kejciurek 05.11.11, 16:32 mozecie jakies polecic albo zdecydowanie odradzić? mam dzieci w wieku rok i 3 lata i zastanawiam sie czy sprawdzą sie przy takiej różnicy wieku? myślałam o takich: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: sanki dwuosobowe 05.11.11, 20:52 bardzo fajne takie sanki jak wozisz do przedszkola dzieci czy gdzies do sklepu czy gdzieś ale na górce to starszak pewnie by wolał własne sanki-albo bitwa moze być Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: sanki dwuosobowe 05.11.11, 21:06 nie wiem czy roczniakowi będzie wygodnie, bo... mało miejsca jest na nózki (wiem, że są krótkawe w tym wieku) boki i oparcie są dosyć wysokie (bo to wersja jak Piccolino bodajże) siedzisko jest głębokie i wysunięcie stópek, nóżek na boki może być kłopotem i nie jest to dobre rozwiązanie na zjeżdżanie z górek (napewno na spacery tak) mój syn prawe 3 latek właśnie pozbył się tych sanek - bo jest za duży i myślę, że za długo nie wysiedziałby w tym sezonie (a siedzenie to marznięcie) mieliśmy wersję 1osobową z pchaczem+śpiworem (na nogi duuuuużo miejsca) - jeździła w nich córka 6-7lat + syn na przodzie 1-2lata Odpowiedz Link Zgłoś
ewka_33 Re: sanki dwuosobowe 05.11.11, 23:02 Witam! Chciałam zapytać, gdzie i za ile można kupić sanki takie jak na zdjęciu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: sanki dwuosobowe 06.11.11, 08:20 m.in. na allegro! są na 100%! cena 279zł allegro.pl/listing.php/search?string=sanki+podw%C3%B3jne&category=0&description=1&sg=0 wnet będą pewnie w różnych sklepach www Odpowiedz Link Zgłoś
kejciurek Re: sanki dwuosobowe 06.11.11, 21:29 dziekuje wszystkim za odpowiedzi chyba jednak zostane przy pojedyńczych, mamy takie dłuższe drewniane skoro podwójne na zabawe średnio się nadaja, to jakoś się zmieszczą na tamtych razem na chwilke, zeby odwieść starszak do przedszkola ewka_33 napisała: > Witam! > Chciałam zapytać, gdzie i za ile można kupić sanki takie jak na zdjęciu? > to jest zdjecia z aukcji allegro. wyszukałam Sanki dwuosobowe, a to jest aukcja DUO z materacykiem dla bliźniąt za 199zł Odpowiedz Link Zgłoś
kinga221 Re: sanki dwuosobowe 06.11.11, 08:47 używamy dwie zimy juz podobnych dla dwóch chłopaków, sprawdzają sie w zimie do ciągnięcia, obaj sie mieszczą spokojnie, z tyłu mlodsze dziecko posadzisz z nozkami na prosto, starsze nogi będzie musiałby miec do dołu na boki. Dla mnie jest łatwiej takimi sankami ich gdzis zabrać, wygodniej niż na dwie pary sanek. Dodatko są bardzo lekkie do ciągnięcia, wózek po śniegu z dwójką ciężko jest pchać a te sanki jakoś lekko się ciągnie nie czuje sie ciężaru dzieci. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: sanki dwuosobowe 11.11.11, 14:40 ... reklama dźwinią handlu?? aż w 2 postach?? lub tylko... oparcie niskie - te z linku autorki wątku wygodniejsze dla dziecka i porządniej wykonane... polecam paski reklamowe i wykupienie takowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyanders11 Re: sanki dwuosobowe 25.11.11, 22:37 Sanki dwuosobowe podwójne z materacykami - allegro.pl/producent-sanki-podwojne-blizniat-z-materacykami-i1934525346.html Można kupić z materacykami i bez, mają też z pchaczem Odpowiedz Link Zgłoś