Dodaj do ulubionych

HOT WHEELS jaki tor???

17.11.11, 10:46
Witam, mój 5 letni syn zakochał sie w torze od kolegi, ja sie kompletnie na tych torach nie znam, przegladałam na allegro ale jest ich pełno.... nie wiem który jest najfajniejszy smile, a i mam jeszcze pytanie , czy sa takie zjeżdżalnie które mają jakby takie miejsca dla dwóch samochodów (chodzi mi o to żeby można było się bawić w 2 dzieci np. ) smile?

dziękuję z góry

Ola
Obserwuj wątek
    • ninusia4 Re: HOT WHEELS jaki tor??? 17.11.11, 11:07
      Właśnie weszłam na forum z zamiarem wyszukania informacji na ten sam temat. Tylko mój syn ma nieco ponad 3 lata.
      Zatem przyłączam się do pytaniasmile
      • ninusia4 Re: HOT WHEELS jaki tor??? 17.11.11, 11:13
        A synek u kolegi bawił się torem hot wheels Sharkbite Bay Hai-Attacke i właśnie nad nim się zastanawiam.
        Tor jest w walizce, po zabawie łatwo go złożyć i schować. Dla mnie to duży plus.
    • ju_mi Re: HOT WHEELS jaki tor??? 17.11.11, 11:26
      Żaden wink

Mamy 2 tory Hot Wheels: jeden z Osmiornicą, a drugi jakiś prostszy, ale dłuższy. Mój syn strasznie o nie prosił i się napalał. Po krótkiej chwili zabawy leżą w kącie i się kurzą sad Poza tym, moim zdaniem, są niewarte kwot, które kosztują (jakość wykonania nie idzie w parze z ceną). Więcej radości syn ma z samych autek.
      Dodam, ze innymi torami (np. Cars), których mamy kilka bawi się chętnie od kilku lat.
    • olafig Re: HOT WHEELS jaki tor??? 18.11.11, 12:44
      to ja dalej czekam na propozycje smile
      • beata_17 Re: HOT WHEELS jaki tor??? 18.11.11, 15:43
        Powiem tak, na pewno nie warte swojej ceny. Moj pieciolatek tez bardzo chcial taki tor wiec kupilam uzywany, w orginalnym pudelku na all za 1/5ceny nowego. Na poczatku bawil sie czesto, teraz sporadycznie, ale kolejnych torow juz nie chce.
        Moze kup autokolorowance, my mamy pojedyncze samochodziki zmieniajace kolor i dosc czesto sie nimi bawi, zwlasza w zimie chowa je w sniegsmile
        • dammma Re: HOT WHEELS jaki tor??? 18.11.11, 16:16
          podłączam się do pytania. Syn od dawna męczy mnie o jakiś tor pasujący do autek hot wheels, ale ciągle się zastanawiam, czy właśnie są warte swojej ceny. A może możecie polecić jakieś inne tory, które pasują do tych autek?
          A jeśli tor hot wheels, to który najlepszy. Autka kolorowańce są fajne przez jakiś czas-potem już tak szybko nie zmieniają koloru. Najlepiej pod bieżącą wodą. No i chlapanie po pokoju, bo do zabawy potrzebna jest woda. Samymi autkami można bawić się w wannie, ale torem?
        • olafig Re: HOT WHEELS jaki tor??? 21.11.11, 08:50
          no bardzo fajny pomysł z tyki zmieniajacymi kolor smile dziękuję za poradę smile
    • patir23 Re: HOT WHEELS jaki tor??? 18.11.11, 21:34
      a ta myjnia z babelkami moze ktos ma? Czy wogole istnieje jakis fajny tor i mocny?
      • magda-lenka78 Re: HOT WHEELS jaki tor??? 18.11.11, 23:20
        nie kupowałam nigdy torów hot wheels więc nie powiem ale przed zakupem zniechęcały mnie właśnie zabawy u kolegów kiedy widziałam i nadziwić się nie mogłam że kilka sztuk cienkiego plastiku osiąga w sklepach takie ceny...
        i z doświadczenia wiem że to co się podoba u kolegów niekoniecznie potem podoba się we własnym domu no ale z drugiej strony marzenia dzieci trzeba też spełniać wink
    • magda-lenka78 mam pytanie :) 19.11.11, 18:55
      allegro.pl/ciezarowka-hot-wheels-laweta-wybuchowa-wyrzutnia-i1895272022.html
      czy to jest bezpieczne? zdębiałam...
      • olafig Re: mam pytanie :) 21.11.11, 08:56
        CRASHIN..... właśnie , mąż ostatnio w Anglii widział coś takiego że autka zderzają się .... ale ja tego nie umię znaleźć u nas w sklepach czy tam na allegro. Czy w Polsce jest już coś takiego?
    • moniamyszkens Re: HOT WHEELS jaki tor??? 21.11.11, 09:04
      Witam
      My co prawda toru nie mamy ale mamy taki garaz , który szczerze polecam, wykonanie daje wiele do zyczenia ale wszytskie hot wheelsowe tory sa takiej jakosci allegro.pl/najwiekszy-garaz-hot-wheels-mega-parking-i1939204362.html dostepny w auchanie za okolo 170 zł .Wiem ze synek kolezanki bardzo lubi autokolorowance własnie , moze jakis zestaw w tym stylu np weżowa wyspa?
      • olafig Re: HOT WHEELS jaki tor??? 21.11.11, 10:45
        dziękuję smile fajny ten tor/parking smile , tylko właśnie jak już poprzednicy pisali, cały czas zastanawiam się nad tą jakością i ceną !!!! syn się napalił bo u kolegi dobrze się bawił ale jak zacznie sam się tym bawić to już nie będzie taka frajda.... oj ciężki wybór smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka