pasmo30 21.02.12, 12:10 Chciałabym kupić żelazko. Gdzie jest dobra obsługa i nie problemów z ewentualnymi naprawami gwarancyjnymi. Chcę kupić Brauna. Znacie sklep electro.pl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alojw Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 21.02.12, 12:36 Właśnie miałam ci polecić ten sklep. Kupowałam tam zmywarkę, suszarkę do ubrań i telewizor. Wszystko bez najmniejszych problemów. Nigdy nie korzystałam z usług gwarancyjych, wiec nie wiem jak to u nich wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 polecam 2w1 21.02.12, 19:22 kupowałam odkurzacz, robota kuchennego i wszystko super- co do gwarancji nie wiem- sprzet jest bezawaryjny jak narazie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasia5030 Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 21.02.12, 14:50 Ja też niestety byłam zmuszona do kupna nowego żelazka. Dzisiaj mi przyszło kurierem. Kupowałam u tego sprzedawcy allegro.pl/listing/user.php?us_id=10779210 Mogę go pochwalić za błyskawiczną przesyłkę, dobrze zapakowany towar. Sprawdzę w domu czy wszystko ok z żelazkiem, ale wygląda że tak, bo pudełko nienaruszone. Ceny też ma super, bo to samo żelazko w MediaMarkt kosztuje o jakieś 120zł drożej. Także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 21.02.12, 14:59 My większość rzeczy kupiliśmy w max24,cyny kilka stów niższe niż w Media markt(mamy lodówkę,telewizor,zmywarkę. www.max24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 21.02.12, 15:18 ja w electro kupowałam wielokrotnie (m.in. kuchenkę mikrofalową, robota kuchennego, czajnik, żelazko również). Wszystko szybko, sprawnie i ceny maja naprawdę konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
hobla Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 21.02.12, 16:20 Kilka razy kupowałam w www.neo24.pl Ceny konkurencyjne, mam odbiór niedaleko domu - odpada koszt przesyłki, ale na szczęście reklamacja nie była potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 22.02.12, 10:23 W electro.pl kupowałam sporo rzeczy do domu - dobre ceny, duży wybór. Pojedyncze sprzęty kupowałam też w oleole, morele i eurortvagd - nie mam zastrzeżeń. Warto poczytać opinie o danym sklepie np na ceneo, a potem sugerować się ceną i czasem dostarczenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasikaz Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 22.02.12, 10:47 Kupwalam w electro. Co do reklamacji. Mam zastrzezenia. Nam nie uznali powolujac sie na usKodzenia mechaniczne, co jest nie prawda. Nie chce mi ske z nimi wojowac. Jedyne co odsylaja do producenta Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 22.02.12, 11:19 kupowałam parę pary w electro.pl, ok wszystko ale nie miałam reklamacji Odpowiedz Link Zgłoś
ptasie.radio Electro.pl-NIE polecam!!! 22.02.12, 15:31 Sprzedają uszkodzony towar. Później klienta mają w wiadomym miejscu. Zdecydowanie polecam zakupy stacjonarne. Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: Electro.pl-NIE polecam!!! 22.02.12, 15:50 bzdura! jaki uszkodzony towar? Odpowiedz Link Zgłoś
ptasie.radio Re: Electro.pl-NIE polecam!!! 22.02.12, 16:16 afork napisała: > bzdura! jaki uszkodzony towar? Sorki. Zapomniałam ze byłaś obecna przy zakupie towaru od electro i wiesz lepiej... co otrzymałam i jak wygląda sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: Electro.pl-NIE polecam!!! 22.02.12, 18:04 nie, nie byłam, ale napisałaś tak, jakby to była norma, jakby ten sklep sprzedawał jakieś zepsute buble a tak nie jest. Może miałaś pecha i to co kupiłaś było faktycznie uszkodzone, ale pisanie że sprzedają uszkodzone rzeczy sugeruje jakoby nic innego tam nie było, a to bzdura. Kupuję tak od jakichś czterech lat, ostatnio prezent gwiazdkowy- w sumie robiłam zakupy jakieś siedem, może osiem razy i zawsze wszystko było w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi17a Re: Electro.pl-NIE polecam!!! 10.11.12, 20:34 Wszystko jest dobrze, do momentu złożenia zamówienia, a jeśli złoży się reklamacje o błędnie opisany towar, tzn. że produkt był źle opisany na stronie electro.pl to klientowi wmawiają, że czytać nie umie. Są do tego stopnia bezszczelnie, że opis poprawią opis na stronie, ale reklamacji klienta nie uwzględnią. Odpowiedz Link Zgłoś
misiazutrechtu AGD lub inne w promocji! 22.02.12, 18:08 Zobacz na www.kod-rabatowy.pl/page/2/ - to stronka z promocjami. Np. na mall.pl maja teraz fajne promocje na AGD... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xela Re: Electro.pl-NIE polecam!!! 21.11.12, 11:55 Obsługa klienta tylko do czasu wpłaty $$$ później mają ciebie tak głęboko ... prawa konsumenta? jakie prawa? wg. nich, konsument nie ma żadnych praw, wniosek = nie polecam electro.pl sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: neo24 28.06.12, 20:06 tam gdzie taniej neo24, bo mogę odebrać u siebie w mieście. Ostatnio pralkę przez electro, żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
longer57 Re: neo24 18.09.14, 10:39 Może to przysłowiowa "musztarda po obiedzie", ale ja też polecam neo24, zwłaszcza, że działają na Twoim terenie ( retailnet.pl/2014/07/02/95391-neo24-pl-wprowadza-usluge-neoexpress ) Odpowiedz Link Zgłoś
egolit Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 29.06.12, 11:55 agito, neo24, electro Odpowiedz Link Zgłoś
piotratgazeta Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 17.07.12, 00:54 Odradzam stanowczo electromarket.pl jeśli ktoś nie chce mieć kłopotów. Ten "sklep" to totalne nieporozumienie. Wszystko wygląda tam pięknie, dopóki nie złożycie zamówienia. Potem to droga przez mękę, a electromarket.pl ma was totalnie gdzieś. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Neo24.pl 10.11.12, 21:38 Mam od nich cały sprzęt AGD . Raz reklamowałam płytę indukcyjną Electrolux, nie było najmniejszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
edi2012a Re: Neo24.pl 13.11.12, 08:21 Witam, Czytam te opinie i czytam, człowiek jest już wyłupiony, generalnie nie lubię oceniać sklepów po jednym zakupie, ale prawda jest bolesna, aby być dobrze obsłużonym i zadowolonym w pełni z dokonanego zakupu trzeba uczciwie zapłacić. Niska cena to nie wszystko... Z przykrością muszę stwierdzić, że sklepy oferujące produktu po bardzo niskich cenach, mają klienta w głębokim poszanowaniu, bo i tak klient kupi, tak jak w moim przypadku w ELECTRO.pl totalna olewka ze strony sprzedawcy, stracony czas na licznych telefonach, odsyłanie towaru do sprzedawcy, i udowadnianie, że klient też ma jakieś prawa. Ktoś może mi powie że miałem pecha, to mogłem mieć nabywając produkt uszkodzony, ale obsługa sklepu powinna przyjąć i rozpatrzeć reklamacje, a nie wciskać że to moja wina, zbywając klienta. Generalnie wystarczył jeden zakup w ELECTRO.pl abym omijał ich szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Neo24.pl 13.11.12, 09:15 Ja swoje AGD zamawiałam w Neo24 kilka razy na przełomie 2 lat, nigdy nie było problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
bettywp Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 13.11.12, 10:15 my korzystamy z www.neo24.pl. Obsługa jak najbardziej OK. Nie wiem jak z reklamacjami, bo u nas wszystkie sprzęty działają bez zarzutu. Co jakiś czas sklep ma akcję "dostawa gratis". Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnie-sia80 Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 21.11.12, 12:00 ja kupuje często w ole!ole! Odpowiedz Link Zgłoś
babelek405 Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 21.11.12, 12:01 rtv euro agd albo mix elektroniks dobra obsługa, szybka dostawa, przejrzyste strony Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xela Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 21.11.12, 12:03 Z czystym sumienie odradzam electro.pl ten sklep prócz niekompetentnej obsługi, (w rozmowie telefonicznej kobieta nie potrafiła mi wytłumaczyć jednej prostej sprawy dotyczącej warunków gwarancji, później twierdzono, że takiej opcji nie ma, a na samym końcu stwierdzono, że nie wykupiłem pakietu, którego wcześniej nie było.) nie szanuje klientów wprowadzając w błąd, oraz dolicza do kosztów wysyłki opłatę za magazynowanie, czyli z 12zł robi się 19zł lub i więcej. Nadal chcesz u nich kupować? Odpowiedz Link Zgłoś
em-k-a Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 21.11.12, 13:01 korzystam od kilku lat z ole!ole!-jest to odnoga euro rtv agd,ale tańsza,powyżej 300zł wnoszą towar do domu (mieszkam na 2 pietrze bez windy) bez dodatkowych opłat, obsługa szybka i profesjonalna,więcej mi nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona368 Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 05.01.13, 11:30 Ja osobiście polecam sklep helio24.pl wysyłka w ciągu 24h atrakcyjne ceny miła obsługa. Już parę razy tam kupowałam i byłam w 100% zadowolona. Łatwy kontakt ze sklepem, polecają i doradzają. Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa_zebry Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 05.01.13, 11:56 Polecam agito.pl - kupowałam w grudniu parę rzeczy przez ich stronę ale także przez allegro (też są jako sprzedawcy) - odkurzacz, żelazko, i kilka przesyłek z lego. Przesyłka błyskawiczna. euro agd - moja mama kupowała w październiku - odradzam, zwłaszcza zakupy stacjonarne. Nie dość, że drożej niż przez internet to na dodatek chcieli mojej mamie wcisnąć kartę kredytową. Byłam przy tym. Moja mama chciała wziąć pralkę i kuchenkę na raty. Pani wypełniała i dała do podpisu umową. Biorę ją, czytam, a tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oprócz rat także umowa o wydanie karty kredytowej, o czym babka W OGÓLE nie wspomniała wcześniej. Ja na to, ale jak to, mama nie chce, a babka, że bank może przyśle kartę może nie!!!. Wyszłyśmy ze sklepu. Uważam, że to skrajne chamstwo. Wiem, że nie jest to reguła, bo pewnie inni o tym mówią, ale gdyby mnie nie było moja mama by podpisała u by się wściekła później, bo wiadomo, kto ma czas na czytanie kilka stron umów drobnym maczkiem. W końcu mama kupiła przez internet za gotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 05.01.13, 12:18 Agito Ole!Ole! korzystałam z obu, nie wiem jak z reklamację, ale nie chcę myśleć o takich sprawach na początku zakupów Ole rewelacja, dla dużych gabarytów, zamawiałam pralkę, 3 piętro, utylizacja starej 29 zł, wszystko szybko i bez zająknięcia, no i można trafić na darmową przesyłkę w okreslonych dniach czy godzinach tak faktycznie to odnoga Euro, ale ceny jeszcze niższe teraz czekam na aparat z Saturna (odnoga Media Markt), trochę to trwa mimo, że reklamują się wysyłać towar w 24 h w stacjonarnych sklepach w zasadzie nic nie kupuję, drogo, kręcą nosem z dostawą itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 05.01.13, 16:36 w Electro kupowałam duży sprzęt, nie pamiętam czy była to lodówka czy zmywarka- sporo lat już upłynęło od zakupu nie miałam zastrzeżeń co do obsługi, polecam też Agito, w wielu miastach można odebrać sprzęt osobiście, więc za dostawę nic nie płacisz, dodatkowo naliczają pkt payback Odpowiedz Link Zgłoś
longer57 Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 18.09.14, 11:03 Proponuję trzeci tj. Neo24.pl Mają tam chyba dość fajną usługę - neoexpress - retailnet.pl/2014/07/02/95391-neo24-pl-wprowadza-usluge-neoexpress Wydaje mi się, że to wszystko czego należy oczekiwać po sprzedawcy Odpowiedz Link Zgłoś
egolit Re: Jaki sklep internetowy polecacie ze sprzętem 05.01.13, 18:55 Kupuję w Electro, Neo24 i Agito. Polecam wszystkie 3 Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_pieciorga Nie polecam Mall oraz Redcoon 07.02.13, 14:19 Wiem jedno, nie polecam oraz nigdy juz nie zrobie zakupow w mall o raz w redcoonie. Obydwa sklepy dzialaja na zasadzie zbiernia zamowien nastepnie po zakupieniu/oplacniu okaze sie ze towaru nei ma i bedzie za 14 dni. Po 14 dniach towaru dalej nie ma i czekamy kolejne 14 dni Odpowiedz Link Zgłoś
atlantyk-pacyfik Re: Nie polecam Mall oraz Redcoon 07.02.13, 20:18 Odradzam electro.pl. Tu założyłam watek z naszą historią: forum.gazeta.pl/forum/w,567,139637397,,Jak_wygrac_z_oszustem_Czy_mozecie_pomoc_.html?v=2 a tu jest wpis kilkudziesięciu osób oszukanych przez electro.pl. Wątek ciągnie się już od 2 lat. forum.gazeta.pl/forum/w,382,70273933,70273933,sklep_internetowy_electro_pl.html Wpisz też electro.pl w google - znajdziesz jeszcze więcej osób oszukanych i historii ich zakupów. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
atlantyk-pacyfik Tylko nie electro.pl 07.02.13, 21:08 Tu jeszcze kilkanaście opinii o electro.pl z innego forum. Mają prosty mechanizm funkcjonowania który dział już kilka lat. Do klienta wysyłają uszkodzony towar i nie przyjmują żadnej reklamacji (wszystko jest winą klienta). Jednocześnie wypisują sobie sami setki pozytywnych opinii (gdybym tam pracowała też bym tak robiła żeby przyciągnąć kolejnych frajerów i zwiększyć obroty firmy). Od czasu do czasu wyślą dobry towar - dlatego też kilka osób z tego forum nie może uwierzyć że kogoś oszukali. forum.wp.pl/fid,5255,tid,765617,temat.html Odpowiedz Link Zgłoś
iwo02 ole!ole! DRAMAT 08.02.13, 19:58 nie polecam absolutnie takiego burdelu w zamówieniach nigdzie nie przerabiałam wprowadzanie w błąd zapisami na stronie apropos tych wspomnianych tu super promocji typu darmowa przesyłka czy możliwość sprawdzenia tv przy przesyłce gratis można towar sprawdzić na korytarzu w wiatrołapie klatki w bloku bo kurier RTV AGD wnosi towar do pierwszego zadaszenia. Więc nie wydam u nich złotówki NIGDY choćbym miała bez sprzętu zostać. Dla mnie to oszuści, mam nadzieję że za naciąganie klientów UOKiK ich dopadnie tak jak i Morele.net Odpowiedz Link Zgłoś
iwo02 ps 08.02.13, 20:19 a i najważniejsze zapomniałam dodać że anulowali zamówienie które miałam już w domu i cofnęli mi przyznane punkty PAYBACK Odpowiedz Link Zgłoś
olusiek81 Re: ps 17.10.14, 19:28 sprawdzam na ceneo w jakim sklepie najtaniej i tam kupuje Odpowiedz Link Zgłoś