Dodaj do ulubionych

Baby Alive Moja Lala

10.11.11, 19:13
Moja córeczka zażyczyła sobie na Gwiazdkę lalę Baby Alive (tegoroczna edycja). Lala kupiona. Ale mamy problem z jedzeniem dla lali. Z doświadczenia wiem, że dwie saszetki z jedzeniem znajdujące się w opakowaniu z lalką to kropla w morzu potrzeb. W sklepie znalazlam jedzenie, ale dla Baby Alive z ubiegłego roku. Czy ktoś wie czy jest to takie samo jedzenie i można je zastosować dla tej nowszej wersji?
Obserwuj wątek
    • jagodasoft2 Re: Baby Alive Moja Lala 10.11.11, 19:36
      no pewnie że tak, my kupujemy jedzenie na wyprzedażach, promocjach itp. Ostatnio w tesco kupiłam 10 saszetek za 5 zł bo opakowanie było w strzępach. nie patrze od jakich to lalek. Generalnie to jedzonko charakteryzuje sie tym że łatwo miesza - łączy sie z wodą i w razie zaschnięcia wystarczy przepłukać drogi pokarmowe lalki smile
    • blaszany_dzwoneczek Re: Baby Alive Moja Lala 10.11.11, 20:06
      Wiem, że nie na temat, ale nie mogłam się powstrzymać ze zdumienia. Czego to nie wymyślą producenci, żeby więcej kasy od ludzi wyciągnąć. I jak skutecznie wmawiają rodzicom i dzieciom, że do dobrej zabawy potrzebna lalka, która je naprawdę i specjalne jedzenie kupowane osobno. No szok! W życiu bym czegoś takiego córce nie kupiła, więcej szkody niż pożytku z takich zabawek.
      • barbie09.07 Re: Baby Alive Moja Lala 10.11.11, 20:34
        Ledwo człowiek odpampersuje swoje dziecko a już ponownie musi ciężkie pieniądze na pieluch dla lalki wydawać big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka