magdulka2 Re: H&M nowe obniżki ! 07.01.12, 21:28 Czy ktoras widziala te kurtki w kwiatki na 122? Czy moze przy okazji moglybyscie kupic gdyby byla? Blabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
beti-w-79 Re: H&M nowe obniżki ! 07.01.12, 23:28 Witam! Ja objechałam dzis wszystkie poznańskie H&M niestety kurtek z Hello Kitty brak w moim rozmiarze (122 lub 128). Stąd taka gorąca prosba gdyby któras z Was podczas zakupów znalazła ja bedę ogromnie wdzieczna za zakup (pokrywam wszystkie koszty) Z tego co czytałam watki graniczy to z cudem, ale moze w Galerii Łodzkiej tam czytałam ze są jeszcze. Prosze o ewentualny kontakt na maila beataw6@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: H&M nowe obniżki ! 08.01.12, 00:19 Dziś (sobota) w Gal. Łódzkiej kurteczek HK było już tylko parę sztuk rozm. 92 - rozm. 128 (bodaj dwie) były w czwartek wczesnym popołudniem w Pasażu Łódzkim, ale do teraz to bardzo watpię, by się jeszcze ostały, ale możesz zadzwonić i sprawdzić. W Manufakturze ostatnie malutkie były już w środę, a w Porcie Łódź nie wiem, nie byłam, ale ktoś pisał, że w ogóle nic nie było. Generalnie, myślę, ze wszędzie już po kurteczkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
beti-w-79 Re: H&M nowe obniżki ! 08.01.12, 10:44 Łódz obdzwoniona niestety kurtek tez brak. Ale gdyby jednak komuś cudem gdzieś wpadła w ręce czekam za info... Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: H&M nowe obniżki ! 08.01.12, 19:45 Dzięki za info. Kupiłam dla synka zimową, narciarską, taką jak z linku, tylko granatową, w rozmiarze 104 (3-4 lata). W sumie bardziej pasowałaby nam chyba rozmiar większa, jeśli ktoś chciałby się wymienić na rozmiar to chętnie. Info (tylko wymiana) na maila gazetowego. allegro.pl/hm-zimowa-piekna-kurtka-narty-sanki-164-sale-i1990167410.html Odpowiedz Link Zgłoś
19rosa Re: H&M nowe obniżki ! 08.01.12, 21:40 a zdradzisz gdzie ją upolowałaś bo ja właśnie szukam 104 i jakoś nie mam szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: H&M nowe obniżki ! 08.01.12, 23:50 Wpadłam dzisiaj na chwilę do Złotych Tarasów po kurtkę do Benettona i zajrzałam też do H&M - była tylko ta jedna na wieszaku Odpowiedz Link Zgłoś
19rosa Re: H&M nowe obniżki ! 08.01.12, 23:54 to się nazywa mieć szczęście nic tylko gratulować jednak szkoda, że nie chcesz się jej pozbyć tylko wymienić Odpowiedz Link Zgłoś
margaretkaaaa Czy są jakieś nowe obniżki? 10.01.12, 11:33 Nie mogę na razie pojechać, a jestem ciekawa czy są jakieś nowe rzeczy przecenione. Ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: Czy są jakieś nowe obniżki? 10.01.12, 11:50 ja ostatnio przez 3 dni z rzedu bylam i powiem Wam że jaja sobie robią z ludzi. getry chlopięce te co byly w dwupakach po 20 zł. lezą na przecenie ale po 46! jak poszłam i zapytalam czy może zapomnieli przemetkowac bo wczoraj te getry były po 20 pan zrobil głupią mine i powiedział że sa po 30 a po mojej reakcji ze jak to -jak wczoraj czyly po 20 poszedł sprawdzić powiedzial że sa w regularnej cenie czyli po 46! stroje kościotrupa to samo zanosze do kasy a on mi mowi 30 zł. a ja mu że sa po 20 to przyniósł taki z czerwona metką na ktorej bylo 20 i policzył mi po 20 . w sumie warto zaglądać bo ceny zmienaja jak w kalejdoskopie i towar dokladaja tylko troche to dziwne jest z tymi cenami bo jak jest popyt na towar to podnoszą ceny nagle... Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Wroclaw - Swidnicka rekawiczki po 5zl 10.01.12, 19:11 moja mama dzis byla i przy niej Pani metkowala, narciarskie na jeden palec i te normalne. Zaraz ma znowu podjechac bo moze cos jeszcze przecenili, jak bede cos wiecej wiedziala to napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Wroclaw - Swidnicka rekawiczki po 5zl 10.01.12, 23:06 Zgadza sie , bylam przypadkiem po poludniu i byly: narciarskie, ale tylko dla dziewczynek - rozowe i fioletowe, mniejsze rozmiary. Dla chlopcow trojpaki cienkich zielonych tez po 5 Niestety, narciarskie dla chlopcow po 20, ale i tak warto. Chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Wroclaw - Swidnicka rekawiczki po 5zl 11.01.12, 06:17 Nie wiem o ktorej byla w dzien ale dla syna mi tez kupila I napewno nie rozowe mowila cos ze byly wysokie I niskie podobno dzis Panie maja cos jeszcze przeceniac. Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: H&M nowe obniżki ! 10.01.12, 19:09 U nas z nowosci to zygzak przeceniony na 40 zl i rekawiczki niebieskie takie na narty za 20 zl. 1. Czy u was przeceńione sa kombinezony niebieskie 1 czesciowe? U nas tylko fioletowe 2. Czy przeceniona jest bielizna typu majtki, podkoszulki oraz pizamki welurowe te minnie szaro- czerowne? Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: H&M nowe obniżki ! 10.01.12, 22:58 only lilly po ile sa u was te kombinezony fioletowe? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Wklejone przez moderatora 10.01.12, 20:33 madzik0711 napisała: Byłam dzis na Stawowej w Katowicach i są fajne kurtki takie na wiosne moze ktos potrzebuje mnie osobiśccie bardzo sie podobały, są super allegro.pl/hm-kurtka-wiatrowka-134-sale-100-i2044078719.html tylko to kolekcja dla starszych chłopców, ja szukałam na 104 i nie ma. Cena 30 zł, cały wieszaksmile Z innych tylko te pikowane czarne. mamusia_oliwki napisała: A na dziewczynki jeszcze jakieś są? madzik: nie bardzo patrzyłam, ale nic ciekawego nie ma dla dziewczyneksad krasulas napisała: w bytomskiej Agorze i Plejadzie wiszą od dawna... przyznam, że też szukałam 104cm i nie ma a myślałam nawet o sobie - taki nieco marynarski charakter mają puellae_2007 napisała Sama bym taką chciała Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: magma_ pl 11.01.12, 11:32 Jeszcze raz dziękuję za dobry uczynek i zakup kwiecistej 128 Dziś dotarła pod same drzwi Ukłony, pozdrawiam. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: magma_ pl i ja też :) 12.01.12, 12:22 ja też bardzo dziękuję , baaaardzo Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: H&M nowe obniżki ! 11.01.12, 11:36 Fioletowe kombinezony sa u nas po 75 zl Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas akcja czapki, szaliki, rękawice 5-10zł 11.01.12, 15:13 wszystkie dziecięce będące dotychczas na% rękawice - narciarskie 5palczaste, 1palczaste, zestawy trójpaki, dzianinowe, zarękawki itp po 5zł papachy fioletowe, reszta czapek - również 5zł generalnie - czapki, rękawice na dziecięcym po 5zł damski/męski - czapki i szaliki 10zł np. papacha z ceny 59,90zł (potem 39) była po 10zł! Odpowiedz Link Zgłoś
lechmiki mam pytanie na temat strojów na balik 11.01.12, 16:02 a konkretnie chodzi o Poznań sa jakies przecenione? wybieram sie ale dopiero w sobote/niedziele i zastanawiam czy warto wogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: mam pytanie na temat strojów na balik 11.01.12, 16:07 Co to jest balik? Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: mam pytanie na temat strojów na balik 11.01.12, 16:14 Balik-zabawa karnawałowa w przedszkolu jutro będę w M1 to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
lechmiki dzieki:) 11.01.12, 17:32 tak balik karnawałowy dla dzieci w przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś
dorocik833 nowe przeceny 11.01.12, 22:36 u nas w tym kolorze(ciemne bordo) sweterki za 20 zł , w innych kolorach bez zmian ceny www.hm.com/de/product/93517?article=93517-B Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Szlafroki damskie 12.01.12, 08:13 Wczoraj , po 16 zajrzałam do sklepu przy Świdnickiej a tam szlafroki damskie, te w grochy (na które już dawno mam chęć) przecenione ze 129 na 30 zł ! Niestety nie było już w moim rozmiarze, ekspedientka powiedziała, że rozeszły się jak świeże bułeczki. Pojechałam szybka na Grunwaldzki , tam nie przecenione Byłam pytać w kasie, pani sprawdziła w jakiejś ogólnopolskiej bazie i stwierdziła, że te szlafroki nie są nigdzie przecenione, najprawdopodobniej na Świdnickiej zaszła jakaś pomyłka... A może jednak widziałyście gdzieś przecenione te szlafroki ? Odpowiedz Link Zgłoś
margo_33 Re: Szlafroki damskie 12.01.12, 13:32 W Sieradzu w Dekadzie przecenione na 30zł w grochy i gładkie. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 wro świdnicka 12.01.12, 14:46 to ja dodam tylko, że na świdnickiej mieli przecenione znacznie więcej rzeczy niz w innych wrocławskich HMach Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: wro świdnicka 12.01.12, 14:52 Moja mama dokladnie tak samo powiedziala, tam kupila najwiecej rzeczy dla wnukow Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: wro świdnicka 12.01.12, 15:08 A te rękawiczki dla chlopca za 5 zl, to są narciarskie, takie grube? Kurcze, ja ich nie widzialam (w Pasazu kupilam po 20 zl). Tyle, ze na świdnickiej jest rzecz ciekawa: rękawice wiszą w kilku miejscach. I tak np. takie pięciopalczaste narciarskie fioletowe były chyba po 30 zl w jednym miejscu, a w drugim - 49.90 (ale to juz dawno; w arkadach fioletowe nie były przecenione wcale). Za to ładne swetry dla chłopców były tylko w pasażu... Odpowiedz Link Zgłoś
meganka_1 Re: Szlafroki damskie 16.04.13, 16:41 niestety nie widzialam tych szlafroków, ale mogę polecić Ci inne też super fajne. ja ostatnio kupiłam ładny szlafrok w groszki na kontri. bardzo korzystna cena i ładny wzór Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Kraków - Galeria Krakowska - dzis rano 12.01.12, 10:13 Sa 2 kurtki chłopiece w rozm. 8-9 lat i 10-11 lat (lub 9-10 - nie pamietam) po 30zł: Może kogoś zainteresuje ta wiadomość. Jest też czarna dziewczęca (nie HK) krótka, z futerkiem przy kapturze - raczej większa. Jest strój Myszki Minnie 122/128, ale nie wiem w jakiej cenie, bo nie miał tej czerwonej metki. Rękawice narciarskie 5-palczaste po 5zł, 1-palczastych brak. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 W-wa Reduta 12.01.12, 12:12 właśnie wróciłam z Reduty. Kupiłam ostatni kostium Minnie. Rozmiar 134/140. Na metce była cena 60 zł, ale spytałam się przy kasie i okazało się, że sprzedadzą mi kostium za 20 zł. jednak warto czytać to forum Niestety młodą kostium "gryzie" i go nie chce. Oddam go więc siostrze dla jej córki. Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: W-wa Reduta 12.01.12, 12:38 Ja byłam wczoraj. Kupiłam drobiazgi jakieś i oprócz nich 2 pary spodni ocieplanych zimowych narciarskich. Wprawdzie cena na nich była 60 zł za sztukę, ale przy kasie wyszło, że są po 30 zł. Jedne z wewnętrzną nogawką, czarne, drugie fioletowe z pętem i gumką. Rozmiary 134 i 128. Bardzo się cieszę, bo jak nie w przyszłym roku, to za dwa syn dorośnie i pewnie siostrze potem przekaże. Kurtki tzw. puchowe (michelinki) oglądałam, ale nie podobały mi się. Czarne, błyszczące no i wypełnienie 100% poliester. I do tego pomacane cieniutkie się zdawały, w ogóle nie zimowe jakby. Odpuściłam, ale jakby ktoś chciał - w Reducie sporo ich było, od rozmiaru 116 w górę to spokojnie. W ogóle mam wrażenie, że dziewczęce ciuszki słabsze w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: W-wa Reduta 12.01.12, 12:39 O matko to te kostiumy są w takim dużym rozm?Moja 5 latka nosi 122 i jest duża i nie wyobrażam sobie,żeby przebrała się za MinnieJak jej pokazałam ten kostium to zaczela się śmiać i powiedziała,że chyba dla jej młodszej siostrzyczki sie nadaje(15 m-cyNo inne 5-6 latki fanki minnie jeszcze sobie wyobrazam,ale rozm 134-140 to chyba coś około 9-10 l? Też byłam dzisiaj w H&M skusiłam się na czapki i rękawiczki po 5 zł,nic ciekawego wyprzedażowego już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bob.budowniczy Re: W-wa Reduta 12.01.12, 12:43 Moja panna 110 cm, a kupiłam rozmiar 134/140 i nosi się bardzo dobrze (tylko przy szyi lekko luźnawo), przez 4 dni nie zdejmowała z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: W-wa Reduta 12.01.12, 12:51 U nas tak samo. Córka ma 110 cm i kostium MM w rozmiarze 134/140 i jest ok. Wybierałam na oko bo wtedy była jeszcze pełna rozmiarówka. Dopiero przy kasie zobaczyłam jaki to rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: W-wa Reduta 12.01.12, 14:30 Mam pytanko -zainteresowałyscie mnie ; ) naprawdę mozna iść do kasy i zapytac o cenę bo gdzieś tam dana rzecz jest tansza? mimo innej ceny na metce ktos wyzej pisał ze sweterki są za 20 zł (u 'niego') ,ja je widziałam za 60 zł...kurde troche mi bedzie łyso tak pytać ; D ...ale co tam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: W-wa Reduta 12.01.12, 15:23 kora711 napisała: > Mam pytanko -zainteresowałyscie mnie ; ) > naprawdę mozna iść do kasy i zapytac o cenę bo gdzieś tam dana rzecz jest ta > nsza? mimo innej ceny na metce > > no właśnie ja tak poszłam z tym strojem minnie. Powiedziałam, że koleżanka w złotych tarasach kupiła za 20 albo 30 i czy w reducie nie są przecienione. Pani wzieła kostium na zaplecze, wróciła i powiedziała, że za 20 zł mi go sprzeda. Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: W-wa Reduta 12.01.12, 16:57 Dzięki Szczerze mówiąc nie musiałam interweniowac ;D bo sweterki były za 20 zł Tak sie obkupiłam ze szok H&M zaszalał i naprawde naprawde poszli po bandzie z cenami jak kto moze to niech zajrzy ...ale ubrania schodzą błyskawicznie i rozmiarówka przebrana Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek77 Re: W-wa Reduta 12.01.12, 21:09 Które dokładnie sweterki były po 20 pln, czy tylko te (zalinkowane wcześniej) bordowe, czy jeszcze jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 spodnie 16.01.12, 22:39 Sa po 20 zł i te ocieplane zimowe od kombinezonu i te p/deszczowe i jeansy, dla dziewczynek duzy wybór i dresy z HK te co były po 30 zl, sa tez spodnie-bielizna termoaktywna po 20 zł. Byłam na stawowej w Katowicach. Z chłopiecych tez troszke, ale nic specjalnego. Za to fajne jeansy po 20 zł dla starszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: W-wa Sukienki Minnie 12.01.12, 17:16 Ale przecież te sukienki z Minnie MAJĄ BYĆ DO KOLAN) - tak jak prawdziwa Minnie nosiła PS Dziś się ich obszukałam, a córcia zapytana powiedziała no co Ty mama Minnie to dla dzidzisiów Dobrze, że nie kupiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: W-wa Sukienki Minnie 12.01.12, 17:26 u nas jeśli chodzi o bal przebierańców to ma być śmiesznie. Dlatego nie byłoby u młodej problemu, żeby jako 9-cio latka przebrała się za minnie. Tyle, że materiał młodą gryzie i dlatego nie chce tego kostiumu. Ona ogólnie ma jakąś obsesję na punkcie kontaktu materiału z ciałem Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: W-wa Sukienki Minnie 12.01.12, 17:32 No wiesz, tylko żeby było śmiesznie a nie żałośnie. Nie wiem, może Minnie to "obciach" teraz, w sensie niemodna? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: W-wa Sukienki Minnie 12.01.12, 17:38 yyy, nie rozumiem co może być żałosnego w stroju minnie czy jakimkolwiek innym. Żałośnie na balu przebierańców to można wyglądać chyba tylko jak się ma rozmiar xxl a upchnie się w rozmiar s . Ewentualnie żałosne jest przebranie dziecka za panienkę lekkich obyczajów (choć nawet nie wiem czy ktoś w ogóle wpada na taki pomysł) Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: W-wa Reduta 12.01.12, 15:58 Pewnie, że trzeba pytać! Nie ma co się krępować, bo po co przepytać? Ja też ostatnio kupiłam dwupak golfów za 10zł, chociaż u nas wisiały z metką 30zł, ale spytałam pani zadzwoniła i okazało się, że są po 10zł. Ale co mnie dziwi byłam tam znowu po 2 dniach a cena była dalej 30zł... Z drugiej strony to śmieszne, że klienci informują obsługę o tym jaka ceną faktycznie ma dany produkt, a oni są zdziwieni Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: W-wa Reduta 13.01.12, 12:48 pelasia - podaj datę, bo ja też kupiłam za 30 dwupak białych golfów, a i tak mam zamiar się wybrać do HM z nausznikami, które były w promocji, a na paragonie cena regularna. Ja byłam 06.12 i nie wiem czy się "wykłócać" Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee M1 Poznań 12.01.12, 14:37 Ze strojów karnwałowych tylko kościotrup po 20zł i pirat po 40zł, dość dużo rozmiarów wisiało na wieszakach. Dla dziewczynek żadnych strojów. Poza tym dla chłopców spodnie dresowe po 20zł, duży wybór, granat, szary i brąz. Resztki kurtek przeciwdeszczowych cienkich po 30zł, zostały 2 rozmiary 92 i 122. Rajstopy 10zł, pidżamy flanelowe 30zł. Resztki rękawic narciarskich po 5zł. Dużo czapek po 5zł. Dla dziewczynek pow. 92 - dżinsy 40zł (spory wybór), bluzki z dł rękawkiem od 20zł, polarki 20zł, sweterki z jelonkiem jakimś po 20zł (kilka dni temu widziałam je po 40zł). DLa maluchów marnie. Z ciuchów resztki, dużo jeszcze czapek i rękawic po 5zł i rajstopy po 10zł. Była też ostatnia kurtka w kwiatki dla dziewczynek na 122, ale miała cenę 75zł a nie 30zł jak dziewczyny z innych miast pisały. Może przy kasie okazałaby się tańsza Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Prosba o zakup MM 134/140 lub rozmiar więcej 12.01.12, 15:19 Prosba MM 134/140 lub rozmiar więcej za 20/30 zł są jeszcze gdzieś? U mnie 1 mały był ale cena 60zł Zabrze M1 Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Prosba o zakup MM 134/140 lub rozmiar więcej 12.01.12, 15:34 Syka7 z tego co wiem to w Krakowie w żadnym sklepie nie ma już sukienek MM. Jeżeli uda mi się dzisiaj wieczorem wyrwać z domu to zaglądnę do H&M-u i gdyby jakimś cudem był to go kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Trzeba pytac o wszystko... 12.01.12, 19:22 Moja kolezanka tez kupiła kostium Myszki - był po 60, przy kasie powiedziała ze w innych H&M sa po 20 i tyle miła sprzedawczyni jej policzyła... Cała dzianina damska i meska jest po 30zł a dziecieca po 20zł - przeceny sa kolosalne np ze 140zł. Oficjalnie ta wyprzedzaz rusza w piatek, ale w jednym H&M wisiały juz przeceny, wiec pojechałam do M Hall (info dla rzeszowianek) a tam super wybór, bo jeszcze nie było wszystko przemetkowane. Kupiłam m in tunike w norweskie wzory dla młodszej, a dla stzrszej sweter w norweskie wzory po 20zł. Czapki, szale, rekawiczki dla dzieci po 5zł. Info dla miłosniczek norweskich wzorow i olbrzymich szali, sa przecenione damskie szale (czerwony z dwoma kieszeniemi i granatowy) na 10zł z 99zł - moim zdaniem sa rewelacyjne. Oczywiscie w jedym H&M nie ma po nich sladu, bo były oficjalnie przemetkowane na 10zł a w Millenium Hall leza sobie, bo nie maja przeceny - trzeba w kasie powiedziec ze sa na przecenie Były tez torebki ( listonoszki?)po 20zł, brazowe, takie z klapka - ta sama sytuacja, ze w jednym sklepie jest na nie przecena a w innym nie. Goraca prosba, piszcie co u Was jest przecenione Odpowiedz Link Zgłoś
astra27 Re: Trzeba pytac o wszystko... 12.01.12, 19:37 wczoraj bylam w HM ZT w Wwie, wszystkie czapki uszatki po 5 zł czarne fioletowe i różowe z hello kitty, rękawice narciarskie po 5 zł, wszystkie dziewczęce rękawiczki i czapki po 5 zl, szaliki też, czapki chłopięce, sukienki dzianinowe i tuniki po 20 zł. Ja kupilam za 300 zł damskie rękawiczki po 5 zl. Kupilam z 10 czapek z 10 par rekawiczek na zapas dla córci i dla synka. SZOK!! Odpowiedz Link Zgłoś
lechmiki Re: Trzeba pytac o wszystko... 12.01.12, 19:56 czyli chyba jednak sie przejade Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Trzeba pytac o wszystko... 12.01.12, 20:31 oj tak... szali masa! różne - niektóre warte zakupu! dla mnie hitem okazały się czapki-furzane-papachy (zapinane na napę, nie wiązane) męskie i damskie po 10zł - kupiłam je na dzień babci i dziadka wydaje mi się, że H&M ma najlepszą ofertę cenową na tegorocznej wyprzedażówce (i o dziwo od 1,5roku tak ma...), choć kurtki nie powaliły a tak badzo... a kupuję dla 3latka, 8latki, dla siebie (nie tak dużo - 170cm i dział damski) i sporadycznie dział męski (bielizna, szale) Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Trzeba pytac o wszystko... 12.01.12, 20:41 Tez uwazam, ze w H&M mają najlepsze wyprzedaze jesli chodzi o ceny, trzeba tylko czesto do nich zagladac. Po raz pierwszy kupiłam sobie sweter dzieciecy w H&M - tak bardzo mi sie podobał... Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Trzeba pytac o wszystko... 12.01.12, 20:41 hehehe faktycznie szok tyle rekawiczek Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 A jak w Szczecinie??? 12.01.12, 20:54 Ktoś wie czy czapki i swetry już przemetkowane? Szczególnie Molo mnie interesuje, bo nie wiem czy jest po co jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: tweenty _28 12.01.12, 22:16 Trudno nie urwiemy sobie głowy przez to dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: tweenty _28 13.01.12, 12:26 Dzisiaj szybko zaliczyłam H&M w Galerii Krakowskiej ( tylko dział dla dziewczynek ) i faktycznie dzianina jest przeceniona na 20 zł. ( nie cała ). Rękawiczek czarnych narciarskich po 5 zł. było bardzo dużo. Kupiłam jeszcze futerkowy kołnierz za 5 zł. Ps. Syka7 strojów MM tutaj tez już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Bydgoszcz 13.01.12, 12:30 Strojw z MM brak, na chłopięcym są stroje pirata i zygzaka jeden. Dzięki Wam kupiłam sobie piękny szlafrok za 30zł a nie planowałam Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: tweenty _28 13.01.12, 12:55 Wczoraj rano była 1szt w GK w rozm. 122/128 (pisałam na forum). Dziś już jej nie było. Jadę po południu do M1 więc zerknę do H&M. Jak będzie strój to kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: H&M nowe obniżki ! 13.01.12, 14:17 Polecam zakupy w Warszawa Promenada, okazało się, że jest tam bardzo dużo rzeczy przecenionych i udało mi sie dostać np. ten sweterek dziewczęcy z liskiem za 20zł (są jeszcze w rozm 86, 116 i 104). Innych rzeczy jest jeszcze mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: H&M nowe obniżki ! 13.01.12, 15:16 widac zależy od spojrzenia dla mnie rano w Pro w dziale chłopięcym szału nie było . Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Wielka prośba o zakup! 13.01.12, 14:57 Dziewczyny w Szczecinie nie ma już żadnych czapek pilotek i tych rękawiczek narciarskich za 5zł, a bardzo mi na nich zależy Jeżeli któraś z Was by dostała i mogła mi kupić będę ogromnie wdzięczna. Jeżeli będą gdzieś z Hello Kitty to super, ale mogą być też fioletowe. Generalnie chodzi mi, żeby czapka i rękawiczki były takie same. W rozmiarze 110/116. Pokrywam wszystkie koszty i będę naprawdę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: Wielka prośba o zakup! 13.01.12, 22:44 powtarzam się - bo tam daleko to mnie chyba nie słychać pelasia - podaj datę, bo ja też kupiłam za 30 dwupak białych golfów, a i tak mam zamiar się wybrać do HM z nausznikami, które były w promocji, a na paragonie cena regularna. Ja byłam 06.12 i nie wiem czy się "wykłócać Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: Wielka prośba o zakup! 13.01.12, 23:18 Ja byłam 9.01. Ale wszędzie te golfy były przecenione na 10zł na pewno już od 3 lub 4 stycznia w zależności od sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: Wielka prośba o zakup! 13.01.12, 23:21 A przepraszam nie zwróciłam uwagi, że Ty w grudniu byłaś Wtedy to na pewno nie były po 10zł. Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: Wielka prośba o zakup! 14.01.12, 13:40 dzięki pelasiu. Oczywiście byłam w styczniu nie w grudniu Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Wielka prośba o zakup! 14.01.12, 00:22 W CH Molo w Szczecinie są te rękawiczki narciarskie po 5zł (niebieskie i fioletowe). Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: Wielka prośba o zakup! 14.01.12, 12:40 Nie ma. Byłam wczoraj i nie było Właśnie wczoraj. No chyba, że po południu dołożyli, bo ja byłam do południa. A kiedy widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Kupione w opolu wiec nie aktualne 14.01.12, 13:10 Uszatki roz fiolet sa w Opolu byly po 20 ale po negocjacjach i kilku tel po 5zl rekawiczki tez zakupiono mi serdecznie dziekuje forumowiczce z Krapkowic Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Jeszcze raz bardzo proszę o zakup. 14.01.12, 13:16 Ja ponawiam prośbę o zakup. Bardzo mi zależy Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: Jeszcze raz bardzo proszę o zakup. 14.01.12, 16:32 Ehhh szkoda, że nie wszyscy mogą liczyć na pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Jeszcze raz bardzo proszę o zakup. 14.01.12, 16:45 pelasia_0 napisała: > Ehhh szkoda, że nie wszyscy mogą liczyć na pomoc Jutro bede w sklepie, wiec kupie Ci jesli tylko przekonam ich ze powinny byc po 5zł, bo u nas sa w regularnej cenie. Wolisz w sumie rozowy komplet z HKitty czy fioletowy? Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: Jeszcze raz bardzo proszę o zakup. 14.01.12, 17:24 Dzięki chociażby za chęci Wolę z HK, ale fioletowy też może być roz. 110/116. Generalnie z każdego się ucieszymy bardzo Będę wdzięczna i chętnie służę pomocą w razie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: do pelasia_0 15.01.12, 15:15 Niestety nie sprzedano mi zadnego kompletu po 5zł, u nas sa w reg. cenie i nawet rozmowa z kierownikiem nie pomogła. Twierdzą, ze w innych miastach sa omyłkowo przecenione... Zadzwonię chyba do centrali bo irytuje mnie ten ich bałagan... Jesli w koncu u nas przecenia bede o Tobie pamietac, chyba ze ktos inny da rade Ci kupic - ponizej miła forumowiczka oferuje pomoc w zakupie fioletowych... Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: do pelasia_0 15.01.12, 16:55 Mimo wszystko dziękuję za pomoc Jakby co to na HK i tak będę chętna. Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: Jeszcze raz bardzo proszę o zakup. 14.01.12, 18:04 mogą, mogą... ale nie wszyscy się wybierają Miałam jechać jutro, ale niestety choróbsko mnie rozłożyło. Będę tu zaglądać i jeśli za kilka dni nikt Ci nie kupi to jak wydobrzeję i się w końcu wybiorę to kupię, jeśli oczywiście to jeszcze będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
igmaj Re: Kupione w opolu wiec nie aktualne 14.01.12, 14:35 Nie ma sprawy, polecam sie na przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Wielka prośba o zakup! 15.01.12, 22:31 Wtedy, kiedy pisałam, że są, to były. Kupiłam te rękawiczki w piątek (13.01) wieczorem w Molo. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Wklejone przez moderatora 13.01.12, 15:53 H&M - wielka prośba o zakup edzia321 12.01.12, 21:05 Odpowiedz Mam wielką prośbę o zakup na dziale damskim czerwonego szalika w norweskie wzory z kieszonką. Szaliki są przecenione na 10 zł i niestety w Warszawie nie ma już po nich śladu. Gdyby komuś udało się kupić będę bardzo wdzięczna i oczywiście pokryje wszystkie koszty wysyłki. Bardzo mi na nim zależy.... Re: H&M - wielka prośba o zakup kora711 12.01.12, 21:13 Odpowiedz widziałam je dzisiaj -ok 4-5 szt było pójde jutro ale ok 13 tej to zajrzę (rozumiem ze w grę wchodzi tez zakup z innego miasta ?) Re: H&M - wielka prośba o zakup edzia321 12.01.12, 21:38 Odpowiedz Tak, w Warszawie nie ma po nich śladu Zostały tylko granatowe. A gdzie się wybierasz? Może wcześniej zadzwonie i poproszę o odłożenie. Dziękuję za pomoc. Re: H&M - wielka prośba o zakup kora711 12.01.12, 21:47 Odpowiedz Ja buszuję na ..Śląsku Nie wiedziałam ze mozna zadzwonic i prosić o odłozenie towaru przecenionego (to ja zadzwonie -no problemo) zarezerwuję ,jak jeszcze bedzie oczywiscie Re: H&M - wielka prośba o zakup edzia321 12.01.12, 22:11 Odpowiedz Dziękuję i czekam na wieści Re: H&M mielin 13.01.12, 14:15 Odpowiedz Edziu, byłam dziś w Warszawie w Promenadzie i jeden taki szalik tam był, odłożyłam Ci przy kasie damskiej, jeśli jesteś zainteresowana nadal to napisz mi na priv i wyślę ci nazwisko na jakie szal jest odłożony. Co do ceny to musisz poprosić o sprawdzenie, na szalach jest jeszcze stara cena, ale na czapkach tez a po sprawdzeniu było oczywiście 10zł. Re: H&M - kora711 13.01.12, 14:40 Odpowiedz No ja tez kupiłam ...ale jak trzeba to go oddam Re: H&M - mielin 13.01.12, 14:45 Odpowiedz Ups! nie chciałam się wcinać Re: H&M - kora711 13.01.12, 14:57 Odpowiedz jak edzia jest z warszawy to raczej bedzie wolała bez kosztów wysyłki(a muszę przyznac ze szalik jest konkretny mi jest obojetnie Re: H&M - edzia321 13.01.12, 14:56 Odpowiedz Bardzo Wam dziewczyny dziękuję, jesteście super kora711 - nie oddawaj, napisz mi na priv dane do przelewu i koszt wysyłki, to zaraz zrobię przelew.A ten w promenadzie też odbiorę (czerwony?) dziewię się , bo wczoraj dzwoniłam i podobno już nie mieli koleżanka się bardzo ucieszy, zaraz piszę na priv. Dziękuję Re: H&M - kora711 13.01.12, 15:06 Odpowiedz no tak...a ja teraz jestem w ciemnej..pupie ; D nigdy nie pisałam ani nie dostałam nic na priv... i nie wiem jak to dziala i co mam zrobić edzia jak weszłam 'na ciebie' to pisze uzytkownik nie aktywował profilu kurde nie znam sie na tym i co teraz ? Re: H&M - ella111 13.01.12, 15:17 Odpowiedz Kliknij o gory na Poczte Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wklejone przez moderatora 13.01.12, 15:55 widziałam ten czerwony szalik rano w Promenadzie i cena była 60 zł i nawet przypomniało mi sie,że ktos o niego na forum pytał, ale uznałam,że to za wysoka cena Odpowiedz Link Zgłoś
edzia321 do kora711 13.01.12, 16:37 Wyślij mi maila z kwotą i danymi do przelewu na adres: edzia321@gazeta.pl podaj mi też twój adres mailowy to wyślę Ci moje dane adresowe do wysyłki szalika Jeszcze raz wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
olo2108 kombinezon 13.01.12, 18:54 Dziewczyny- głupie pytanie o kombinezon jednoczęściowy- czy fioletowy może być dla chłopca? Pytam, bo chodzi mi nie tylko o kolor ale i o to czy krój jest taki sam jak tych niebieskich... Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: kombinezon 13.01.12, 21:03 Krój taki sam, ale kolor sądząc po wcześniejszych wpisach na forum na temat plecaka nie przejdzie dla chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: kombinezon 13.01.12, 22:16 Mój 2.5 latek ma fioletowy kombinezon i nie przyszlo mi przez mysl ze tona dziewczynke kolor tylko.. niebieskie u nas w h&m zeszly szybko a fiolet kupilam za 100zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek77 Gdzie w W-wie sweterki z liskiem na 92 lub 98? 13.01.12, 19:56 Widział ktoś? Na pewno nie ma w Złotych Tarasach, bo byłam- kupiłam tylko sweterek taki szary w białe paski z kieszonką z przodu- była jedna sztuka i akurat na 92: allegro.pl/hm-sweterek-nowy-98-104-wyprzedaz-i2038179361.html Dla maluszków było sporo takich sweterków po 20 pln w rozmiarze na 86: allegro.pl/nowy-sweterek-z-kotkiem-hm-roz-62-i2053955389.html Ogólnie dla dzieci w rozm. większym niż 86 to kiszka (zarówno dla dziewczynek, jak i chłopców). Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Gdzie w W-wie sweterki z liskiem na 92 lub 98 13.01.12, 21:04 Rano były dwa w Promenadzie rozm 86/92 - ale są duże. Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: A pilotki z HK fiolet róz sa gdzies? 13.01.12, 21:19 A te czapki pilotki są jeszcze gdzieś? Jeżeli któraś by mogła kupić na 110/116 lub 122/128 róż czy fiolet mogą być obie pokryje koszty oczywista sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: nie aktualne 14.01.12, 13:11 syka7 napisała: > A te czapki pilotki są jeszcze gdzieś? Jeżeli któraś by mogła kupić na 110/116 > lub 122/128 róż czy fiolet mogą być obie pokryje koszty oczywista sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek77 Re: Gdzie w W-wie sweterki z liskiem na 92 lub 98 14.01.12, 18:32 Dzięki. Byłam dziś ok. południa i udało mi się kupić jeden Odpowiedz Link Zgłoś
second_names Re: H&M nowe obniżki ! 14.01.12, 14:01 Widzialam dzis w wola park - stroj mm, podobno za 60zl.mysle, ze cena jest do sprawdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta32 Re: H&M nowe obniżki ! 14.01.12, 15:02 witajcie kupiłam strój myszki miki i jest za duzy moze ktos ma za mały i chciałby sie zamienic mam 112-128 a potrzebuje na 110 lub 104 moge tez kupic jak u kogos jest jeszcze za 20 zl i ten roz oczwiscie pokryje koszt przesyłki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re zanetka32 14.01.12, 15:58 A gdzie dostałaś ten strój skąd jesteś i po ile? syka7 Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta32 Re: zaneta32 14.01.12, 21:09 witajcie ja go nie chce sprzedac poniewaz moja coreczka sie uparła i juz nic nie da sie zrobic pójdzie w zaduzym myslałam tylko ze ktos kupił za mały i chcialby sie zamienic Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re: 14.01.12, 21:57 U mnie są czapki uszatki fioletowe i rękawiczki, jeżeli ktoś chętny to mogę kupić i te chłopięce też były... A może mi ktoś strój MM kupić dla córci? Jakby co piszcie na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
astra27 Re: 14.01.12, 22:12 wczoraj w Złotych tarasach była masa fioletowych i tych z Hello Kitty Odpowiedz Link Zgłoś
igmaj Zamienię 14.01.12, 22:21 Dziewczyny zamienię fioletową pilotkę w rozmiarze 104/116 na turkusową lub czarną. Odpowiedz Link Zgłoś
19rosa Re: 14.01.12, 22:43 możesz wrzucić link do czapek chłopięcych bo ja niestety mam ponad 100 km do H&M i zakupy robię korzystając z grzeczności znajomych więc nie zawsze jestem zorientowana w asortymencie Odpowiedz Link Zgłoś
19rosa Re: 14.01.12, 22:46 chyba sama sobie odpowiem te miałaś na myśli? pilotka Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re: ireland1 napisałam maila 15.01.12, 21:12 Dziewczyny jak będą to kupię Wam ten fioletowe czapki i rękawiczki. Czarne chłopięce były w normalnej cenie, były jeszcze rękawiczki chłopięce czarno-turkusowe też po 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: 15.01.12, 16:57 Ja bym bardzo prosiła za zakup kompletu czapka+rękawiczki w rozmiarze 110/116. Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: 15.01.12, 17:02 W kolorze fioletowym Będę bardzo wdzięczna za zakup. Jeżeli byś kupiła to podeślij mi na priv dane do przelewu. Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: 15.01.12, 20:26 Rękawiczki już mam! Koleżanka mi odsprzedała, bo okazały się za małe. No chyba, że już kupiłaś, to oczywiście wezmę. Czapka nadal aktualna! Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Plejada-Sosnowiec 15.01.12, 16:15 porażka nic nie ma--a jak jest to w normalnych cenach w Dąbrowie kupiłąm strój kościotrupa--za 20--tutaj po 49 zł czapki w Katowicach 3stawach--po 5 zł--prawie kazda--towaru aż wieszaki pekały--w plejadzie nie ma--albo w normalnych cenach rękawiczki te chłipiece czarne z jednym palcem po 39.99 zł Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 rekawice narciarskie są gdzieś jeszcze? 15.01.12, 16:41 110/116 5-6 lat dla dziewczynki i 122/128 7-8 dla chłopca potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Rzeszów 15.01.12, 23:47 bylam dzisiaj i nic ciekawego już nie ma po kurtkach śladu, czapki z HK w normalnej cenie Dziewczyny jeżeli beda gdzies przecenione te pilotki z HK baaaardzo prosze o zakup, interesuje mnie rozm 6-8lat i rekawiczki do kompletu, bede baaardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: H&M uszatki czarne seledyn niebieskie? 16.01.12, 11:36 H&M uszatki czarne seledyn niebieskie, czarne są gdzieś jeszcze po 5 zeta? Chciałabym 2 szt od 1-3 lat może ktoś pomoże w zakupie, oczywisty zwrot pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: H&M rękawiczki czarne seledyn niebieskie? 16.01.12, 11:51 do kompletu 2 szt też 1-3lat są gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 kalosze 16.01.12, 11:56 dzisiaj kupiłam dziecięce czerwone kalosze -20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa kupi ktoś czapkę pilotkę i rekawiczki???? 16.01.12, 12:05 bardzo prosiłabym o zakup czapki z HK, jak gdzieś są przecenione?? bo u nas kiszka po 39,90 wezmę w rozm 3-6 i 6-8 lat, oczywiście pokryje wszystkie koszta!!!! no i oczywiście rękawiczki w rozm 3-6 lat do kompletu Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Edyta 16.01.12, 12:16 Chcesz 2 komplety HK ? 1. 3-6 z rekawiczkami ? 2. 6-8 z rękawiczkami ? Jade dziś na HM może będą różowe ja szukam niebieskie, czarne lub turkus do kazdych oczywiście rekawiczki jak dzieci wyrosna to lepiej bedzie sprzedac komplet no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Edyta 16.01.12, 12:41 chłopięcych pilotek z rękawiczkami po 5 zł ja też poszukuję - w rozmiarze 122/128 (6-8 lat) byłabym wdzięczna o pomoc w zakupie bo w Warszawie już wszystko wymiecione! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 syka7 16.01.12, 12:41 to ja z prośbą Jakby był czarna pilotka i rękawiczki do kompletu rozmiar 6-8 lat to bym prosiła o zakpu wolę czarny komplet ale niebieskim też nie pogardzę oczywiście jak będą po 5 zł z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re:czarnych i niebieskich na 100 nie ma 16.01.12, 13:33 Syka7 przesyłka poszła Jutro moze bede w h&m to Wam zobacze co jeszcze jest po 5 zł. Czapek czarnych i niebieskich w sobote nie było także chyba bez szans. Rękawiczki niebieskie i fioletowe z jednym palcem i czarne z 5-cioma sama kupowałam także sa (a przynajmniej były ). Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa syka7 16.01.12, 13:21 napisałam na gazetowy używasz go?? jeżeli nie to kup mi dwa takie zestawy Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: H&M pomocy 16.01.12, 17:30 Dziewczyny jak udowodnić, że czapki hello kitty mają być po 5 zł? Byłam w sklepie i ekspedientka, gdzieś mi dzwoniła, sprawdzała i w końcu stwierdziła, że one są w regularnej cenie i że mi nie sprzeda po 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: H&M pomocy 16.01.12, 17:33 nic im nie zrobisz, ja wczoraj w Rzeszowie też próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: H&M pomocy-lista 16.01.12, 17:35 Jeżeli ktoś ostatnio zakupił po 5złto proszę niech napisze kiedy i gdzie, w jakim mieście. Z gory serdecznie dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Wklejone przez moderatora 16.01.12, 20:08 HM spodnie po 20zł wszystkie dziecięce syka7 16.01.12, 19:45 Odpowiedz Byłam dziś w HM i panie sprzedawczynie mówiły między sobą o promocji na spodnie, podobno od jutra wszystkie spodnie dziecięce po 20zł. Usłyszane Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Wklejone przez moderatora 16.01.12, 20:11 słyszałam tylko ze spodnie jutro wszystkie po 20 jak się kasowałam, okaze się jutro warto zadzwonic z rana i zapytać M1 Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
joszka30 Złote Tarasy 16.01.12, 21:13 Pogłebienie wyprzedazy juz od dzis. Akcesoria zimowe - te obnizonę- dalej obnizone na 5 zl za sztukę. I spodnie dziecięce obnizone na 20 zł, damskie i męskie na 30 zł. W efekcie kupiłam 2 czapeczki zimowe niemowlęce, czapkę i szalik dla corki r. 7-8 lat po 5 zl i dla córki 3 pary spodni.. Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: Złote Tarasy 16.01.12, 21:26 spodnie dresowe, które były w regularnych cenach? są po 20 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Złote Tarasy 16.01.12, 21:31 Dziewczyny, które spodnie dziecięce są po 20 zł? Akurat mam jedno dziecko chore i nie mam jak się wybrać do H&M, Odpowiedz Link Zgłoś
mamahani7 Re: Złote Tarasy 16.01.12, 22:10 Czy ktoś wie czy to też dotyczy spodni ocieplanych czy tylko zwykłe? Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 spodnie 17.01.12, 06:10 Sa po 20 zł i te ocieplane zimowe od kombinezonu i te p/deszczowe i jeansy, dla dziewczynek duzy wybór i dresy z HK te co były po 30 zl, sa tez spodnie-bielizna termoaktywna po 20 zł. Byłam na stawowej w Katowicach. Z chłopiecych tez troszke, ale nic specjalnego. Za to fajne jeansy po 20 zł dla starszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Kto mi kupi pilotę??? 17.01.12, 08:07 prosze o zakup czapki pilotki na dz w rozm 3-6 lub 6-8 lat!!! Byłam w niedziele i były po 39,90 Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: edyta Kto mi kupi pilotę? 17.01.12, 08:32 Kurcze byłam wczoraj w Hm spędziłam tam 2h przekonywując sprzedawczynie ze pilotkę Hk rózowa kupiono mi w opolu za 5zł i za 5zł rękawiczki pokazałam jej paragon ktory przesłała mi dziewczyna która mi to kupowała, niestety pani kierownik twierdzi ze to pomyłka i ze fioletowe sa tylko po 5zł. Dzwoniła do opola i tam jej powiedzieli ze sprzedawali po 5zł a ona dalej a na jakiej podstawie itp. potem Opole miało się skontaktować z HM i podac postawe musialam już jechac bo dzieciaki z babcia zostawilam w domu i pani kazała mi zadzwonic dzis po 14 odłożyła mi tylko tyle ile było na stanie. nie wiem czy cos wskoram. Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: edyta Kto mi kupi pilotę? 17.01.12, 10:06 to jak te fioletowe beda po 5zł to już ostateczności wezmę fioletową chociaż wolałabym z HK Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: edyta Kto mi kupi pilotę? 17.01.12, 13:21 syka7 napisała: > Kurcze byłam wczoraj w Hm spędziłam tam 2h przekonywując sprzedawczynie ze pilo > tkę Hk rózowa kupiono mi w opolu za 5zł i za 5zł rękawiczki pokazałam jej parag > on ktory przesłała mi dziewczyna która mi to kupowała, niestety pani kierownik > twierdzi ze to pomyłka i ze fioletowe sa tylko po 5zł. Dzwoniła do opola i tam > jej powiedzieli ze sprzedawali po 5zł a ona dalej a na jakiej podstawie itp. > potem Opole miało się skontaktować z HM i podac postawe musialam już jechac bo > dzieciaki z babcia zostawilam w domu i pani kazała mi zadzwonic dzis po 14 odł > ożyła mi tylko tyle ile było na stanie. > nie wiem czy cos wskoram. No to będę śledzić z zaciekawieniem rozwój akcji. Ja byłam wczoraj w H&M w Wałbrzychu, czapek z Hk cała masa- wszystkie po 39,90. Pytałam, prosiłam żeby sprawdzili itd. Nie da rady są po 39,90 koniec kropka. Z chłopięcych nie było żadnej- nawet po 39. Po 5 zł wisiało kilka dzianinowych z daszkiem. Rękawiczek z jednym palcem, nie wspominając o narciarskich ani jednej pary. Narciarskie czarne w normalnej cenie. Wyszłam więc bez czapek i rękawiczek Oczywiście jeśli ktoś mógł by mi zakupić HK w rozmiarze 104-116 + jakąś dla chłopca (brąz, czarny) też 104-116 to będę baaardzo wdzięczna. Rękawiczki oczywiście też mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: edyta Kto mi kupi pilotę? 17.01.12, 13:39 Niestety Opole się nie odezwało do mojego HM, dzwoniłam do nich osobiście a oni że nie mieli czapek HK za 5 zł KUR* jak nie mieli skoro forumowiczka kupiła mi w Karolince - Opole HK czapka i rękawiczki nie rozumiem , czy ktoś po prostu sie tam pomylił i wszystkie sprzedawał w tej cenie syka7 Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: edyta Kto mi kupi pilotę? 17.01.12, 14:04 Raczej nikt sie nie pomylił tylko taka ich polityka. W zeszłym tygoniu-chyba w czwartek pytałam czy we wszystkich H&M powinny obowiązywać takie same ceny, pan- że oczywiście. No to ja bym chciała te rękawiczki za 5 zł- wełniane z jednym palcem czerwone i tłumacze że we Wrocławiu są po 5. ten coś tam posprawdzał i że nie bo po 10. W tym samym czasie na forum dziewczyny pisały, że pełno rękawiczek po 5 a tu tylko jedne przecenione na 10. I tak wzięłam bo młody czerwone i czerwone- jak mcqueen i akurat gdzieś zgineły stare. W sumie kupiłam za 10 zł szare i czerwone , na szczęście różowe mam komu oddać Aaa jeszcze piżamę kupowałam jakiś czas temu na przecenie- taką polarową za 20 zł a w Wałbrzychu 40 i tez się nie da wykłócić. Wychodzi na to, że moga sobie ustalac ceny jak im się podoba i zależy od sprzedawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: edyta Kto mi kupi pilotę? 17.01.12, 14:15 Masz racje wyobraz sobie że kupowałam bluze dla kumpeli małej 110/116 za 40zł niby przeceniona z 59zł i była 2ga taka tylko 122/128 akurat na moja mała patrze na rekawku pod pacha 1 cm rozprute, biore i ide do kasy pytac o upust : (sa 2 babki) czy przecenia mi ja bo ta jest za 40 i uszkodzona jedna mi mówi tak dam za 30zł no to ja ok i ide dalej lowic okazje po 15min ide do kasy z lowami i kasuje i mowie ta uszkodzona prosze o upust a ta 20zł czyli jeszcze 10zł mniej niz ta 15 min wczesniej kasuja jak im sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: edyta Kto mi kupi pilotę? 17.01.12, 16:18 Kasuja jak chcą, byłam w Arkadii i wzięłam 3pak rękawiczek dla dziewczynki i jedne grubsze dzianinowe dla synka - wisiały na wieszaku z przeceną 5 zł, cały rząd, tylko te "moje" chłopięce bez tej metki z przeceną bo urwali (a były jedyne w rozmiarze na syna) - byla tylko ta plastikowa zawieszka w kasie mi pani mowi, ze one nie przecenione, ja mówie, ze brałam z wieszaka z przeceną, ona na to, czy dużo tam wisi, ja jej, że dużo - a ona bez sprawdzenia wstukała obnizkę była spora kolejka więc pewnie nie chcialo jej się sprawdzic, ale kurczę, jakbym jej kit wcisnęła z tą przeceną to tez pewnie by mi za 5 zl sprzedała, więc panie w H&M jak widac mogą same ceny regulować, jesli im się tylko chce Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: H&M nowe obniżki ! 17.01.12, 15:55 A te pizamki polarkowe za 20 zl to takie czerwona gora, czy ta brazowa? U nas i dla dziewczynek i dla chlopcow wciaz 40 zl Syka- u nas rozowe pilotki hk za normalna cene, przecenione byly fioletowe, oczywiscie ani sladu juz zadnych Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: H&M nowe obniżki ! 17.01.12, 16:14 o jakich czapkach -pilotkach dziewczyny rozprawiacie ? które to niby sa po 5 zeta ? te??!! allegro.pl/hm-hello-kitty-czapka-pilotka-86-98-i2048046934.html Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: H&M kora 17.01.12, 16:25 Tak te w opolu sprzedawali za 5 zł forumowiczka mi kupiła i do tego byly rekawiczki tez po 5zł a w innych sklepach nie Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: H&M kora 17.01.12, 16:28 syka7 napisała: > Tak te w opolu sprzedawali za 5 zł forumowiczka mi kupiła i do tego byly rekawi > czki tez po 5zł a w innych sklepach nie no to jestem w ...szoku ale w 'moim' h&m ich nigdy nie było...co mnie w sumie dziwiło k Odpowiedz Link Zgłoś
edzia321 Prośba o zakup spodni 17.01.12, 18:09 Gdyby gdzieś jeszcze były dostępne chłopięce czarne spodnie narciarskie na szelkach ze śniegołapem to bardzo prosiłabym o zakup Interesuje mnie rozmiar 122 lub 128. Nieważne czy po 20 czy po 30zł, pokrywam wszystkie koszty wysyłki. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: H&M nowe obniżki ! 18.01.12, 00:19 Byłam dziś w dwóch h&m i nie ma śladu po rękawicach narciarskich. W jednym czarne pięciopalczaste wisiały przewieszone na stojak z regularnymi cenami i były chyba po 50. Czapek żadnych nie ma w zasadzie. Na chłopięcym kilka cieńkich czarnych i granatowych po 5 zł jedynie zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
astra27 Re: H&M nowe obniżki ! 18.01.12, 14:13 w HM w Złotych Tarasach sa jeszcze 4 uszatki fioletowe - 3 sztuki w rozmiarze 1-3 lata i 1 sztuka w rozmiarze 3-6 lat, nie ma już rękawic narciarskich ani ocieplanych spodni, wzięłam jedną parę czarną na 116 bez szelek przecenione z 40 zł na 20 zl, na dziewczęcym są spodnie dresowe Hello Kitty po 20 zł, czapek dziewczęcych już prawie żadnych, chłopięce już tylko te z daszkiem dzianinowe i dzianinowe rękawiczki. Dziewczęce są jeszcze spodnie taki z materiału polyskującego różowe, bordowe, czarne, granatowe w kwiatki po 20 zł. Nic więcej ciekawego nie widziałam. Z damskich fajne spodnie dresowe czarne po 10 zł Pani przy kasie się śmiała że wszyscy je biorą i cała wwa będzie chodzić wiosną w czarnych spodniach od dresu - fajne miękkie mogą służyć jako dół od piżamy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: H&M nowe obniżki ! 24.01.12, 10:14 czy będzie coś jeszcze obniżone wisi jeszcze trochę towaru ciekawe co z nim zrobią? Jakie info i sytuacja w sklepach ? Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: H&M nowe obniżki ! 24.01.12, 10:47 W Szczecinie w CH Molo nadal sporo przecenionych ubrań, w tym rękawiczki narciarskie niebieskie i fioletowe po 5zł. Spodni na śnieg po 20zł była tylko 1 para w rozmiarze 86, tak samo te na deszcz. Ale raczej nic nowego nie dołożyli i większość jest dla starszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca buty dziecięce po 20 zł, dorosłe po 30 zł 24.01.12, 16:38 Wczoraj byłam w Złotych Tarasach i pani przez megafon ogłaszała, ze od dzis (czyli od 23.01) obnizka na buty dziecięce 20 zł damskie i męskie 30 zł kupiłam synkowi na dziale dziewczęcym czerwone kalosze (w srodku w kropki) za 20 zł po 20 zl były tez wszystkie dziewczęce kozaczki i botki chłopięcych nie bylo prawie wcale - były kozaczki z metką 60 zł ale nie wiem, czy tyle mają kosztowac czy pani jeszcze nie przemetkowała, bo metkowały akurat dziewczęce Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: buty dziecięce po 20 zł, dorosłe po 30 zł 25.01.12, 13:41 Tez kupiłam te czerwone kalosze,fajne sa(córce,ale spoko są unisex) allegro.pl/h-m-czerwone-kalosze-kozaczki-r26-27-nowe-i2072850863.html Po 20zł były zimowe z bąbelkami(fajne,ale były tylko 2 pary w rozm 26 i 29) allegro.pl/hm-nowe-kozaki-camel-rozm-26-wkl-16-5-cm-i2079491570.html Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: buty dziecięce po 20 zł, dorosłe po 30 zł 25.01.12, 14:13 mama_amelii napisała: > Tez kupiłam te czerwone kalosze,fajne sa(córce,ale spoko są unisex) > rel="nofollow">allegro.pl/h-m-czerwone-kalosze-kozaczki-r26-27-nowe-i2072850863.html > Po 20zł były zimowe z bąbelkami(fajne,ale były tylko 2 pary w rozm 26 i 29) > rel="nofollow">allegro.pl/hm-nowe-kozaki-camel-rozm-26-wkl-16-5-cm-i2079491570.html Kwestai agustu, ale kalosze sa IMO dziewczece. Moze maly chłopczyk jeszcze wyglada w nich ok, ale starszy np 5-cio latek w czerwonych kaloszach... Hmmm.... Moi siostrzeńcy nigdy nie założyliby czerwonych... Zalinowane kozaki z pomponami sa starsznie szerokie, poza tym wydaje mi sie ze beda przemakac. Kupiłam śniegowce za 20zł, duzo lepsze niz z Decathlona, bo mozna obwod wyregulowac sznurowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: buty dziecięce po 20 zł, dorosłe po 30 zł 25.01.12, 15:35 a-e-p napisała: > Kwestai agustu, ale kalosze sa IMO dziewczece. Moze maly chłopczyk jeszcze wygl > ada w nich ok, ale starszy np 5-cio latek w czerwonych kaloszach... Hmmm.... Mo > i siostrzeńcy nigdy nie założyliby czerwonych... Kalosze sa jak najbardziej dziewczęce, tylko że mój syn uwielbia rózowy kolor, na drugim jest czerwony ostatnio gdy zobaczył rózowe ecco u swojej koleżanki to spojrzał z dezaprobatą na swoje brązowe i rzekł z zachwytem patrząc na jej buty - ja tez bym takie chciał więc czerwone kalosze bardzo mu się spodobały, choć na pewno wolałby różowe Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii :) 25.01.12, 17:27 To tak jak moja córka,zawsze sama wybiera kolor i w nosie mam czy to dział chłopięcy,czy dziewczecy. W tym roku chodzi w niebieskim kombinezonie Kappahl,na różowy nawet nie chciała spojrzeć.W jej grupie chłopiec ma identyczny i razem się ciesza,że mają takie same W zeszłym roku miała 2 t shirty z elmo i potworkiem z H&M kupione na dziale chłopięcym,bardzo je lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: :) 25.01.12, 19:11 mama_amelii napisała: > W zeszłym roku miała 2 t shirty z elmo i potworkiem z H&M kupione na dziale chł > opięcym,bardzo je lubi. ja mojej już kupiłam na chłopięcym koszulki - różową i zieloną www.hm.com/de/product/96541?article=96541-A#article=96541-B Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: :) miesiakk 26.01.12, 12:25 miesiakk napisała: > mama_amelii napisała: > > > W zeszłym roku miała 2 t shirty z elmo i potworkiem z H&M kupione na dzia > le chł > > opięcym,bardzo je lubi. > > ja mojej już kupiłam na chłopięcym koszulki - różową i zieloną www.hm.com/de/product/96541?article=96541-A#article=96541-B Bardzo ładne i wygladaja na uniewrsalne, moja coeka tez ma granatowe ecco na 3 rzepy , oraz tchibo niebieski, jeszcze moj syn obnosi i wcale nie marudzi o kolor Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: buty dziecięce po 20 zł, dorosłe po 30 zł 25.01.12, 15:45 A jak wyglądają kalosze czerwone chłopięce? Imo one są unisex. I bez obrazy, ale to my dorośli wpajamy dzieciom "podział" kolorów na chłopięce i dziewczęce. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: buty dziecięce po 20 zł, dorosłe po 30 zł 25.01.12, 13:54 Kinga, dzięki za info, może coś dla młodej wynajdę Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynazurawik Re: H&M nowe obniżki ! 24.01.12, 16:52 dziewczyny_co_ciekawego_teraz_jest_w_obniżce_??interesują_mnie_dzinsy_roz.38_i_ubrania_chłopięce_roz.128 Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.80 Re: H&M nowe obniżki ! 25.01.12, 13:25 a czy sa nadal obnizki na jeasny i dzianine?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: H&M nowe obniżki ! 25.01.12, 13:50 Resztki spodni chłopęcych są po 20zł,koszule i bluzki po 30.Wswzystko tak przebrane,że właściwie nie ma z czego wybierać. Z nowej kolekcji są fajne bluzeczki na lato po 30zł.Jest chyba 6 rodzajów do wyboru,myślę,że cena przystępna allegro.pl/hm-nowa-koszulka-bluzka-98-104-nowosc-i2078874763.html allegro.pl/hm-nowa-koszulka-bluzka-122-128-nowosc-i2078875139.html allegro.pl/hm-nowa-koszulka-bluzka-122-128-nowosc-i2078875339.html Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: H&M nowe obniżki ! 25.01.12, 13:53 30zł za bluzeczkę z krótkim rękawem, z cieniutkiej bawełenki to przystępna cena? to żart? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M nowe obniżki ! 26.01.12, 17:34 aurinko napisała: > 30zł za bluzeczkę z krótkim rękawem, z cieniutkiej bawełenki to przystępna cena > ? to żart? A w jakich sklepach są tańsze, w regularnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: H&M nowe obniżki ! 26.01.12, 17:52 Większośc bluzeczek H&M kosztuje 39,99 lub 49,99.W wielu sklepach bluzeczki z krótkim rękawem są po 50-60zł(zajrzyji do Zary,Coccodrillo,czy Smyka). Na wyprzeażach kupuje po 19,90,po 14,90,a czasami po 10zł,ale to są wyprzedaże i zazwyczaj sa po sezonie.Jak coś nowego sie pojawia w sklepach to jak mi się podoba to kupuje(nie ubieram dzieci tylko na wyprzedażach i uważam,że 30zł to dobra cena) Odpowiedz Link Zgłoś
nika1310 Re: H&M nowe obniżki ! 26.01.12, 18:04 w tesco sa po 16zl w cenie regularnej, z postaciami disneya Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M nowe obniżki ! 26.01.12, 18:28 nika1310 napisała: > w tesco sa po 16zl w cenie regularnej, z postaciami disneya Tylko jakośc gorsza... Ja mam dla corek bluzki z H&M, ktore po trójce dzieci wciąz dobrze wygladają (sa np. tylko nieco bledsze kolory), a bluzki z Tesco albo się niemilosiernie po pierwszym praniu zdefasonowały (zrobiły się krótsze, ale za to szersze), lub z kolei były z nierozciągliwej bawełny i w takim fasonie, że rękawy były ciasne na dziecko o chudych rączkach....Bluzka do pierwszego prania to żadna oszczędnośc. To juz lepiej dać te 30, 40 czy nawet 50 zł i niech dziecko ponosi, aż wyrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: H&M nowe obniżki ! 26.01.12, 20:26 Ja kupuje w Tesco bluzki do przedszkola córce i żadna mi się nie rozciągła ani nie zmecheciła, kolory nie wyblakły ja nie narzekam , kupuje w lidlu 2,3 paki i też sa ok. wychodzą ok 12zł za szt. Kupuję też czasami w pepco ale jakosc ich jest czasami kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: H&M nowe obniżki ! 26.01.12, 21:03 też chciałam polecić lidla i tesco. mamy też bluzeczki z C&A. Nowe za 29-35zł to wolę kupić next niż H&M. Z H&m oczywiście też kupuję czasem np. tak po 19,90 lub tańsze na wyprzedażach. Ogólnie to nam żadne bluzki się nie zniszczyły, nie porozciągały, dzieci noszą jedne po drugich, i jeszcze kuzynom oddajemy Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M nowe obniżki ! 27.01.12, 20:10 Może nie trafiłam, ale nie będe juz eksperymentować, jesli na dwa zakupy, dwa były nietrafione. Bluzki po kilku założeniach poszły na szmaty, a ja wyleczyłam sie z kupowania w Tesco (to były ciuszki marki Cherokee). Na bluzkach z H&M właściwie sie nie zawiodłam, choc nie wszystkie warte sa zakupu. Jednak z tych jakie kupiłam wszystkie sa bardzo OK (nie rozciągają się, nie kurczą, aplikacje się nie niszczą, materiał sie nie mechaci), i do tego nie niszczą sie w suszarce, więc jak dla mnie - pełnia szczęścia Do C&A tez sie zniechęciłam, głównie przez dziwne wymiary ubrań dla starszych dziewczynek - mam wrażenie, że szyją je na enerdowskie pływaczki, bo ramiona są dziwnie szerokie, za to w biodrach i brzuszku są za ciasne. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 szukam różowych dziewczęcych 26.01.12, 11:47 wiązanych bucików rozmiar 30 za 20zł u nas jest tylko jeden H&M i w nim był tylko rozmiar 27 i 28 może widziałyście? chętnie odkupię Odpowiedz Link Zgłoś
katrio.na Kalesony 146 27.01.12, 20:30 Gdyby u kogoś w H&M były jeszcze kalesonki za 20zł (dwupak) na 146 to bardzo proszę o zakup. Zwrócę wszelkie koszty. Obdzwoniłam i objeździłam wszystkie H&M w W-wie i został jedynie rozmiar 134-140... Odpowiedz Link Zgłoś
babeth do kiedy obniżki 29.01.12, 12:47 Do kiedy zwyczajowo trwają obniżki w HM? Na początku wyprzedaży pytałam czy to wszystkie ubranka po obniżonej cenie po czym Pani zapewniła mnie że już niczego nie dostaną. Okazało się że jednak tak - co jakiś czas kilka nowych przecenionych rzeczy było. U nas generalnie pustki ale na przykład w piątek zakupiłam córce dżinsy przecenione z 80 na 20 zł - zostały przywiezione tego dnia w 1 rozmiarze akurat idealnym dla mojej córki. Czy warto jeszcze zaglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: do kiedy obniżki 29.01.12, 12:57 To juz chyba sa zwroty ludzie mają czas do 30 dni. Też w piatek zwracałam do sklepu kilka rzeczy z przecen m.in. kurtke z tych za 30 i dwie czapki po 5 zł, bo średnio nam leżały Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: do kiedy obniżki 30.01.12, 11:21 te dżinsy na pewno nie były zwrotami bo ekspedientka mnie poinformowała, że dzisiaj dostali ok. 20 par w 1 rozmiarze. U nas są jeszcze poszczególne rozmiary kurtek puchowych chłopięcych przyznam że cena 30 zł mnie kusi. Dlaczego zwracasz- czy coś z jakością jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: do kiedy obniżki 30.01.12, 12:55 babeth napisała: > U nas są jeszcze poszczególne rozmiary kurtek puchowych chłopięcych przyznam że cena 30 zł mnie kusi. a były jakieś kolory czy tylko czarne? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: do kiedy obniżki 30.01.12, 13:53 Widzisz to czasem coś dokładają u mnie bieda z nędzą nawet jakby było 2 za 1 to nie ma z czego Kurtke oddawałam, bo dwa razy fajniejszą kupiłam za 50 w Cubusie. A dodatki wziełam w dużej ilości poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: kornnella? 30.01.12, 14:46 Sylwia od piątku sa w sklepie . Zwracałam takie proste dzianinowe czarną i dwustronną niebieski wzorki i pomarańcz z drugiej str Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: kornnella? 31.01.12, 10:36 U nas kurtki puchowe tylko czarne, teraz pojedyncze rozmiary. Czapki po 5 złotych owszem ale na maleńkie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mazianka Re: kornnella? 07.03.12, 10:54 Byłam w sobotę w Galerii Niwa w Oświęcimiu zerknąć co nowego dla dzieciaków w H&M. Jakieś strasznie badziewne ciuchy pokazali na obecny sezon. Nie wiem czy tak we wszystkich sklepach tej sieci czy do Oświęcimia wrzucają same spady?Zawsze coś fajnego mażna było u nich znaleźć-ale tym razem tylko rajtki i getry kupiłam. Bardzo fajne ciuchy dla mojej 7 latki widziałam obok w Cocodrillo-tylko trochę drogo. Podobno jakieś duże promocje będą tam od poniedziałku-to może się skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jusstinna Re: kornnella? 07.03.12, 11:07 Nie martw się w Rzeszowie też sam chłam. Mam zniżkę OLAY i nic mi się na razie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mariannamm Re: kornnella? 10.03.12, 18:38 Ja dla corki kupilam tyleko 2 sukienki po 19,90 rozowa w roze i ta zielona z kroliczkiem i jeszcze spinki do wlosow z kucykami pony.Ogolenie w nawet w Warszawie nic ciekawego nie wisi wiec chyba sie cos im popsulo.Ja dla siebie mierzylam 4 bluzki i w kazdej wygladalam jak w pizamie uparlam sie na paski marynarskie i beznadziejnie wiec chyba zostane przy bluzkach bez dodatkow Odpowiedz Link Zgłoś