Dodaj do ulubionych

apteka Volfarm

06.12.11, 15:59
W dniu darmowej dostawy złożyłam zamówienie na promocyjne Emolium, przelałam pieniądze i od tego czasu cisza. Z innej apteki przyszły mi zamawiane rzeczy, dostałam info o wpłacie i wysyłce, wiec się trochę zaniepokoiłam, ze tutaj cisza. Ktoś z zamawiających dostał już jakąś przesyłkę, albo informacje?
Obserwuj wątek
    • dankadawid Re: apteka Volfarm 06.12.11, 18:15
      U mnie to samo cisza żadnych informacji ale w innych sklepach też tak było i paczki już doszły. Więc czekam cierpliwie smile
    • magdalenca78 Re: apteka Volfarm 06.12.11, 19:46
      Ja zamawiałam troche wczesniej, mw w połowie listopada bodajże mieli dzien darmowej wysyłki dla stałych klientów. Jesli dobrze pamiętam, maile o przetwarzaniu zamówienia przyszły jedne po drugich, jak już prawie paczkę odebralam.
      W sumie zamawiałam u nich 2 razy i nie było problemów, zawsze była bnardzo szybka wysyłka.

Ja z kolei czekam na paczke z soczewkami (ale juz wlasnie dostalam maila), dzis doręczono mi kołdrę smile Moze po prostu niektore sklepy nie moga sie jeszcze ogarnąc po akcji.
    • twarz2 Re: apteka Volfarm 06.12.11, 19:55
      Dostałam odpowiedz na maila:
      "Wszystkie zamówienia z dnia 30.11 będą wysyłane w kolejności złożenia zamówienia i otrzymania wpłaty.
      Bardzo przepraszamy za opóźnienia nie spodziewaliśmy się tak wielkiego zainteresowania promocją."
      Wyjaśniło się - mają widocznie inny system sprzedaży, niż pozostałe apteki z których korzystam wink
    • kazia4 Re: apteka Volfarm 06.12.11, 19:56
      Wczoraj przyszła przesyłka - list w kopercie bąbelkowej - też zamówiłam kosmetyki Emolium (dwie sztuki).
    • agni71 Re: apteka Volfarm 06.12.11, 20:59
      Ja w DDD złozyłam u nich dwa zamówienia, myślałam, że połącza je w jedna paczkę, ale wczoraj przyszlo jedno zamówienie (m.in. z kosmetykami Emolium wink, a drugie ciagle przetwarzają... Mam nadzieje, ze do końca tygodnia dojdzie...
      Natomiast przesyłki kurierskie miałam w pt. u siebie...
      • stokrootka1 Re: apteka Volfarm 06.12.11, 21:27
        Ja też zamówiłam u nich Emolium - jaka siła tego forumwink i wczoraj otrzymałam przesyłkę.
    • yo_anna87 Re: apteka Volfarm 18.10.13, 17:26
      Ja chodzę do tej apteki regularnie, bo znajduje się blisko mojego miejsca zamieszkania. W zeszłym roku przed gwiazdką złożyłam duże zamówienie na produkty przeznaczone na prezenty, bo zależało mi na tym, aby wszystko było gotowe na czas. Zanim poszłam do apteki upewniłam się telefonicznie, że moje zamówienie jest już przygotowane. Wszystko było ok. Nie chce mi się wierzyć, że w przypadku wysyłek poza Kraków jest inaczej. Pewnie to opóźnienie było spowodowane dużą ilością zamówień, bo bezpłatna przesyłka to przecież niezła okazja wink
    • sergeevna1987 Re: apteka Volfarm 22.10.13, 16:09
      Ja robię regularnie zakupy w aptece Volfarm od kilku miesięcy. Jeszcze nie trafiłam na dzień darmowej wysyłki, ale często jak składam zamówienie to przy okazji pytam znajomych i rodziny czy czegoś nie potrzeba, bo powyżej 200 zł nic się nie płaci za wysyłkę smile
      • nexan Wysokie ceny 22.10.13, 18:45
        Jak dla mnie bardzo droga apteka. Wrzuciłam 3 interesujące mnie produkty i wychodzą dużo drożej niż w tej co zamawiam zazwyczaj. Polecam porównać cenny w innych aptekach internetowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka