Dodaj do ulubionych

Tesco kiedy przecena spodni narciarskich?

19.02.12, 09:11
Kiedy w Tesco przeceniają spodnie narciarskie? W tej chwili są w normalnej cenie, a bardzo chciałabym kupić dwie pary na przyszły rok. Może w zeszłym roku jakieś mamy skorzystały z takiej przeceny i pamiętają kiedy była i czy w ogóle? A może je chowają po zimie??? Chodzi mi o jednokolorowe czarne i różowe w rozmiarze 128-134.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mymamba Re: Tesco kiedy przecena spodni narciarskich? 19.02.12, 15:31
      już była przecena teraz wróciły ceny do poprzedniego stanu
      • julka-4 Re: Tesco kiedy przecena spodni narciarskich? 19.02.12, 17:55
        Ja też czekam na te rózowe spodnie i kurtkę do tego,ich raczej nie było na przecenie-to nowy towar i wisi pod nową kolekcją.Bynajmniej u nas.
        • mymamba Re: Tesco kiedy przecena spodni narciarskich? 20.02.12, 11:34
          u nas były i kurtki, spodnie i kombinezony, w motylki i inne , wszystkie z tych nowych i jakoś skończyła się ta wyprzedaż jak się ferie zaczęły, może po feriach jak coś zostanie też opuszczą ceny
        • mazuba Re: Tesco kiedy przecena spodni narciarskich? 21.02.12, 07:22
          U nas (Szczecin) też nie były przecenione i wiszą jako nowa/aktualna kolekcja, jest duży wybór rozmiarów, jedynie różowe kurteczki zostały chyba dwie czy trzy.
          pozdr
    • stypkaa Re: Tesco kiedy przecena spodni narciarskich? 20.02.12, 10:13
      A czy w Tesco są też spodnie damskie narciarskie? Jeśli tak to w jakiej cenie? Wiecie? Szukam dla siebie jakichś, najlepiej tak do 100 pln.
      • angie07 Re: Tesco kiedy przecena spodni narciarskich? 20.02.12, 10:40
        w tesco nie ma takich wybierz się do auchan najtańsze po 80 zł.
    • mazuba Re:Szczecin Milczańska 01.03.12, 13:47
      Spodnie różowe, czarne i szare z czaszkami przecenione ze 100 na 50, spodnie w motylki różnokolorowe ze 100 na 30. Zostało trochę rozmiarów, raczej większych, ale są też jakieś 3-4 lata i 5-6 lat.
      Kurtki narciarskie przecenione ze 145 na 72 i 45, nie patrzyłam na rozmiary.
      Może ktoś skorzysta.
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka