Dodaj do ulubionych

Kombinezony w ALDI od 5 listopada

27.10.11, 09:35
dla tych co jeszcze nie kupili -od 5 listopada w ALDI dla starszaków 128-164 kombinezony za 99 zł , również bielizna narciarska i inne akcesoria
Obserwuj wątek
    • magma_pl Re: Kombinezony w ALDI od 5 listopada 27.10.11, 09:40
      fajne te kombinezony.lepsze niż na niemieckiej stronie.
      ja tam czekam na materac. na niemieckiej już są,mam nadzieję że i u nas będą.mam już taki w zeszłym roku kupiony i jest przewygodny.
      sorki za offtop.
      • marta2202 magma_pl pytanie o materac 27.10.11, 14:07
        Jak sie nazywa ten materac i jakiej wielkosci jest? Pamietasz może w jakiej był cenie?
        • magma_pl Re: magma_pl pytanie o materac 27.10.11, 18:35
          ja mam 140x200 za 260 zł,były też 90X200 tansze może ze 20-30 zł.jest z wysokoelastycznej gęstej pianki,gruby chyba na 17cm.
          wiem,ze są droższe, ładniejsze i pewnie lepsze,ale ja jestem prze zadowolona z niego. mam jakieś kłopoty z kręgosłupem (kto ich teraz nie ma), a kiedy na nim leżę to część lędzwiowa jest podparta tak ze dłoń ledwo można wcisnąć,pupa się leciutko zapada,reszta kręgosłupa też wygodnie ułożona. u nas każdy chce na nim spać,dlatego potrzebuję jeszcze dwóch smile
    • pe-likanek Re: Kombinezony w ALDI od 5 listopada 27.10.11, 09:47
      A czy ktoś miał wcześniej kombinezony z aldi? Czy sprawdzają się na stoku?
      • caitala Re: Kombinezony w ALDI od 5 listopada 27.10.11, 11:39
        Moja córka miała w zeszłym roku. Zakładała odzież termo i bluzę i było ok.
    • viki711 Re: Kombinezony w ALDI od 5 listopada 27.10.11, 10:53
      moja córka miała 2 lata temu i marzła, musiałam kupić drugi, Tchibo sprawdził się duuuużo lepiej.
    • pia_ Re: Kombinezony w ALDI od 5 listopada 27.10.11, 20:43
      Moja córka też miała, szału nie było, materiał dosyć lichy, porozdzierał się na końcu nogawek, zepsuł się zamek. Tchibowskie były o niebo porządniejsze.
      • pia_ Re: Kombinezony w ALDI od 5 listopada 27.10.11, 20:49
        Aha, wstawki zamiast z polaru miał z takiego obrzydliwego, taniego poliestru. Był dosyć cienki, córka w nim nie marzła, ale jej koleżanka, która miała taki sam przy jeździe przy -10 nie dawała rady i kostniała z zimna. Ogólnie nie polecam dla dzieci, które już dużo czasu spędzają na stoku. Wiem, ze Tchibo droższy, ale jest znacznie lepszy (córka miała dwa z rozmiarówki do 116 cm). Teraz przeszliśmy już na odzież profesjonalnych firm, bo córka juz tak szybko nie rośnie.
        • viki711 Re: Kombinezony w ALDI od 5 listopada 27.10.11, 21:40
          Ja zapomniałam o tym napisać, ten poliester, to taki wstrętny, cienki welur, mam gęsią skórę na samą myśl o tym. Nasze spodnie też się przedarły przy końcu nogawek, bo córka czasem zakładała same spodnie w cieplejsze dni. Kurtka wisi w szafie nieużywana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka