Dodaj do ulubionych

H&M od kiedy wyprzedaż?

06.12.11, 09:01
Jak w temacie, ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • blizniaki14 Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 10:01
      właśnie też czekam na wieści, myślę,że powinna się zacząć w przyszłym tygodniu, ale może się mylę ....
      rok i dwa lata temu kojarzą mi się daty ok 15-17.12
      może któraś z was już wie?
    • anulajc [...] 06.12.11, 10:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • moniak51 Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 10:21
        w tamtym roku chyba od 14.12
    • a.g.a.t.a.r Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 10:25
      Informacja uzyskana od Pani ze sklepu : 14 XII smile
      • fiora81 Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 10:42
        ile procent bedzie taniej
    • kroliczyca80 Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 10:53
      A ja w tym roku odnoszę wrażenie, że wyprze są od dawna niemal wszędzie. Na każdej witrynie SALE, ciągle coś przeceniają, w sklepach całe wieszaki z obniżonymi cenami...
    • blizniaki14 Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 11:14
      Wybrane rzeczy są wtedy 50% tańsze. Co roku kupuję wtedy fajne ciuszki głównie dla dzieci, bo dla siebie w H&M prawie nic nie umiem znaleźć, może jakąś torebkę jedynie.
    • katek18 Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 13:49
      Wczoraj w Trzech Stawach K-ce widziałam kilka wieszaków -50%, ale na razie nic specjalnego.
      • beakarp Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 14:05
        Wszystkie kurtki od kilku dni -50%. Nawet te grube pikowane po 129. Niestety, nie było już 98sad
      • aloen Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 14:27
        no właśnie, ostatnio udało mi się kupić świetny sweterek dla młodego za pół ceny, ale to są jakieś dziwne pojedyncze obniżki, więc czekam na konkrety.
        • hiacynta90 Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 15:44
          a u nas były i 50% polary, takie w paski i takie same jednobarwne. Kupiłam biały, bo wcześniej był kupiony właśnie ten w pasy i jest bardzo fajny
          • a-e-p Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 19:07
            -50% jest tez na spodnie narciarskie i kombinezony jednoczęściowe narciarskie.

Przecenione sa co chwile nowe rzeczy, np. po 10zł jednobarwne bluzeczki z długim rekawem z serii LOGG białe, czarne, różowe, a dla chłopców z serii Basic były tez zielone, pomaranczowe (do rozm 128 niestety). Moje dzieci bardzo te z LOGG lubia (sa rozciagliwe) i dobrze sie nosza. Po 10zł były tez jednokolorowe tshirty.

A wieksza wyprzedaz ma sie podobno zaczac w przyszłym tygodniu, oficjalnie 14 XII
            • krasulas Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 19:13
              przeceny i u mnie ruszyły
              narazie resztki z lata oraz wspomniane polary, spodnie narciarkie, koszulki jednokolorowe, koszulki z organic cotton, wiatrówki dla chłopców, bielzina termo, majtki, rękawice dziewczęce narciarskie
              wszystko 50% taniej
              sporo rajstopek - czerwone, czarne półgrube, popielate, w groszki itp (10zł)
              bywają fajne bluzy - powyżej 8lat - chyba jakieś reszki z lata (ale wcześniej na % na bank ich nie było)

ale!!!! asortyment różny w 3 sklepach - nie każdy ma polary na% czy spodnie narciarskie
              i dorzucają dodatkowe bluzeczki
              • anjaand do Krasulas 06.12.11, 20:28
                > ale!!!! asortyment różny w 3 sklepach - nie każdy ma polary na% czy spodnie nar
                > ciarskie
                > i dorzucają dodatkowe bluzeczki

A w którym sklepie były przecenione spodnie narciarskie? I czy to te z szelkami?
                • anusia_kra Re: do Krasulas 06.12.11, 20:51
                  dziś widziałm -50 na wszystkie narciarskie. Ceny od 19,90 do 49,90 w zależności od wyjsciowej
                  • anusia_kra Re: do Krasulas 06.12.11, 20:51
                    do oficjanego 14-tego zapewne dotrwaja resztki wink juz jest kiepsko z kurtkami np
                • krasulas Re: do Krasulas 06.12.11, 20:56
                  oj.. ne wiem czy pomogę, bo ja bytomianka...
                  w Plejadzie - tam też sporo polarków - dział chłopięcy w pasy, reszta - popiel, , czerń, biel
                  • anjaand Re: do Krasulas 06.12.11, 21:06
                    Ja z Sosnowca, więc do Bytomia dałoby radę, ale poszukam jutro też "lokalnie" wink
                    • krasulas Re: do Krasulas 06.12.11, 21:30
                      podzwoń najlepiej, choć z dzisiejszych obserwacji wywnioskowałam, że telefonów mają masę
                      podobno najlepszy i największy asortyment na obecną chwilę ma Silesia - ale % u nich nie znam (no i tam też nie będzie resztek latasmile - bluzy, jeasny)
                      i tak jeszcze myślę... skoro w X sklepie tej samej sieci spodnie objęte są rabatem, to może dopytać w sklepie Y o 50% na odzież narciarską
                      powodzenia

• anjaand Re: do Krasulas 06.12.11, 21:35
                        Dzięki, jutro ruszam na łowy smile
    • katka761 Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 20:56
      a h&M ma kurtki z pasem przeciwśnieżnym? bo jakoś nie kojarzę, a może nie zauważyłam.
      • krasulas Re: H&M od kiedy wyprzedaż? 06.12.11, 21:05
        te moro nie mają z tego co wymacałam
        fajne są czarne dla starszych chłopców - sztywniejszy/nieprzemakalny materiał, kaptur chowany w boki stójki, niby dłuższe, ale na dole chyba ściągacz
        dla dziewczynek można rajstopki fajne kupić za 10zł, bżuterię za 5zł i bluzeczki (jednokolorowe bądź z nadrukiem z organic cotton)
        kurtki dla Panienek również są - ale bez większego entuzjazmu
        nawet jeasny - choć rozmiary mniejsze - po 30zł

ja też myślę, że do wyprzedaży, czy też połowy grudnia resztki zostaną - choć towaru z akt. kolekcji na wieszakach sporo wisi
        • meg1108 A gdzie we wrocławiu? 09.12.11, 12:21
          W którym H&M we Wrocławiu jakieś fajne przeceny.Byłam dziś na Bielanach i tam poza kurtkami,rękawiczkami,czapkami i szalikami niccccc.Ktoś pisał o T-shirtach z długim ,spodniach i rajstopach a tu NIC.
          • robin81 Bonarka 09.12.11, 12:24
            W krakowskiej bonarce tez na razie bez szalu. 30% na akcesoria zimowe(szaliki,czapki), 50% na pozostalosc kurtek. Wczoraj wisialy 3pary spodni ocieplanych (fioletowe moro) i raczej nic wiecej. Mam nadzieje,ze w przyszlym tygodniu towaru bedzie wiecej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka