00 Ciągle go tulimy, miziamy, wąchamy, męczymy a on cudownie oddaje się tym pieszczotom. Teraz ma 8 miesięcy, fajnie by było gdyby został taki miziusi. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 21:56 nastjaa napisała: > Jednak mi się udało ogarnąć wrzucenie fotek z telefonu chęć pochwalenia się > okazała się silniejsza Moja też ma takie futro między palcami Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 22:04 To futerko między palcami jest cudownie Masz fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 22:51 nastjaa napisała: > To futerko między palcami jest cudownie > Masz fotki? Fotek tego futerka jeszcze nie mam. Nie wpadłam na to Zdjęcia mam, ale z telefonu nie prześlę. Mój pers ma już 11 miesiecy. Zmienił dwa razy kolor Teraz futra ma tyle, źe po ziemi nim zamiata Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: dla kotolubnych 19.04.17, 22:48 Mój syjam też ma Jednakże w porównaniu z norwegiem, coonem albo ragdolem to wypada mizernie. Co najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 23:06 magic.marker napisała: > Mój syjam też ma > Jednakże w porównaniu z norwegiem, coonem albo ragdolem to wypada mizernie. > Co najmniej. > Oj tam od razu mizernie. Fajne sa syjamy. Pokażesz? Ps. A ja byłam pewna, że mój jest wyjątkowy z tym futrem wychodzącym z łapek Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: dla kotolubnych 19.04.17, 23:12 E no sorry, nie tylko ragdolle mają wystające futro. Fakt, że wygląda to przecudnie. Chyba mniej przecudnie się robi jak wraca z mokrymi łapkami z dworu, co? Syjamską łapkę może znajdę. Idę szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: dla kotolubnych 20.04.17, 00:28 Na szczęście nie wychodzi na dwór- łapki ma zawsze lśniące, bielutkie i czyściutkie Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: dla kotolubnych 19.04.17, 20:58 Też byłam zaskoczona, wygląda na 20 Może długość ma rekordową, bo wagę nie, zdarzają się MCO ważące 15 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: dla kotolubnych 19.04.17, 21:01 Ano właśnie. Ja dawalam mu koło 17, w porywach do 20. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: dla kotolubnych 19.04.17, 21:07 Piękny, łagodny olbrzym. Btw. fajnie wygląda ten spacer w wózku Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: dla kotolubnych 19.04.17, 22:08 Fajny misiek, ale wolę inne mco Z potężniejszą kufą Ten ma głowę norweską I troszkę sobie, łakomczuch, folguje przy misce Ale kotek jest sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: dla kotolubnych 19.04.17, 22:48 Yenna, a spotkałaś kiedyś niesympatycznego MCO? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: dla kotolubnych 20.04.17, 07:16 Mnie mco nie rajcuje. To rasa bardzo kocno obciążona chorobami serca (często zdarzają się smierci kotów stosunkowo młodych z powodu hcm), dysplazją (też sporo jest przypadkow w rasie) oraz problemami z dziąsłami (wszystkie choroby dość często spotyka się u mco, a jeśli idzie o dziąsła, to mało jest kotów, które tych problemów nie mają). Więc dziwi mnie zachwyt nad tą rasą Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: dla kotolubnych 20.04.17, 16:06 Jakby egzotyki były tych gabarytów co MCO to by pewnie też zachwycały Odpowiedz Link Zgłoś