Dodaj do ulubionych

bony rabatowe tchibo

17.11.11, 14:35
W zeszłym tygodniu była taka akcja, że za zakupy na co najmniej 150 zł on line, miały być przyznawane bony rabatowe po 100 zł przy kolejnych zakupach za min. 400 zł. Czy któraś z Was korzystała z tego? Bo ja zamowilam, paczka juz przyszla, a bonow ani widu ani slychu...
Obserwuj wątek
    • grabasik Re: bony rabatowe tchibo 17.11.11, 19:55
      Odnośnie zakupów internetowych to nie wiem ale ostatnio kupując stacjonarnie dostałam książeczki z bonami na kolejne tygodnie 20, 50 i 100 zł za zakupy za min. 100, 200 i 350 zł. Przy czym jest tam zaznaczone, że rabaty nie obowiązują w outletach i sklepie internetowym (a szkoda bo wczoraj zamawiałam online). Skąd miałaś info o tej akcji? Jeśli byś chciała te bony do stacjonarnych Tchibo to chętnie odstąpię Ci 1 książeczkę - ja jej napewno nie wykorzystam.
      • janka39 Re: bony rabatowe tchibo 20.11.11, 20:58
        wielkie dzięki smile napisałam na gazetowego..
    • onlylilly Re: bony rabatowe tchibo 17.11.11, 19:58
      Tak, ja dostalam, zrealizowalam i teraz czekam na paczke smile
      • mamanatalki87 grabasik 17.11.11, 20:14
        Z jakiego miasta jesteś ?? Ja bym z chęcią skorzystała z tych rabatów .

scree@interia.pl napisz email smile
        • grabasik Re: grabasik 18.11.11, 18:35
          Jestem z Wrocławia - tak jak założycielka wątku. Jeśli janka39 nie będzie zainteresowana to mogę Ci oddać/przesłać.
    • helly.g Re: bony rabatowe tchibo 17.11.11, 22:13
      Tchibo po tygodniu przysyłało maila z linkami do rabatów, bo tylko do sklepu online. Co tydzień jeden do wykorzystania przy zakupach za min.400 zł. Sprawdź maile, powinnaś była dostać. Ja już drugi realizuję smile
    • mama_pyzuni Re: bony rabatowe tchibo 17.11.11, 22:22
      Ta akcja była wcześniej niż w ubiegłym tygodniu, bo mail z kuponami dostałam dokładnie 9 listopada i od wczoraj obowiązuje już drugi kupon.
      Sprawdź w skrzynce wiadomości z tego dnia, może ją po prostu przeoczyłaś.
      Aby skorzystac z bonu trzeba wejśc na stronę tchibo poprzez link z maila.
    • onlylilly helly-g 18.11.11, 12:30
      czyli nie trzeba czekac na otrzymanie nastepnego kuponu rabatowego po zrealizowaniu pierwszego? Ja zamowilam juz jedna paczkę, własnie na nia czekam, ale myslalam ze musze czekac na nastpeny kupon...
      • helly.g Re: helly-g 18.11.11, 19:23
        Maila z rabatowymi linkami dostałam 9.11 i od razu tego samego dnia wykorzystałam rabat z linku na okres 9-15.11.
        16 listopada złożyłam kolejne zamówienie wykorzystując rabat dla okresu 16-22.11. Wykorzystuję jeden rabat w okresie, na który został przewidziany. Bez względu na czas realizacji zamówienia, bo np. zamówienie złożone 9.11 podzielono mi na 2 paczki i na razie dostałam tylko jedną. Ale drugą już wysłali smile co bardzo mnie ucieszyło, bo zestawiałam obrusy i bieżniki i otrzymanie tylko części nie uśmiechało mi się wink
        • patatajowa Re: helly-g pytanie o link 22.11.11, 15:44
          jesli ktoś ma link do rabatu a nie skorzysta byłabym wdzięczna za przesłanie.
          na maila gazetowego patatajowa@gazeta.pl
          • helly.g Re: helly-g pytanie o link 22.11.11, 18:39
            Skorzystałam już z dwóch rabatów, zobaczymy jutro, czy znowu się skuszę smile Jeśli nie, odezwę się.
            • patatajowa Re: helly-g pytanie o link 23.11.11, 22:13
              uprzejmie się przypominam jeśli ktos ma zbędny rabat smile
              • helly.g Re: helly-g pytanie o link 24.11.11, 08:40
                Cóż, mnie znowu skusiło... Czas prezentów, zatem rabat na ten tydzień - wykorzystany wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka