Dodaj do ulubionych

playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx

03.11.11, 13:42
Widziałam dziś w swoim TKMaxxie kalendarze adwentowe Playmobil z mikołajem i zwierzątkami za 53zł, może w innych TkMaxach też są, u nas dołożyli dziś lub wczoraj bo wcześniej ich nie było.
Obserwuj wątek
    • asiakh Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 03.11.11, 16:50
      a widział ktoś w którymś warszawskim TkkMaksie?
      • kanna Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 20:53
        Dzis były w Blue City, kilka sztuk. Chyba dokładaja, bo sprawdzałam w piątek i nie było.
        • kinga_owca Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 21:08
          a ja w sobotę pytałam i babka mi mowiła, ze nie mają i nigdynie mieli
          może dzis dołożyli?
          jutro będę to zerknę
    • slonko1335 Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 20:56
      w Szczecinie też widziałam, były też z Baby Born za 32 zeta i jakieś z HelloKitty ale nie wiem za ile i nie ogladałam z czym bo nie mogłam wydostać...
      • ika_pop Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 21:46
        dziś byłam w poznańskim TkMaxx pytałam jednego ze sprzedawców powiedział zdziwiony że nie mają i nie mieli, z ciekawości zajrzałam na dział zabawek i było ich tam chyba z 10, także dzięki za info smile
        • madzikka82 Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 22:42
          ika a byly tez te kalendarze z baby born?
        • alkara Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 22:45
          Oni pewnie nie oglądają każdej zabawki tak dokładnie jak my smile dla nich to tylko coś w dużym pudełku smile smile
          tak z ciekawości pytam, czy u was były inne modele niż te z mikołajem i zwierzętami?
    • ktozajalzyzyrafe Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 22:56
      A to jakas super zabawka ? Bo nawet nie wiem o co chodzi...

Przy okazji - czy widzialyscie juz w TK Maxxie stroje jakies swiateczne dla dzieci ?
    • cortinka Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 23:11
      Specjalnie pojechałam po ten kalendarz do bielskiego TK Maxxa, bylo nawet kilka sztuk.
      Ale sam kalendarz jakoś nie powalił mnie na kolana. Jedna figurka Mikołaja, kilka zwierzątek, a reszta to jakieś krzaczki, drzewka i coś tam jeszcze. W każdym razie ja go nie kupiłam.
    • cortinka Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 06.11.11, 23:11
      Ale oczywiście dzięki za info smile
      • alkara Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 07.11.11, 10:12
        Może sam kalendarz nie dla każdego dziecka jest ciekawy, to zależy kto co lubi smile. Mójsynek dostanie w tym roku rycerki ze smokiem, a ma juz troszke rycerzy więc na pewno ucieszy się z powiększenia kolekcji smile Córka dostanie świąteczny ale tegoroczny - pocztę świąteczną i pewnie będzie się tym bawić w święta razem z resztą kolekcji. Moja akurat kocha wszystkie małe zwierzątka, ciągle upycha je po torebach i kieszonkach więc ten też by ją zainteresował, ale mamy kupiony już inny.
    • iberka w Krakowie leżą 06.11.11, 23:22

• ika_pop Re: kalendarze Poznań TkMaxx 07.11.11, 00:48
        jeśli chodzi o playmobil to tylko wersja z mikołajem, niestety na inne tj. baby born nie zwróciłam uwagi sad
    • kinga_owca Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 07.11.11, 15:32
      polazłam obejrzec i w blue city są
      kupiłam, bo akurat zwierzątka u nas są na topie
      przy okazji zerknęłam co tam jeszcze jest i jest sporo fajnych drewnianych zabawek - kupiłam dla chrzesniaczki męża drewniane domino obrazkowe causa (by janosch) za 24 zł
      jest sporo drewnianego "żarcia" i klocków wszelakich
      dla chrzesniaka kupiłam drewniany tangram w fajnym poręcznym metalowym pudełku tez za 24 zł
      • jagodasoft2 Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 13.11.11, 18:19
        Od wtorku chi chi beda w leclerku
        • bladyroz Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 13.11.11, 19:53
          jagodasoft2 napisała:

> Od wtorku chi chi beda w leclerku
          a wiadomo jakie i po ile?
          • jagodasoft2 Re: playmobil kalendarz adwentowy TkMaxx 13.11.11, 20:25
            cena 36,99
            allegro.pl/simba-chichi-pieski-kalendarz-adwentowy-nowe-i1884155740.html taki np

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka