szmytka1 04.02.12, 13:35 W moim Pepco jest bielizna z nexta, podkoszulki chłopięce po 5,99. Są też majteczki, ale nie zwróciłam uwagi po ile. www.next.co.uk/x49830s1#400363x49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniak51 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 04.02.12, 14:31 a czy szt 5,99 i jak są zapakowane i jakie rozmiary? bo wysłałabym mamę ale muszę jej dokładnie wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 04.02.12, 16:29 W tym sklepie bielizna nie jest zapakowana w ogóle (chyba że komplety z bajkowymi postaciami). Bieliznę trzymają luzem w koszach. Cena 5,99/szt. Uwaga, mają tam rożne, często nie zidentyfikowane przeze mnie firmy, a często z wielopaków po prostu na sztuki, ostatnio kupiłam tak mothercare po 3,99, ale i jakieś badziewne także są. Trafiałam tam np. całe serie bielizny z primarka angielskiego, nawet fajne. Mama jak się nie pozna, to może zadaniu nie podołać Odpowiedz Link Zgłoś
malami34 Re: rozmiary u mnie 2-8 lat 04.02.12, 17:53 No ja w Pepco już wiele "skarbów" trafiłam. Oststnio kupiłam sweter Doroty Pharkins z oryginalną metką za 29,90 , czarny długi za tyłek i kardigan szary przeceniony z 40 na 19,90 z Top Shopa bez metek , a właściwie przyszyta z rozmiarem a ta z boku ucięta - poznałam , że Top Shop bo mam taki sam w domu tyle, że fioletowy. Wczesniej dla Młodej bluzki z długim rękawem z Garanimals (nie wiem jak to się pisze ale to firma z USA) - świetna bawełna i ładne wzory po 14,99. Getry z bon prixu. Rybaczki George. Pewnie tam wiele jest takich towarów z tym, że dużo metek jest poucinanych. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Jak rozpoznac ze metki sa powycinane? 04.02.12, 18:24 Jak rozpoznajecie marke - po jakości materialu, jesli nie ma oryginalnych metek producenta? Czy te doszyte metki różnią się od innych metek? Czy szukacie śladów wycietych metek (nie zawsze sa)? Tylko w ubraniach dla maluszków widziałam ze czasem metek nie wycinaja, np. w Mothercare. Chyba sie przekonam do Pepco chociaz wiekszosc ubrań maja IMO marnej jakości. Ostatnio kupilam młodszej złote bolerko z H&M za jedyne 9.90 - mamy takie samo różowe, kupione chyba 2 lata temu ( kosztowało 39.90zł ?), poza tym była resztka czarnej metki z H&M i tylko dlatego rozpoznałam. Satrszej kupiłam majtki, jestem pewna ze to Marks&Spencer's bo mamy identyczne, tylko te z Pepco nie maja zadnych oznaczeń. Mamy tez 2 pary legginsów po 9,90, świetna gruba bawełna - nie wiem jaka to firma. Te bluzeczki Garanimals sa świetnej jakości, ale same małe rozmiary. Rajstopy Woli sa niestety we wzorki, szkoda ze nie ma gładkich, bo cena b. dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
malami34 Re: Jak rozpoznac ze metki sa powycinane? 04.02.12, 21:03 Ja zawsze zwracam uwagę jak jest tak niechlujnie przyszyta metka np. tylko z wielkoscią tzn. S, M czy L i nic więcej nie pisze a metka z boku wycięta a materiał fajny czyli wg mnie to już jakaś rzecz outletowa i warta rozwagi. Niestety nie znam całości kolekcji na rynku sieciówek żeby wszystko poznać heheheh. -- Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: Jak rozpoznac ze metki sa powycinane? 04.02.12, 21:26 ja ostatnio tam kupiłam podkoszulki kappahl za 3.99 bo tydzień wcześnej widziałam ale jakieś 3 m-ce temu kupiłam bluzki Adamsa za 9.99 dla siostry z metkami były tylko trzeba szukac na dolnych wieszakach i z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Jak rozpoznac ze metki sa powycinane? 04.02.12, 21:57 Nieraz widzę na allegro np. bieliznę już z wielopakach i stad wiem jakiego jest producenta. Tym razem na podkoszulkach są naszyte w dolnym roku takie naszywki i na nich pisze next underwear i są identyczne jak te na stronie nexta. Inne ubrania poznaję po resztkach metek, spodnie topolino, np. po guzikach z tłoczoną nazwą, często są właśnie we wspomnianym dalej Textilu Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Textil Market 04.02.12, 21:29 jest podobnie, ja już parę razy kupiłam coś George, C&A Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: Textil Market 04.02.12, 21:32 ooo fajnie, że o tym napisałas u mnie otwierają za m-c Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 carrefour 04.02.12, 21:33 w carrefour tez były kurtki C&A z metkami te dwustrone co w textil Odpowiedz Link Zgłoś
igmaj Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 04.02.12, 23:18 Ja niedawno kupiłam w Pepco super piżamkę z Adams z Muppetsami za 9,99 dla synka. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 04.02.12, 23:23 Mnie się udało kupić synowi kilka t-shirtów H&M, córce latem kupiłam leginsy i tunikę nexta, i widziałam wiatrówkę nexta, akurat jak tam byłysmy córka miała ją na sobie, więc mogłam obie porównać , były identyczne, różniły się tylko metkami Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 05.02.12, 09:25 a jaka firma ma metki wewnetrzne na karku z jasnoszarymi kolkami?kupuje w pepco z tej firmy bluzki z dlugim rekawem dla przedszkolaka i zastanawiam sie skad one sa,bo gatunkowo naprawde ok i ceny max 14,90. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 05.02.12, 12:24 to ja sie dolacze o pytanie nt metki - jaka firma niemiecka/austriacka ma metke biala z niebiesko-zielonym paskiem? mi sie udalo kupic kultowe spodnie next z malpka w textil market za 16 pln warto zagladac, ale trzeba miec duzo czasu, cierpliwosci i najlepiej spokoju (patrz: bez dzieci) bielizna u nas faktycznie jest z angielskich sieciowek- sasiadka kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa2010 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 06.02.12, 00:23 Byłam dzisiaj w AUCHANIE i była wielka wyprzedarz jeansów po 15zł szt Tak sobie przeglądam i co widzę powycinane nazwy H&M i pełno jeansów MARKS & SPENCER. Super rurki i różne rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 06.02.12, 13:59 Ten sweterek to raczej nie jest H&M, zresztą w Pepco pojawiają się ubranka, które wyglądają tak samo jak te z H&M, tylko materiał jest inny, po tym można rozpoznać, co oczywiście nie jest równoznaczne z tym, że sweterek będzie gorszy od oryginału. A co do tej bielizny z Nextu, to jakoś nie znalazłam. Ogólnie to nie widziałam tam nic godnego uwagi, może tylko niektóre bluzki dla chłopców wyglądały solidnie, ale akurat nie potrzebuję. Za to zaszłam do wspominanego w tym wątku Textil, gdzie właściwie to zwykle chodzę tylko po majtki, szczególnie jestem "uzależniona" od kupowania tam majtek dla syna, gdzie jest zastępcza metka, więc nie wiadomo jakiej są firmy, ale kosztują 2,99 za sztukę i są fajne , zdarza mi się też kupować rajtuzy z Woli po 9,99, inne rzeczy raczej rzadko. A dzisiaj znalazłam dwie perełki, mianowicie brązową sukienkę/tunikę dla dziewczynki z długim rękawem z aplikacjami zwierzątek firmy topolino po 24,99 (wzięłam rozmiar 122 - nie wiem od jakiego do jakiego rozmiaru były, na pewno widziałam jeszcze 116 i 128), naprawdę ładniutka, a także tej samej firmy kraciaste spodnie dla synka, z podwijanymi nogawkami po 29,99, ale dla szczuplaka i niezbyt grube, ale też ładne (na dziale niemowlęcym, rozmiary chyba do 98, ale na mojego dość wysokiego 3-latka 98 było dobre). Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 06.02.12, 14:01 o, to były właśnie te spodnie allegro.pl/topolino-kolekcja-2012-wiosna-spodnie-krata-i2094673859.html Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 W pepco kamizelki Ladybird po 14,99 06.02.12, 22:49 Dziś poszłam po te podkoszulki i był ostatni. Z metką, a raczej naszywką maźnietą markerem he he. Za to na dziale wyprzedaży widza kamizelki chłopięce Ladybird, kolor granatowy i czerwony. przyszla dostawa letnia, może trafią się jakies perelki. Po spodnie do tekstila polecę również, ja co prawda już na 110/116 potrzebowałabym i nic nie wisialo na tym dziale ostatnio, no ale może przywieźli inne modele z topolino. Bardzo lubię ich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 06.02.12, 23:19 o tez mialam ciuchy z tymi metkami topolino, ale do polowy wycieta ( zostal tylko wlasnie ten kolor zielony i niebieski ) to jest wlasnie ta firma, o ktorej pisalam. To wlasnie na tej metce byly niemieckie napisy. Juz w takim razie wiem, co nosimy - swietna jakosc po wielu praniach nadal ciuchy wygladaja jak nowe Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 07.02.12, 07:05 ) Topolino jest fajne, przyznaję. Moja siostra mieszka przy samej granicy z Niemcami i tam można tanio te ciuszki kupić, szczególnie po promocji, ale jakoś jak przyjeżdżam, to się nie wyrabiamy czasowo ). Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 w tekstilu znalalam topolino, Berti z NKD i alive 07.02.12, 10:28 wszystko rodem z Niemiec. Berti bluzki na małe dziewczynki po 12,99, jakość ok, mam co nieco dla mojego syna i nic się z tym nie stało po kilku praniach, polary rożowe z topolino, spodnie wspomniane w kratkę po 29,99 i piżamy z alive na większe dzieci po 29,99, kilka wersji kolorystycznych. Jakość alive jest taka marketowa, jednak do przełknięcia (miałam fajne bluzy )bo to z niemieckich marketow, ale fajne wzornictwo Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Koza... 07.02.12, 16:33 czy te portki były fajne? chodzi mi o wygląd i materiał? czy wybierasz się może tam ponownie? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 materiał cienki, trochę sztywny w dotyku 07.02.12, 16:59 ale za 29,99 ujdzie Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: materiał cienki, trochę sztywny w dotyku 07.02.12, 17:34 dzięki za odzew. a to w ogóle jaka rozmiaróka - 116 czy 122 był? byłam u siebie dziśw textilu, ale u mnie był tylko dziewczęcę ciuszki z topolino. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: materiał cienki, trochę sztywny w dotyku 07.02.12, 17:53 u mnie te spodnie byly do 98, poszlam skuszona,z ę moze będa większe,a le pani mi powiedziala, że 98 największe. Co nie zmienia faktu,z e sobie je pomacałam Odpowiedz Link Zgłoś
ewka_33 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 06.02.12, 19:09 Jeśli mowa o sweterku w serducha i paski (sprzedawanym obecnie w Pepco po 24,90zł), to jest on na 100% z H&M, bo ma przy bocznym szwie wewnątrz oryginalne metki H&M. Trafiłam też na body niemowlęce z długim rękawem f-my Next (po 5,99zł) z niewyciętą metką. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-0011 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 07.02.12, 14:30 Skuszona Waszymi postami wybrałam się dzisiaj do Pepco choć nigdy tam nie kupowałam gdyż kojarzył mi się ten sklep z typową "chińszczyzną". Poszperałam troszkę ale nic firmowego nie znalazłam. Kupiłam 1 koszulkę dla synka gdyż po dotyku stwierdziłam że jest dobrej jakości - super mięciutka bawełna i 1 bluzeczkę dla córki. Obie bluzki miały metki little baby. Strasznie się zdziwiłam gdy po dokladniejszych oględzinach w domu zauważyłam że pod tymi metkami są resztki wyciętych innych metek. Jako że kupuję sporo ubrań dla dzieciaków z Next'a zorientowałam się że to te same metki - chyba wybiorę się tam ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
emi.76 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 17.04.12, 09:54 czy te ubrania firmowe są w każdym pepco???czy to tylko wybrane sklepy są outletami.?? Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 17.04.12, 10:38 Różnie, trzeba patrzeć. Jeżeli cos markowego trafia się z gazetki (jak wspomniane wcześniej koszulki topolino), to powinno być wszędzie. Ale jakies pojedyńcze sztuki, czy bielizna w koszach to raczej totolotek. W moim mieście widziałam 3 Pepco i bywa że w jednym czasie są różne rzeczy (poza tymi co zawsze są lub gazetkowymi). Odpowiedz Link Zgłoś
mama-tyma Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 07.02.12, 14:43 w Lublinie w Pepco same szmaty , zero dobrej jakości firmówek buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 07.02.12, 17:04 a u nas wisi pelno bluzek dla chlopakow z gorylami,widzialam takie na allegro z nexta.byly tez zolte z motorem,z h&m,oczywiscie w obu metki pepcowe.ja w pepco kupuje "na dotyk",jeszcze nigdy sie nie zawiodlam. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 14.04.12, 22:09 Byłam dzisiaj w Pepco przy okazji zakupów w sąsiednim sklepie, patrzyłam raczej na rzeczy mnie interesujące, ale jeżeli kogoś interesuje to melduję że: czerwony T-shirt z 4 strony gazetki po 7,99 jest z Topolino (metka cała tylko zaklejona), z bielizny w koszu akurat u nas mnóstwo majteczek chłopięcych z george (z całymi metkami), dziewczęce primarka, sukienka damska z gezetki za 29,99 jest z H&M (poznałam od razu, bo kupiłam taką w ubiegłe lato, a metka na dole nie wycięta), mnóstwo bluzek George, C&A. Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 14.04.12, 22:39 a nie macie wrazenia, ze to sa jednak podrobki (pisze o Pepco)? Te materialy sa jakies kepskie wg mnie. Ale moze sie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 15.04.12, 07:21 Część to podróbki, a część nie. Ogólnie to jak coś tam z odzieży kupuję, to na dotyk, no i oczywiście na wzrok, czy nie ma wystających nitek itd. Rzadko zdarza mi się coś tam kupić, ale jak już się na coś zdecyduję, to jestem zadowolona. Wiem na pewno, że z H&M są podróbki, np. sukienka letnia z motylkami, zupełnie inny materiał, czy koszule tak samo wyglądające jak z H&M, też inny materiał. Ale na pewno dość często są tam ubrania z George czy Adams, z metkami i te ubrania są dobrej jakości. Ostatnio widziałam np. te spodnium allegro.pl/george-wspaniale-spodnium-wygodne-jak-sukienka-122-i2262001267.html za 29,99, ale w dwupaku. Chciałam córce kupić na lato, ale się nie zgodziła . Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 15.04.12, 08:07 te damskie sukienki z h&m też mam i u mnie w pepco widziałam je już chyba ponad miesiąc temu, pewnie były oryginalne, bo miały niedokładnie wycięte metki h&m a co do dziewczęcych w motylki to nie wiem, bo się im nie przyglądałam - córka już wyrosła z tej rozmiarówki Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 15.04.12, 09:31 Sa też bokserki chłopięce Name it po 3,99 w koszach-wewnętrzna naprasowanka firmy zaklejona naklejką. Świetna jakość bawełny, kolory niebieski, granatowy. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 17.04.12, 14:00 Ooo, to spodnium George widziałam na wieszakach 2 szt. chyba 29,90 zł. Moja córka też nie chciała tego cuda Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 17.04.12, 23:21 U mnie to spodnium za 19,99 kupiłam wczoraj. Dwupak. Granatowe + zielono/ białe paski. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 18.04.12, 08:03 czyli jednak 19,90, właśnie takie były. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 15.04.12, 20:43 No nie wiem czy podróbki z kompletem oryginalnych metek...W sukienkach H&M jedynie górne metki kawałkiem podciete, ale kto w H&M kupuje to widzi od razu, a boczne metki nie tknięte. Tak samo George - metki calutkie, Topolino tylko górą zaklejone, nazwa cała widoczna, a i jeszcze były dziewczęce koszulki z Nexta z oryginalną zawieszka Made With Love...O niepewniakach nie piszę, bo na dotyk to jedno, a widzieć komplet metek to drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 17.04.12, 12:08 Nie wiem jak inne sukienki z H&M, ale z motylkami dziecięce to na pewno podróbki. Nie mam cienia wątpliwości, po prostu inny materiał, co nie tylko czuć, ale też widać. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 topolino fajne jest 15.04.12, 20:08 Dzięki,byłam i nabyłam 2 szt. na ten rok, a nadmienię jeszcze, że w leclercu koszulki z topolino są po 6,99, wersja dziewczęca różowa, a chłopięca biała z niebieskim nadrukiem palmy i czegoś tam jeszcze. Są jeszcze wersje dla większych dzieci oraz bluzy po 24,99, dla mlodszych rozpinane w pasy szaro-granatowe, a dla starszych kangurki kobaltowe. To samo w tekstil markecie jest, tylko 1 zl droższe Odpowiedz Link Zgłoś
meg1108 Pepco i textil we wrocławiu 18.04.12, 08:49 Gdzie we wrocławiu jest textil i w którym pepco są rzeczy next? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 spodnie topolino za 17,99 w tekstilu 18.04.12, 13:32 Piszę tylko o topolino, ale co mi tam W tekstil markecie są w rozmiarowce do 98 spodnie chłopięce na podszewce, na nogawce mają naszytą małpkę, cena jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: spodnie topolino za 17,99 w tekstilu 18.04.12, 15:10 Ubolewam, że w Rzeszowie nie ma textilu, lubiłam ten sklep w poprzednim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: spodnie topolino za 17,99 w tekstilu 18.04.12, 23:22 I ja bardzo polecam te spodnie sa niemalze nie do zdarcia! Syn przerobil juz rozmiar 86 i 92. Niestety w 3city nie widzialam rozmiaru 98, a szkoda, bo bym kupila. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 18.04.12, 22:36 dzisiaj w pepco kupiłam bluzkę topolino dla syna za 7.99 i bokserki H&M za 3.99 z kosza. jutro pójdę do textilla zobaczę co tam ciekawego mają Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 18.04.12, 23:30 Wcześniej nigdy nie widziałam niczego ciekawego w Pepco, ale po tym wątku poszłam dzisiaj zagrzebać i faktycznie: sporo bluzeczek dla dorosłych Marks&Spencer za 9.90, niektóre z całymi metkami i nawet na oryginalnych wieszakach, letnie sukienki z H&M za 29,90 i 25,90 tez dla dorosłych, bluzki, tuniki E-vie, balerinki Atmosphere, ciuchy z Tesco. Sporo męskich koszulek, ja nabyłam dla męża t-shirt za całe 9,90, bo był równo skrojony i z takiej mięsistej dość bawełny, a przy kasie okazało się, ze kosztuje całe 4,90 Zagaiłam do sprzedawczyni i pani powiedziała, że dostawy mają 2-3 razy w tygodniu, ostatnio mieli dużo t-shirtów Puma i jeszcze innych sportowych. Muszę tam zacząć chodzić na buszowanie Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 19.04.12, 08:20 Pumy były po 29,90 Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 19.04.12, 22:42 Topolino markowe?jakosc jest ok,ale to zaden szal jest i w podobnych cenach dostepne w De.To samo H&M,przeciez to zwykla sieciowka jest.Zachwyty jak Hilfigera rzucili. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 20.04.12, 06:45 Nie jest markowe, ale jest fajne jak za swoją cenę, a w Polsce sklepów z tymi ubraniami nie ma. W każdym razie ja ze wszystkich ubrań z Topolino byłam/jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 20.04.12, 21:08 Z Topolino sa ladne dla maluszkow dla chlopcow od lat 3ani kolorystyla ani wzornictwo mnie nie zachwyca.Bylam wczoraj w sklepie,jedyna ladna bluza byla juz w dziale mlodziezowym. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 21.04.12, 15:01 Nie znam dobrze Topolino, miałam tylko kilka ciuszków tej firmy.. Ostatnio byłam w niemieckim sklepie z tymi ciuszkami i rzeczywiście nic fajnego w interesujących mnie rozmiarach nie znalazłam, choć ubranka tak ogólnie to dość ładne są... A jeszcze tak odnośnie tego zachwycania się tymi ubrankami, to ja np. mieszkam w niedużym mieście, gdzie nie ma tych wszystkich sieciówek z ubraniami dla dzieci, H&M, Kappahl, nie mówiąc już o jakichś bardziej ekskluzywnych sklepach.... Jest tylko jeden sklep z odzieżą dziecięcą i tam są ubrania tych firm, ale jeśli chodzi o ceny, to wysokie są. Ja tam się cieszę jak w takim Textilu czy Pepco trafię na coś fajniejszego, bez przymusu kupowania na allegro, czy jeżdżenia do większych miast na zakupy. A co do Textil Market, to dzisiaj tam byłam i widziałam bolerka z Topolino za 12,99 (turkusowe, ale nie jakieś eleganckie, takie bawełniane), sukienki na lato z Girl2Girl za 29,99, to były te allegro.pl/ex-girl2girl-primark-sliczna-kolorowa-sukienka-116-i2283448752.html A dla chłopców widziałam bluzeczki Hot Oil (nie jestem pewna co to za firma, ale chyba dość dobra, moja córka ma fajne tuniki tej firmy), rozmiary chyba od 110, cena 24,99. Były niebieskie i szare.. niebieskie zdecydowanie ładniejsze . Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 22.04.12, 00:15 Hot Oil to całkiem dobra firma, w poprzednim miejscu zamieszkania mieliśmy firmowy sklep i często tam kupowałam dzieciom, zwłaszcza, że do markowych sklepów, to musiałam jechać sporo km...A teraz mam pod nosem co chcę, co krok duża galeria, ze słynnym millenium hall włącznie i powiem szczerze, że jak pomyślę o potrzebie wybywania na zakupy to już mi się odechciewa... Odpowiedz Link Zgłoś
my-lola Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 22.04.12, 19:20 A ja Ci zazdroszczę Textil Marketu. Nie wiem dlaczego w Warszawie go nie ma. Ktoś chyba uznał, że warszawiacy mają dużo kasy i nie będą kupować ciuchów za parę złotych. Ja tam zawsze obkupuję dzieci w TM gdy jestem u mamy w małym miasteczku (bo ja to taki warszawiak - słoik ). Ale w W-wie głupie skarpetki Woli kosztują w Swiecie Dziecka ok 5 zł a identyczne w Textil Markecie chyba ok. 2zł. Liczyć każdy umie, a jak za te parę złotych można kupić coś fajnego to naprawdę cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia_29 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 22.04.12, 20:33 Ja często teraz zaglądam do pepco mieszkam w swarzędzu i mam blisko ale gdzie w okolicy znajdę Textil Market?? Pewnie gdzieś w poznaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 22.04.12, 21:22 www.textilmarket.pl/sklepy-18.html?w=wielkopolskie Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 26.04.12, 06:57 Czy w textil markecie lub pepco znajdę jakieś firmowe spodnie na 6 latka? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 26.04.12, 17:25 Ja dopiero dzisiaj wpadłam do textil market. Kupiłam sukienkę topolino 19,90, Sweterek george 14,99. majtki 3,49i podkoszulki 5,99 primark. rajtuzy wola 5,99. rajstopy gatta 1,99. sukienke girl2girl 24,90. Dla chłopców były jensy topolino za 9,90. Szkoda,że u mnie nie ma Pepco, też pewnie bym coś wyszperała. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszexyz Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 26.04.12, 19:21 w moim miescie sa 3 pepco, niezbyt duze, ale firmowych ubran jakos wcale nie ma , ciekawe od czego to zalezy, pare razy widzialam rajstopy woli i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 22.05.12, 18:21 > w moim miescie sa 3 pepco, niezbyt duze, ale firmowych ubran jakos wcale nie ma trzeba umieć szukać )) Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 21.05.12, 09:56 Lektura tego wątku zachęciła mnie do zaglądania do Pepco i mam juz pierwsze zdobycze: dwie bluzki George dla córki z super bawełny, dla mnie fajna koszula/tunika z H&M-u, ale największą okazją jest kupiona w sobotę koszulka Gymboree dla córki za 7,99 Szok Jezeli jest to podróba to genialna poniewaz bawełna świetna, a metka boczna (wycięta tylko częściowo) nie rózni się niczym od tych wszytych w oryginalnych ciuchach tej marki. Dzięki za rady jak szukac perełek w tym sklepie. Faktycznie w pierwszej kolejności "macam" ubrania, a potem im się dokładnie przyglądam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: W Pepco bielizna z Next po 5,99 22.05.12, 17:35 Dzisiaj w tekstil market były bluzy hot oil po 24,90zł ( od rozmiaru 128cm do 164) a dla chłopców fajne kapelusiki hot weels moro i w czachy. Ja wzięłam tylko plecak wycieczkowy barbie za 19,99zł. Odpowiedz Link Zgłoś