Dodaj do ulubionych

Zhu Zhu Pets - gdzie duzy wybor i w dobrej cenie?

08.12.11, 23:25
Orientujecie sie, w ktorym sklepie jest teraz najwiekszy wybor Zhu Zhu Pets i w dobrej cenie? Jestem z Lodzi. Dzieki wink
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: Zhu Zhu Pets - gdzie duzy wybor i w dobrej ce 09.12.11, 00:22
      Chodzi o same chomiki czy akcesoria?
      Dziś w Carrefourze widziałam bardzo duży wybór akcesoriów dla chomików.
      • johana19 Re: Zhu Zhu Pets - gdzie duzy wybor i w dobrej ce 09.12.11, 07:54
        W Pepco może jeszcze dostaniesz chomiki w cenie bardzo okazyjnej bo tylko 19,99 zł za sztukę.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/yiu0wl6gf.png
        http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/7t8cys4iu.png
        • beata_17 Re: Zhu Zhu Pets - gdzie duzy wybor i w dobrej ce 09.12.11, 10:34
          U mnie w Pepco chyba z 20 lezalo (po 19.9) i nikt sie nimi specjalnie nie interesowal
          • anna.b Re: Zhu Zhu Pets - gdzie duzy wybor i w dobrej ce 09.12.11, 13:19
            Chodzi mi o same chomiki, na razie bez akcesoriow, bo to na prezent dla chrzesnicy, a dziewczynka jeszcze nic nie ma.
            • eesti_2005 Re: Zhu Zhu Pets - gdzie duzy wybor i w dobrej ce 09.12.11, 15:29
              A to najtaniej w Pepco smile Poza tym w Carrefour kosztują 38zł, w Tesco chyba jeszcze też.
              • anna.b Re: Zhu Zhu Pets - gdzie duzy wybor i w dobrej ce 09.12.11, 16:12
                Wiem o tej promocji w Pepco, ale niestety w tym co bylam w poniedzialek (kolo Leclerc) juz nie bylo i pani powiedziala, ze w zadnym w Lodzi nie ma. Ale jesli cos wiecie, moze w ktoryms lodzkim jeszcze sa lub dowiezli, to dajcie znac. Bede naprawde wdzieczna wink
          • anna.b Re: do beata_17 09.12.11, 13:20
            beata_17 napisała:

> U mnie w Pepco chyba z 20 lezalo (po 19.9) i nikt sie nimi specjalnie nie inter
            > esowal

A w ktorym Pepco jeszcze sa? Jestes z Lodzi?
            • afroddytta Re: do beata_17 09.12.11, 17:14
              Te chomiki dowożą po kilka w kolejnych dostawach, tak było u mnie. Jak wpadłąm do sklepu to właśnie dostali 4 palety towaru, było tam 8 chomików i panie mi odłożyły 2. Także podejdz i podpytaj smile (dot. Wawa)
            • beata_17 Re: do beata_17 09.12.11, 17:53
              w Pepco w Slubicach
              • anna.b Zhu Zhu Pets - gdzie duzy wybor i w dobrej cenie? 10.12.11, 07:48
                Dzieki. W takim razie sprobuje jeszcze zapytac w Pepco, moze dowiezli. A jak nie, to bede szukac gdzie indziej.
                • stokrootka1 Re: Zhu Zhu Pets - gdzie duzy wybor i w dobrej ce 10.12.11, 10:27
                  U mnie dużo było zhu zhu, ale wyprzedano wszystkie przed Mikołajkami. Teraz w ofercie są zwierzaki FurReal też w dobrej cenie za 19,90. No ale to nie chomiczkismile
                  • anna.b Re: Zhu Zhu Pets - gdzie duzy wybor i w dobrej ce 10.12.11, 23:02
                    Tez widzialam te zwierzaczki FurReal, ale chomiki wydaja mi sie fajniejsze.
                    • paliwodaj Re: Zhu Zhu Pets - gdzie duzy wybor i w dobrej ce 11.12.11, 05:20
                      wiecie co ja mysle ,ze te chomiczki to chyba furrory nie zrobily, weszly z dobra reklama, ale po 2 latach mozna je kupic w naprawde niskiej cenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka