marta.p-s 17.02.12, 17:16 Witam. Jakie sklepy internetowe z ciekawymi artykułami dla dzieci (akcesoria, zabawki, ubrania itp.) możecie polecić w USA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorocik833 Re: sklepy internetowe w USA 17.02.12, 17:54 a ja mam inne pytanie. szukam osoby dzięki której mogła bym zrobić zakupy na www.carters.com. Właśnie maja super promocje. może któraś z formułek mogła by mi pomóc lub ktoś zna jakiegoś sprzedawce np. na allegro który zrobił by mi zakupy( oczywiście za prowizją). Będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
gataze91 Re: sklepy internetowe w USA 22.10.13, 15:27 Jeśli o mnie chodzi, polecam stronę kupujewusa.pl. Są tam sklepy z produktami dla dzieci, odzieżą, kosmetykami, elektroniką, akcesoriami i wiele innych. Dzięki kalkulatorowi można w łatwy sposób obliczyć koszt przesyłki i bez wychodzenia z domu zamówić wszystko czego się potrzebuje. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.p-s Re: sklepy internetowe w USA 22.10.13, 17:41 Jeśli chodzi o przesłanie do Polski to ma mi kto przesłać. Zadając pytanie chodziło mi raczej o polecenie marek bądź sklepów, które nie są popularne w PL, a mają ciekawe rzeczy dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
liveveb Re: sklepy internetowe w USA 22.10.13, 18:20 Ja polecam amazon.com- w bestsellerach znajdziesz na 100% jakies fajne gadzeciki dzieciowe Odpowiedz Link Zgłoś
kielbasia dorocik833 22.10.13, 18:35 moge pomoc zrobic zakupy na carter's, napisalam na priv, daj znac to podam szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś