alkara 03.11.11, 13:42 Widziałam dziś w swoim TKMaxxie kalendarze adwentowe Playmobil z mikołajem i zwierzątkami za 53zł, może w innych TkMaxach też są, u nas dołożyli dziś lub wczoraj bo wcześniej ich nie było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiakh Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 03.11.11, 16:50 a widział ktoś w którymś warszawskim TkkMaksie? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 20:53 Dzis były w Blue City, kilka sztuk. Chyba dokładaja, bo sprawdzałam w piątek i nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 21:08 a ja w sobotę pytałam i babka mi mowiła, ze nie mają i nigdynie mieli może dzis dołożyli? jutro będę to zerknę Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 20:56 w Szczecinie też widziałam, były też z Baby Born za 32 zeta i jakieś z HelloKitty ale nie wiem za ile i nie ogladałam z czym bo nie mogłam wydostać... Odpowiedz Link Zgłoś
ika_pop Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 21:46 dziś byłam w poznańskim TkMaxx pytałam jednego ze sprzedawców powiedział zdziwiony że nie mają i nie mieli, z ciekawości zajrzałam na dział zabawek i było ich tam chyba z 10, także dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
madzikka82 Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 22:42 ika a byly tez te kalendarze z baby born? Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 22:45 Oni pewnie nie oglądają każdej zabawki tak dokładnie jak my dla nich to tylko coś w dużym pudełku tak z ciekawości pytam, czy u was były inne modele niż te z mikołajem i zwierzętami? Odpowiedz Link Zgłoś
ktozajalzyzyrafe Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 22:56 A to jakas super zabawka ? Bo nawet nie wiem o co chodzi... Przy okazji - czy widzialyscie juz w TK Maxxie stroje jakies swiateczne dla dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 23:11 Specjalnie pojechałam po ten kalendarz do bielskiego TK Maxxa, bylo nawet kilka sztuk. Ale sam kalendarz jakoś nie powalił mnie na kolana. Jedna figurka Mikołaja, kilka zwierzątek, a reszta to jakieś krzaczki, drzewka i coś tam jeszcze. W każdym razie ja go nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 23:11 Ale oczywiście dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 07.11.11, 10:12 Może sam kalendarz nie dla każdego dziecka jest ciekawy, to zależy kto co lubi . Mójsynek dostanie w tym roku rycerki ze smokiem, a ma juz troszke rycerzy więc na pewno ucieszy się z powiększenia kolekcji Córka dostanie świąteczny ale tegoroczny - pocztę świąteczną i pewnie będzie się tym bawić w święta razem z resztą kolekcji. Moja akurat kocha wszystkie małe zwierzątka, ciągle upycha je po torebach i kieszonkach więc ten też by ją zainteresował, ale mamy kupiony już inny. Odpowiedz Link Zgłoś
ika_pop Re: kalendarze Poznań TkMaxx 07.11.11, 00:48 jeśli chodzi o playmobil to tylko wersja z mikołajem, niestety na inne tj. baby born nie zwróciłam uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 07.11.11, 15:32 polazłam obejrzec i w blue city są kupiłam, bo akurat zwierzątka u nas są na topie przy okazji zerknęłam co tam jeszcze jest i jest sporo fajnych drewnianych zabawek - kupiłam dla chrzesniaczki męża drewniane domino obrazkowe causa (by janosch) za 24 zł jest sporo drewnianego "żarcia" i klocków wszelakich dla chrzesniaka kupiłam drewniany tangram w fajnym poręcznym metalowym pudełku tez za 24 zł Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 13.11.11, 18:19 Od wtorku chi chi beda w leclerku Odpowiedz Link Zgłoś
bladyroz Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 13.11.11, 19:53 jagodasoft2 napisała: > Od wtorku chi chi beda w leclerku a wiadomo jakie i po ile? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 13.11.11, 20:25 cena 36,99 allegro.pl/simba-chichi-pieski-kalendarz-adwentowy-nowe-i1884155740.html taki np Odpowiedz Link Zgłoś