alf1312 20.01.12, 20:16 Witam Właśnie wróciłam z Reala kupiłam łososia w dzwonkach /23?zł za kg/ i został mi nabity jako łosos wedzony filet po 47zł nie zauwazylam tego czy musze to dzis zaniesc z reklamacja czy myslicie ze moge jutro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia111175 Re: Żle "nabity" towar Real 20.01.12, 20:43 możesz jutro--tylko pamietaj coby łososia wcześniej nie skonsumować Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Żle "nabity" towar Real 20.01.12, 21:08 Nie możesz, tylko w tym samym dniu. No chyba że coś się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: Żle "nabity" towar Real 20.01.12, 23:31 reklamuj jutro, bo przecież waga łososia będzie się zgadzać i na przyszłość sprawdzajcie rachunki, bo niestety często się to zdarza w marketach (dziwnym trafem nigdy na korzyść klienta). Odpowiedz Link Zgłoś
alf1312 Re: Żle "nabity" towar Real 21.01.12, 11:25 Dzieki dziewczyny dunia masz racje z ta waga pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolina01 Re: Żle "nabity" towar Real 21.01.12, 15:55 Oj, cos z tym Realem ostatnio nie tak. Mi się to już w ciągu miesiąca 2 razy tam zdarzyło Raz Lego nabili 149 - zamias 109 - jakie było na plakatach i ulotkach - dobrze , że 1 rzecz brałam i od razu zareagowałam - to oddali kasę. Drugi raz - wielkie bilbordy bananów - 1.99 , w sklepie wszyscy biorą - kolejka do wagi. W domu patrzę, a za banany dałam 4.99. POszłam się upmnieć z reklamówką - to mi pani powiedziała, że jak jest tak promocja - to oni stare banany na wadze zostawiają - a dodają nowe i trzeba samemu uważać - czy się wybiera banany taniej, czy banany - obrazek oczywiście ten sam Kasę oddali, ale paragon ogladam juz kilkakrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: Żle "nabity" towar Real 21.01.12, 18:25 ja to mam hiciora- kupilam takie naklejki dla chlopców - niby miały byc po 3 zł/na stoisku wyprzedażowym/ a w kasie nabiło mi.....47 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Żle "nabity" towar Real 21.01.12, 18:35 super, chyba ze złota te naklejki i nabijane brylantami. Wściekłabym się, gdyby mnie to spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia84 Re: Żle "nabity" towar Real 21.01.12, 18:45 ja kiedyś trafiłam na cebulę w siatce za 499 zł Odpowiedz Link Zgłoś
malibu_stacy Re: Żle "nabity" towar Real 21.01.12, 20:07 Ja kiedyś kupiłam w Realu pieczarki, chyba za 6zł/kg, a nabiło mi jakieś papryczki za 40zł/kg. Pojechałam na drugi dzień i oddali pieniądze bez problemu. Ale strata czasu straszna. Pomyślcie ile osób nie zauważy takich "promocji" przy większych zakupach, a gdy chodzi o kilka złotych to pewnie mało komu chce się wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
aaangel Re: Żle "nabity" towar Real 22.01.12, 23:22 W`realu mi się to zdarza prawie zawsze. Najgorsze to stanie w kolejce, żeby oddali kasę. Po 3 zł. nie stoję jak długa ale już po 20 zł. stoję, bo niby dlaczego za każdym razem mam im darować. Oszukują strasznie. W innych sklepach lepiej, ale że najbliżej mam reala to sprawdzam rachunki. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Żle "nabity" towar Real 23.01.12, 02:08 moyyra napisała: > ja to mam hiciora- kupilam takie naklejki dla chlopców - niby miały byc po 3 zł > /na stoisku wyprzedażowym/ a w kasie nabiło mi.....47 zł... e tam, hitem było jak nam [mnie i mamie] nabiło jabłka 500 zł za 1 kg w realu oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś