dorciaszek 08.01.12, 15:35 Dzięki Wam wybór żelazka był szyki i łatwy pomożecie teraz wybrac robot kuchenny Tak mi się zachciało CZy wg, was przydatne urzadzenie? Warto kupic? Na co zwrocic uwage?? Chciałąbym móc robić kefirki i by urabią ciasto. Pomożcie. z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilka_x Re: Robot kuchenny 08.01.12, 17:43 Ja mam BOSCH MUM, jest wielofunkcyjny, spokojnie zrobisz w nim kefir, wyrobisz ciasto, zmielisz mięso, ma maszynkę do mięsa, poszatkuje warzywa. Sam robot nie zajmuje dużo miejsca ale osobna półka na jego akcesoria jednak była mi potrzebna. Nie jest tani ale wart swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: Robot kuchenny 08.01.12, 18:09 BOSCH MUM 56340 Dla mnie rewelacja. Kupiłam w grudniu. Robiłam ciasta na święta, ciasto na pizzę, kruche, na pierogi, na naleśniki, mieliłam mięso, próbowałam wyciskarkę owoców i dzbanek do koktajli. Robię cały czas sałatki, trę ziemniaki na placki. Nie wiem, jak mogłam żyć wcześniej bez niego. Ma dużą miskę, jest cichy, nie zajmuje dużo miejsca. Jest ozdobą mojej kuchni. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2876122,2,1,Szymus.html Szymon 13.09.2011 Ewcia 20.08.2009 Ola 25.01.2006 Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: Robot kuchenny 09.01.12, 10:39 Ja w sumie wole drozsze a porządniejsze by mi służył a nie kuchnie zagracał. Zaraz popatrzę na to co proponujecie Odpowiedz Link Zgłoś