Dodaj do ulubionych

buciki H&M

21.03.12, 16:23
Mam pytanie - jak to było w zeszłym roku. Może ktoś pamięta:

Potrzebuję na sierpień na wesele - buciki dla córek. Do sukienki - najlepiej będą pasowały te z H&M.
Dziewczyny małe, szybko rosną. Więc zastanawiam się czy ryzykować i kupić teraz ( w tej promocji 30%) czy poczekać do sierpnia.
Może wtedy też już będą wyprzedaże więc może będzie taniej. Tylko czy nie będzie problemu z kupieniem tych bucików? Tzn teraz są zawalone nimi całe regały. Czy do sieprnia one jeszcze będą w sklepach czy raczej może ich zabraknąć??
Obserwuj wątek
    • kanna Re: buciki H&M 21.03.12, 16:37
      Buty w h@m są sezonowo, krótkie serie, raczej się nie powtarzają (na pewno w chłopięcych liniach trampek, ale w dziewczęcych wydaje mi się podobnie).
      Więc czy konkretny model będzie w sierpniu - mała szansa.

Buty inne niż tenisówki wydaja mi się tez bardziej 'do wyglądania' niż do noszenia. Wiec nie wiem, jak długo dziewczynki mają je nosić, ale one nie są zbyt wygodne.
      • monikaj21 Re: buciki H&M 21.03.12, 16:50
        > Buty inne niż tenisówki wydaja mi się tez bardziej 'do wyglądania' niż do nosze
        > nia. Wiec nie wiem, jak długo dziewczynki mają je nosić, ale one nie są zbyt wy
        > godne.

Moja wybredna jeśli chodzi o buty córka lubi balerinki z h&m - takie buty na jedną imprezę tam kupujemy bo są tanie, miękkie i młodej pasują. Raczej nie czekałabym z zakupem do wyprzedaży w lipcu skoro buty Wam odpowiadają.
    • zoska7777 Re: buciki H&M 21.03.12, 17:18
      Super, dziękuję za odpowiedź.
      Właśnie o to mi chodziło. Zaryzykuję z rozmiarem i kupię w jutrzejszej promocji.

I nie spodziewam się, że przetrwają długo te buciki. Ale potrzebuję właśnie czegoś ładnie wyglądającego na wesele.
      Tak to przez całe lato biegają dziewczyny w sportowych sandałach lub adidasach i nie sposób namówić je na coś innego smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka