Dodaj do ulubionych

Fisher Price Take-n-play

17.11.11, 14:41
Szukam uzytkowników zabawek z tej serii. (Nie take along czy trackmaster).
Jak z jakością? Bawią się tym dzieci? W jakim wieku? Jakie zestawy polecacie?
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Fisher Price Take-n-play 17.11.11, 14:46
      Mam pociągi TA i TnP i moim zdaniem jakość/ wytrzymałość taka sama. Czyli baardzo wysokasmile
      • dona_1986 Re: Fisher Price Take-n-play 17.11.11, 15:30
        My mamy zestaw ŻURAW W PORCIE od 5 miesięcy i syn (4 lata) jest nadal wniebowziętywink Często "bawi się" z nim młodszy (9m) i zabawka jest nadal w stanie idealnym (choć starszy jest z tych nie psujących zabawek, więc to też ma pewnie znaczenie). Za trzy tygodnie ma urodziny i prosi o następny zestaw, więc tym razem będzie WARSZTAT z Dieslem
        • pati1707 Re: Fisher Price Take-n-play 17.11.11, 16:51
          Witam synek dostał takie zestawy rok temu pod choinkę miał wtedy 3,5 roku bawi się nimi bardzo często,a teraz jeżdzi nawet po torach autkami.Mamy żurawia w porcie,domkowo,ok 10 lokomotyw i wagoników i dodatkowy zestaw torów,możliwe,że kupię mu jeszcze jakiś zestaw w tym roku.Osobiście polecam!
    • mamachlopca1 Re: Fisher Price Take-n-play 17.11.11, 17:07
      moj syn-3,2 l.bawi sie juz od roku.czesc mamy uzywanych nawet.nic sie z tym nie dzieje a niemal codziennie cos sobie rozkladawink take along tez mamy-roznicy nie widze
      • niesia22 Re: Fisher Price Take-n-play 17.11.11, 19:12
        Moja córka (4 lata) ma domkowo, pocztę i około 10 lokomotywek. Mimo że to dziewczyna bardzo lubi się tym bawić...zabawki ma gdzieś od roku, jakość bdb
        • moniamyszkens Re: Fisher Price Take-n-play 18.11.11, 10:59
          My mamy około 10 lokomotyw , największym zainteresowaniem synka (2 lata 2 miesiace) cieszą się te dźwiękowe a największy fun to łączenie ich wink Domkowo tez mamy, o ile budynek ok, to te tory to plastik fantastik -ogólnie porażka imho , ale syn jeździ po nich i jest zadowolony wink a chyba o to chodzi wink ponadto ma kolejkę duplo i drewnianą więc tego zestawu na szczęscie rozbudowywać o kolejne tory nie ma potrzeby wink(bo szkoda byłoby mi pieniędzy na te tory) same lokomotywki i wagony-jakość rewelacyjna, warto kupić!
          • tempera_tura Re: Fisher Price Take-n-play 18.11.11, 12:28
            No mamy też duplo pociąg i drewniana ale chcemy Tomkasmile
            Pasuja moze te Take-n-play do drewnianych torów?
            • tempera_tura Re: Fisher Price Take-n-play 18.11.11, 12:29
              tzn lokomotywy?
              • moniamyszkens Re: Fisher Price Take-n-play 18.11.11, 13:08
                nie pasuja do torów drewnianych tych z Ikei, ale wiem ze jakies Tomki pasuja nawet na tym forum ktos linkowal , chyba w temacie o kolejkach elektrycznych drewnianych wink
                • mewamac1 Re: Fisher Price Take-n-play 08.12.11, 01:15
                  Mam zamiar sprezentować synkowi (2 lata i 2 miesiące) któryś zestaw take'n'play, nie umiem tylko zdecydować który. Czy taki dwulatek bedzie miał wiekszą frajdę z zestawu Domkowo z tymi drzwiczkami i zwrotnicą czy wystarczy np. Tomek na wyspie Sodor. Róznica w cenie ok 70 zł. Warto dopłacać za "Domkowo"? Jak to wyglada u Was?
                  • feromonka Re: Fisher Price Take-n-play 08.12.11, 09:22
                    My mamy domkowo, poczte, zielony dźwig i tomka na wyspie mgieł, na mikołaja dokupilam duży zestaw torów z rozjazdami, a lokomotyw i wagonów nie jestem w stanie zliczyćsmile
                    jakość tych zabawek jest ok, chociaż mamy jakies pojedyncze pociągi z UK i one dość szybko sie poobczaskiwały, odprysneła farba
                    tory zarówno TnP TA czy LC są moim zdaniem dobrej jakości (i poza innym odcieniem szarości żadnej różnicy pomiedzy nimi nie widzęsmile, nic nam sie jeszcze nie złamało, zaczepy dobrze sie trzymają
                    nasz zestaw z każdą kolejną wizytą w hipermarkecie powiększa się najczęciej o nowy pociąg, gdbym miała kompletować taki zestaw pierwszy raz zaczęłabym właśnie od domkowa lub duzego zestawu torów (napewno nie kupiłabym poczty)
                    uprzedzam też, że z każdym kolejnym odcinkiem bajki dziecko będzie miało chęci rozbudowania zestawuwink

dodam, że pierwsza zabawke z tej serii kupilismy mu wieku ok 2,5 roku, obecnie ma 4 i codziennie rozkłada swoja kolekcję, ba ona w zasadzie nie znika z dywanuwink
                    • mewamac1 Re: Fisher Price Take-n-play 08.12.11, 11:23
                      Bardzo dziękuję. Moje wątpliwości rozwiane. Zdecydowałam sie na domkowo i dodatkowy zestaw torów.
                      • alkara Re: Fisher Price Take-n-play 08.12.11, 15:16
                        U nas domkowo też było pierwszym zakupem i jest codziennie w użytku, dokupiłam jeszcze most i dodatkowe tory a w tym roku dostanie kopalnię morgana i tunel. Kolapnia jest o tyle fajna, że pociągi same jadą serpentyną w dół. Fajnym zestawem jest też lunapark bo ciuchcie tez można puszczać serpentyną. Jak dla mnie jakość rewelacyjna zarówno ciuchci jak i torów (tory duplo też są plastikowe przecież). Ja generalnie jeszcze nigdy nie widziałm zepsutego toru od tych zestawów, a praktycznie wszystkie dzieci koleżanek mają coś z Tomka smile
              • gwen_s Re: Fisher Price Take-n-play 08.12.11, 10:17
                trackmaster pasują do drewnianych torów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka