Dodaj do ulubionych

All - jak ustawić parametry przy sprzedaży?

15.03.12, 20:41
Od dawna nic na All nie sprzedawałam, a w międzyczasie zmienił się wygląd stron nie tylko aukcji, ale też tych, gdzie się wsytawia. Dziś chciałam wystawić rzeczy - jest nazwa przedmiotu, kategoria, zdjęcia... I niebieska "chmurka" żeby zachecająca, że ustawić parametry typu płeć, marka itd. Tylko jak to ustawić???? bo jakaś ślepa jestem i nie wiem, w co kliknąć....
Obserwuj wątek
    • ula_19 Re: All - jak ustawić parametry przy sprzedaży? 15.03.12, 21:52
      Jesli wpiszesz już nazwę przedmiotu, wybierzesz Kategorię, to automatycznie pokaże się Płeć, Stan, Marka... Mam nadzieję że o to ci chodziło?!smile
      • ophelia78 Re: All - jak ustawić parametry przy sprzedaży? 15.03.12, 22:20
        Dokładnie o to! tylko że to się własnie automatycznie nie wyświetliło....
        • ula_19 Re: All - jak ustawić parametry przy sprzedaży? 15.03.12, 22:31
          Spróbowałam przed chwilą i jest ok. U mnie pokazuje z automatu wszystkie parametry do wyboru...
          • ophelia78 Re: All - jak ustawić parametry przy sprzedaży? 15.03.12, 22:37
            A u mnie nie... próbowałam przed chwilą i nic.
            Ale też prawda, że w ogóle miałam problem z wystawieniem aukcji, jak na końcu klikałam ostateczne zatwierdzenie, to tylko "mieliło", że przetwarza i tak nic z tego nie było, aukcja nie dodawała się do wystawionych, może jakis problem systemowy, ale przeciążenie.

Ale dzięki za info smile ze to powinno z automatu iść, a nie że tzreba gdzieś tych parametrów szukać
            • magdalenca78 Re: All - jak ustawić parametry przy sprzedaży? 16.03.12, 06:34
              Tez tak miałam, przetwarzało dane, po czym zamiast do ostatniego podglądu przed wystawieniem przerzucało mnie z powrotem na stronę początkową z komunikatem, ze poprzednio nie zakonczyłam wystawiania i czy chcę kontynuować. Próbowałam na różne sposoby, ale dopiero udało mi sie, jak zmieniłam przeglądarke - na Moziili mi sie robiły takie cuda, weszlam przez explorera i poszło.
              Tak wiec spróbuj na początek zmienic przeglądarke.
              • ophelia78 Re: All - jak ustawić parametry przy sprzedaży? 16.03.12, 22:01
                Szlag by to trafił...
                Przez Explorera jest to samo, też pokazuje błąd na stronie. Jeszcze mi mówi, że mam nieaktualną wersję explorera, próbowałam zainstalowac nową, ale w trakcie instalacji mówi mi, że nie rozpoznaje języka czy coś takiego

!@#$% mać! a ja mam kilkadziesiąt aukcji do wystawienia!!!
                • ula_19 Re: All - jak ustawić parametry przy sprzedaży? 16.03.12, 22:31
                  hej,
                  ja korzystam z przeglądarki chrome i nic się nie dzieje. Moze tej spróbuj...
                  • miesiakk Re: All - jak ustawić parametry przy sprzedaży? 17.03.12, 09:57
                    u mnie też po podsumowaniu nie chciało dalej pójść i na chromie i na mozilli
                    dopiero na explorerze poszło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka