Dodaj do ulubionych

Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50/52)?

22.11.11, 19:02
Ulla Poppken odpada ich cena 179 zł to szaleństwo.
Szukałam w C&A, KappAhl, Tesco, bieliźnianych typu Atlantic, Key itp. NIC sad
Potrzebuję dla mojej mamy bawełnianej koszuli nocnej, z długim rękawem, bez koronek i infantylnych nadruków, długość tuż za kolana czyli takie 3/4. Od jutra jest fajna koszula nocna w Tchibo, ale największy rozmiar to 48/50 i będzie za mała.
Czegoś mniej więcej w tym stylu
up.scene7.com/is/image/UP/product?$code=66165570_68215_02&$PRODUCT_MEDIUM$
up.scene7.com/is/image/UP/product?$code=67196880_77415_01&$PRODUCT_MEDIUM$
Obserwuj wątek
    • leneczkaz Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 19:08
      www.tchibo.pl/Odpocznij-w-naszej-poscieli-t400004124.html
      Koszula w kratkę rozmiar XL jest tak ogromna, że w 8mym m-cu ciąży się w niej topię. Już nie ma online ale mam ją jeszcze w domu (nie odesłałam, ale zamierzam) więc napisz jak jesteś zainteresowana. Mogę domierzyć..
      • pia_ Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 19:14
        Taki fason niestety odpada, za krótki, no i flanela - mama nie lubi tego materiału sad, ale dzięki za oddzew.
    • ulla79 Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 19:42
      A w lidlu? Jatam kupowalam jakiś czas temu i w niektórych sklepach maja takie polki z wyprz i moze tam ?
    • mielin Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 19:46
      Ja mojej mamie dawniej zawsze kupowałam w Triumfie ale tam koszt jak u Ulli, a ostatnio polskiej firmy odzieżowej Regina i moja mama bardzo je lubi - dobra jakość, przyjemna 100% bawełna:
      www.regina.pl/
      • pia_ Mielin 22.11.11, 20:31
        Wg rozmiarów Reginy, które podają, to moja mama nie zmieściłaby się nawet do ich XXXL sad
    • irenka_n Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 19:52
      Spójrz w M&S, tam jest duży wybór i piżam i rozmiarów. Niestety na stronie mało do pooglądania...
    • kroliczyca80 Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 20:06
      Ładna ta granatowa ze zdjęcia, co to za firma i jaka cena?
      Nie bylabym taka pewna, że 48 z tchibo będzie za małe, oni mają bardzo zaniżona rozmiarowkę.
      Sprawdź też w Kappahlu, jak szukałam sobie ostatnio koszuli do szpitala to niestety wisiały same namioty, wszystko bawełniane.
      • pia_ Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 20:21
        Sprawdzałam w KappAhl, ani jednej sztuki w dużym rozmiarze. Zalinkowane koszule są Ulli Poppken, cena prawie 180 zł sad
        Jutro podjadę do Tchibo z zmierzę tę koszulę nocną, widziałam ją dzisiaj na wystawie, fajna.
        • ursgmo Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 21:46
          Może w tesco ? mają cała kolekcję w większych rozmiarach , także bielizny .
        • grabasik Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 21:47
          Widziałam dziś w Lidlu przy Gubińskiej właśnie w tych wyprzedażowych koszach - były same duże rozmiary piżam i koszul. Niestety nie mam pewności co do długości koszul bo takie rozmiary nie były w moim przedziale zainteresowania sad Ale to taka bardziej codzienna oferta więc nie wiem czy na prezent byłaby ok.
    • iberka Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 21:44
      u nas w Krakowie były właśnie w C&A, nawet w weekend widziałam ale właśnie same duże powyżej 50 rozmiaru. Długi rękaw, drobne kwiaty albo dorbne paseczki ( fiolet ciemny i jasniejszy) no bardzo ładne wg mnie. Cena 79/ 89 jakoś tak

iza
      • motylka09 Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 21:55
        Italian Fashion ma tego typu koszule. Są z długim i z krótkim rękawem w różnych wzorach i fasonach. Swego czasu mieli wybór IF dosyć spory w Makro. Ale ostatnio nie widziałam, choć też się nie rozglądałam. Proponuję poszukać w jakimś sklepiku z bielizną na mieście. Ewentualnie tu masz duży wybór
        pl.sklep.italianfashion.pl/kategoria/24/koszule_nocne.html
        • domi_33 Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 22.11.11, 22:21
          www.kraina-snow.pl/product.php?id_product=11
          --
          • wiolka75 Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 23.11.11, 06:38
            Powtórzę Lidl, ma w ofercie co jakis czas piżamy i koszule nocne w wiekszych rozmiarach.
            Może niektórych nie przekonuje niska cena , no bo to w granicach 30 max 40 zł, ale to naprawde doskonała jakość, prosty fason, szerokie rękawy (to bardzo ważne przy takim rozmiarze), bawełna miękka, nie rozciaga sie, nie farbuja kolory, a tak odnosnie kolorów to zazwyczaj delikatne i nawet nawet dobrane.
            Wiem bo kupuje dla mojej mamy smile tylko że trzeba trafić, ale tak jak juz ktoś wspomiał mają kosze wyprzedazowe i może tam coś się znajdzie.
          • pia_ Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 23.11.11, 08:38
            Nie rozumiem po co ten link do koszuli w rozmiarze 44, z kr. rękawem dla matki karmiącej?
      • pia_ Iberka 23.11.11, 08:45
        Widziałam te koszule na stronie C&A.de, fajne smile
        • iberka pia 23.11.11, 21:29
          wiesz, jeśli chcesz to ja kupię dla Ciebie

Iza
          • pia_ Iberka 23.11.11, 21:41
            Jeśli jutro lub w piątek rano nie uda mi się czegoś dorwać u mnie, to wtedy uśmiechnełabym się po prośbie smile
            • pia_ To była któraś z tych? 23.11.11, 21:58
              Trzeba przekopiować dokładnie adresy, bo nie wyświetla się połowa linku
              www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Women//Tages- & Nachtwäsche/Pyjamas & Nachthemden
              granatowa w kwiatki (11 od góry)
              www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Women//Tages- & Nachtwäsche/Pyjamas & Nachthemden/73050/1
              śliwkowa (23 od góry)
              www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Women//Tages- & Nachtwäsche/Pyjamas & Nachthemden/78388/1
              w paski (25 od góry)
              www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Women//Tages- & Nachtwäsche/Pyjamas & Nachthemden/69765/1
              • iberka pia 23.11.11, 22:45
                kwiatki i te paski, coś takiego było. Będę w galerii w sobotę popołudniu ( niestety dzien spędzam na szkoleniu poza Krakowem i zakupy dopiero po obowiązkach) więc jeśli nie kupisz wcześniej to się umówimy na zakupy smile
                Iza
                • pia_ iberka 24.11.11, 18:44
                  piszę do Ciebie maila
    • 18_lipcowa1 a nie lepiej schudnąc ? 23.11.11, 07:51
      • pia_ Re: a nie lepiej schudnąc ? 23.11.11, 08:36
        Sama schudnij.
        • 18_lipcowa1 Re: a nie lepiej schudnąc ? 23.11.11, 17:14
          pia_ napisała:

> Sama schudnij.

nie musze szukac spadochronów
          tylko kupuje w normalnych sklepach
          • motylka09 Re: a nie lepiej schudnąc ? 23.11.11, 18:05
            Wiesz co, brak słów dla chamstwa które tu przedstawiasz. Zobaczymy jaką figurę będziesz prezentować Ty w wieku jej mamy.
            • pia_ Re: a nie lepiej schudnąc ? 23.11.11, 19:07
              Motylka spokojnie, lipcowa wieku mojej mamy nie ma szans dożyć, bo wcześniej własny jad ją dobije.
              Sorki, ale nie mogłam się powstrzymać i musiałam coś skrobnąć a'la lipcowa.
              • 18_lipcowa1 Re: a nie lepiej schudnąc ? 24.11.11, 21:06
                sie dziwie jak ona dożyła
                z taką masą

> Motylka spokojnie, lipcowa wieku mojej mamy nie ma szans dożyć, bo wcześniej wł
                > asny jad ją dobije.
                > Sorki, ale nie mogłam się powstrzymać i musiałam coś skrobnąć a'la lipcowa.
      • pabia_a Re: a nie lepiej schudnąc ? 23.11.11, 08:37
        widziałam w lidlu, same duże rozmiary, piżamy coś koło 50 zł oraz piżamy i koszulki z wyprzedaży coś koło 30 zł
    • pia_ Dzięki Dziewczyny 23.11.11, 08:42
      Podjadę do Lidla, pewno tego na Gubińskiej, bo w moim najbliższym nie ma koszul nocnych w koszach wyprzedażowych sad. Jak się nie uda to podjadę do C&A, choć nie wiem, który ze sklepów ma w ofercie bieliznę nocną w większych rozmiarach.
      • minkapinka Re: Dzięki Dziewczyny 23.11.11, 09:12
        w M&S jest zawsze spory wybór
        • pia_ Re: Dzięki Dziewczyny 23.11.11, 09:22
          Oglądałam na stronie M&S uk, ale nic w guście mamy nie znalazłam.
      • pia_ Re: Dzięki Dziewczyny 23.11.11, 19:05
        Podjechałam do Lidla, którego miałam po drodze, ale mieli tylko piżamy, koszul nocnych braksad
    • owianka Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 23.11.11, 09:17
      Poszukaj w Bon Prixie. Tam prawie każdy artykuł jest dociągnięty do rozmiaru 50, a wiele do 56, więc jest w czym wybierać.
      • pia_ Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 23.11.11, 09:20
        Potrzebuję to na za tydzień, więc odpada bon prix
        • emma6666 Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 23.11.11, 19:28
          Z ciekawości sprawdziłam bon prix, brak koszul o podanych parametrach, większość to krótkie z krótkimi rękawami
      • emma6666 Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 23.11.11, 19:33
        Szkoda że dopiero teraz o tym piszesz bo w halensie jest ładna
        www.halens.pl/halens/produkty_wg_katalogow/cellbes/cellbes_zima/CELLBES-Koszula-nocna__m415922.html
        • kurova Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 23.11.11, 19:38
          Firma Wadima ma bardzo ładne i dobre jakościowo koszule.
    • bladyroz Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 23.11.11, 19:55
      może znajdziesz coś w halens.pl ? Do dzisiaj mają promocję - 10% po wpisaniu NOV2011
    • ulau A flanelowa koszula nocna L-XL...? 23.11.11, 22:36
      Podepnę się, bo własnie próbuję znaleźć jakies flanelowe koszule nocne i straszny deficyt jest. Na allegro same piżamy, poza halensem i tchibo (która juz wykupiona) nic nie wygoglałam sad
      Szukam najchętniej czegoś w stylu:
      www.amazon.com/National-Brushed-Flannel-Gowns/dp/B005JZ8KQM/ref=pd_sbs_a_3
    • matyldka1979 Re: Gdzie ładna koszula nocna w rozmiarze XXL (50 24.11.11, 20:24
      Ja kupilam mojej mamie cos takiego:
      pl.sklep.italianfashion.pl/towar/1611/Danuta_koszula_dlugi_rekaw.html
      Jestem zadowolona i mama chyba tez bedzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka