Dodaj do ulubionych

Buty zimowe

18.01.12, 20:19
Od paru dni u nas prawdziwa zima. A kozaczki mojej córki (11 lat) rozlazły się przy pierwszym śniegu, przemokły i została z nich szmata, powyłaziły ze środka różne papiery. Muszę na szybko kupić buty. I tu moje pytanie jakie buty zimowe mają wasze córki (dzieci szkolne), obchodzą w nich całą zimę?
Obserwuj wątek
    • gryzelda71 Re: Buty zimowe 18.01.12, 20:23
      Kup śniegowce.W Smyku są przeceny.
    • agni71 Re: Buty zimowe 18.01.12, 20:58
      agnieszek78 napisała:

> Od paru dni u nas prawdziwa zima. A kozaczki mojej córki (11 lat) rozlazły się
      > przy pierwszym śniegu, przemokły i została z nich szmata, powyłaziły ze środka
      > różne papiery.

papiery?

Moja najstarsza ma Ecco, dobrze sie sprawdzają, nie przemakają. Inne dobre marki to Primigi, Superfit.
    • naomi19 Re: Buty zimowe 18.01.12, 21:10
      Ja polecam Bartki z systemem sympatex. Nie polecam Ecco, większość butów sprzedawanych u nas jako zimowe zimowymi nie są, można sobie odmrozić stopy! Córka nie szanuje butów, skacze po kałużach, jeździ na sankach, tarza się w śniegu i nigdy jej nic nie przemokło, stopa ciepła, po całym sezonie złego traktowania butów sprzedaję w dobrej cenie, bo one się nie niszczą. Jestem w Bartkach zakochana, nie płacą mi za reklamę, a szkoda.
      • hugo43 Re: Buty zimowe 18.01.12, 21:16
        moje dziecko jest mlodsze,dopiero trzy lata.ma dwie pary na zime,jedne typowe kozaczki na rzepy,lekko ocieplane z goretexem,drugie sniegowce z decathlonu,polaczenie kalosza z kozakiem,na dodatek z ocieplina w srodku.
    • ola Re: Buty zimowe 18.01.12, 21:21
      Moje chodzą w Geox`ach i Elefantenach.
      Młodsza już drugi sezon pocina w tych:
      www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=287786
      nawet w górach, w śniegu po pas, są nie do zdarcia (i przemoknięcia)
      • anyx27 Re: Buty zimowe 18.01.12, 21:42
        Ecco, Geox, Superfit.
        • andaba Re: Buty zimowe 18.01.12, 22:36
          Moja 12-letnia córka chodzi trzecią zimę w kozaczkach z ccc, kuionych po obniżce za 49 zł.
          • mamaemmy Re: Buty zimowe 18.01.12, 22:43
            moja ma ecco .Jak zawsze.
            Kupione-zawsze na promocji.Ok 15-180zł
            Potem,po roku,w nastepnym sezonie odsprzedaje je komus za połowe ceny,wiec w zasadzie place za nie polowe..
            Nigdy sie nie zniszczyły,noga zawsze sucha,ciepła.
            W tamtym roku oprocz ecco mialam tez po starszej kuzynce Emki buty sniegowce z decathlona za niecale 100zł kupione-równiez w nim nózki suche i ciepłe.
            • mamaemmy Re: Buty zimowe 18.01.12, 22:45
              mamaemmy napisała:

> Kupione-zawsze na promocji.Ok 15-180zł
              miało byc 150-180
    • jo-asiunka Re: Buty zimowe 18.01.12, 22:40
      Elefanteny z dei texem są świetne, mają wełnianą wyściółkę.
      Ecco też nosi i nigdy nie marzła, nosi jedną warstwę na stopach.
    • franczii Re: Buty zimowe 19.01.12, 06:48
      Na snieg tylko w sniegowcach. Takich zwyklych z decathlonu. Ja tez w zwyklych skorzanych kozakach na snieg nie wyjde tylko w butach z goretexu.
    • myszmusia Re: Buty zimowe 19.01.12, 07:17
      zawsze jak była mniejsza kupowałam ecco z goretexem - buty nie do zdarcia nei do przemoczenia ideałsmile
    • mamaly Re: Buty zimowe 19.01.12, 08:23
      Starsza ma śniegowce Columbia allegro.pl/buty-columbia-youth-rope-bm-1472-030-eu-342-3-cm21-i2062782614.html tego typu. Są bardzo ciepłe i nieprzemakalne, chodzi w nich drugi sezon, po umyciu wyglądają jak nowe. Do tego ma cieńsze kozaki Geox z Gore-texem.
      Młodsza ma śniegowce Elefantena oraz kozaki Ricosty i trzewiki Ecco, oczywiście z gore-texem.

Najmniej polecam Geoxy, kiepska jakość.

A.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka