megi2511 09.11.11, 02:26 Widziałyście może koce dziecięce (większe) z ceratą lub czymś w tym stylu od spodu? Takie, które spokojnie można rozłożyć np. na mokrej zroszonej trawie bez obawy, że przesiąknie. Jakbyście miały jakieś namiary to poproszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotka.szrotka Re: koc z ceratą 09.11.11, 08:02 Szukaj pod hasłem koc piknikowy albo koc plażowy. Teraz w sklepach raczej nie dostaniesz bo to letnia oferta ale na allegro są na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: koc z ceratą 09.11.11, 08:18 wpisz w google koc piknikowy, a wyskoczy ci mnostwo takich kocy. mozna cos takiego kupic juz za 30 zl. sa tez specjalne dla dzieci, choc nie wiem, czym sie roznia, oprocz ceny, bo kosztuja ponad 100 zl. dla mnie to przesada. mam w zwykle koce piknikowe i z powodzeniem wystarczyly dla moich dwoch synow Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: koc z ceratą 09.11.11, 09:00 W rossmanie się pojawiają co jakiś czas takie kose.. cena ok 30 zł Możesz się przejść i zobaczyć czy czasami nie leżą sobie na półce Odpowiedz Link Zgłoś