Dodaj do ulubionych

faktycznie... superokazja citeam i inne... :)))

11.11.11, 09:28
przydałby się wątek sprowadzający na ziemię superokazje rabatowe... koleżanka szukała poduszki i zainteresowałyśmy się tym:
citeam.pl/oferty/cala-polska/wyspij-sie-zdrowo
potem szukając czy są gdzieś jakieś opinie na temat tego cuda znalazłam to:
progadzet.pl/87-poduszka-ortopedyczna-memory-pillow.html
widzicie jakieś różnice między tymi "reklamowanymi w TV" podusiami?
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: faktycznie... superokazja citeam i inne... :) 11.11.11, 10:17
      O rany, wiedziałam że niektórzy sprzedawcy naciągają ceny, ale że aż w takim stopniu? Może warto poinformować o tym citeam.pl? W ich interesie leży, żeby oferty były uczciwe.
      Ja ostatnio czytałam o facecie, który za 300 zł kupił całodzienne szkolenie w strzelnicy (cena wyjściowa 800 zł). Na miejscu okazało się, że grupa z bonami traktowana jest po macoszemu, kurs został odbębniony w 4 godziny. A reszta chętnych (bez bonów) nie dość, że dostała pełniejszy i dłuższy kurs, to w dodatku zapłaciła za niego... 250 zł! Czyli ci z bonem zapłacili więcej, dostali mniej i jeszcze zostali potraktowani jak naciągaczeuncertain
      Ja na szczęście trafiam tylko na uczciwych sprzedawców. Wczoraj byłam na oczyszczaniu twarzy w Yves Rocher w Krakowie przy Grodzkiej - zawsze w YR płaciłam 150 zł, teraz z kuponem ledwie 60 zł, a cały zabieg identyczny jak zwykle. A do tego super atmosfera, żadnych ukrytych pretensji że płacę tak taniobig_grin
      • listopadowka2008bis Re: faktycznie... superokazja citeam i inne... :) 11.11.11, 10:24
        to samo kiedys na citeam bylo z zegarkami zelowymi - z bonem jedyne 26 pln, bez bonu u tego samego sprzedawcy 3,79 za sztuke big_grin prawdziwa okazja citeam wink
    • mielin Re: faktycznie... superokazja citeam i inne... :) 11.11.11, 13:58
      Do tego ten Citeam to straszny SPAMER!sad ble
      • saszanasza Re: faktycznie... superokazja citeam i inne... :) 11.11.11, 15:45
        oj tam dziewczyny, na jakim świecie żyjecie! ja zawsze sprawdzam tego typu superokazjebig_grinDD
        10 lat pracy z prawnikami sprawiła że podejrzliwość to moje drugie "ja"big_grinDD
    • annek2 Re: Elastyczny tor - rajd safari 11.11.11, 16:38
      Kilka dni temu był bum na ten tor z kuponami Citeam. Sama nawet się zastanawiałam czy nie kupić . Kupon wartości 60 zł za 29 zł. Cena na Allegro tej zabawki 99 zł. Dzisiaj znajduję ten sam tor za 49 zł big_grin. Czyli jeśli dobrze liczę nawet z kuponem w plecy 19 zł.
      • tylkoty0 annek 11.11.11, 21:12
        możesz mi podac linka do aukcji do tego toru safari za 49zł\
        mój mały mi marudzi, że chce taki
        dzeki wielkie
        • annek2 Re: annek 11.11.11, 21:33
          A proszę cię bardzo. Nie wiem czy jest identyczny, ale wygląda bardzo podobnie allegro.pl/elastyczny-tor-samochodowy-2-auta-na-baterie-i1909439719.html
          • magda-lenka78 Re: annek 11.11.11, 22:33
            jest podobny choć ma trochę mniej elementów, a na ten tor z citeam wstyd się przyznać ale go nabyłam... bo przeliczyłam sobie jak rasowa blondynka i wyszło mi że zapłacę miej niż musiałam zapłacić, cóż późno było uncertain
        • pablisia Re: annek 12.11.11, 09:14
          Jeśli zależy Wam na jakimkolwiek torze w tym stylu, to znalazłam jeszcze tańszy, co prawda z 1 autkiem, ale elementów sporo:

allegro.pl/promocja-tor-cross-352-elementy-autko-i1930525512.html
          Sama rozważam zakup jednego z torów, ale wciąż się waham, bo syn woli pociągiwink
    • kkaniuk Re: faktycznie... superokazja citeam i inne... :) 13.11.11, 19:12
      To nie tak do końca,

Zobaczcie np. tutaj zestawienie 10 naciąganych ofert - www.godealla.pl/blog/top-10-najbardziej-naciaganych-promocji-infografika/

To dużej mierze cwaniakowatość przedsiębiorców i niewystarczający research tych portali jest przyczyną...

Polecam sprawdzać promocje w porównywarce np. www.godealla.pl i kupować z głową smile
    • kroliczyca80 To już mega przegięcie 15.11.11, 14:44
      Zobaczcie:
      www.groupon.pl/oferty/cala-polska/verdea-shopping/1590500i
      www.amazon.com/DHC-Eyelash-Tonic-0-21fl-oz-6-5ml/dp/B002L9WFWO
      Z wrażenia aż napisałam do groupona, ale wątpię, zeby coś zrobili. Mają przecież 45 zł od każdego naiwniaka płacącego za ten SUPERTUSZsad
      • kroliczyca80 Re: To już mega przegięcie 15.11.11, 14:45
        pierwszy link bez i na końcu:
        www.groupon.pl/oferty/cala-polska/verdea-shopping/1590500
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka