Dodaj do ulubionych

kolekcje DeAgostini

04.04.12, 11:28
Witam! Chciałabym poznać Wasze opinie na temat tej firmy. Mały napalił się teraz na kolekcję Klub Przyjaciół Myszki Miki i nie wiem co robić. Czy zamówić prenumeratę czy kupować w kiosku? Boję się że mogą być cyrki, gdybym chciała zrezygnować. Czy w kiosku pojawiają się wszystkie numery czy tylko te początkowe?
Obserwuj wątek
    • malibu_stacy Re: kolekcje DeAgostini 04.04.12, 13:40
      Miałam kiedyś prenumeratę z DeAgostini, nie było problemów ale też z niej nie rezygnowałam. Według strony możesz zrezygnować z prenumeraty w dowolnej chwili.

Zawsze możesz kupować w kiosku, a dopiero w momencie kiedy przestanie pojawiać się w kiosku zamówić prenumeratę. Ale wydaje mi się, że ta kolekcja będzie dostępna, moja była 4 razy dłuższa i cały czas była w Empikach.

Pamiętaj, że w prenumeracie jest taniej i dostajesz gratisy. Ja nawet dostałam więcej niż obiecywali smile
    • renata28 Re: kolekcje DeAgostini 04.04.12, 14:27
      Dzwonisz i rezygnujesz. Nie ma żadnych cyrków. Miałam tam kilka kolekcji, z jednej chciałam zrezygnować. Zadzwoniłam i tyle. Nie we wszystkich kioskach znajdziesz później bieżące numery. W empiku pewnie tak, ale w tzw. osiedlowym - na to bym nie liczyła. No i taniej.
    • asiula1306 Re: kolekcje DeAgostini 04.04.12, 18:49
      z rezygnacją nie było problemu, jedyne co mi się nie podobało- kolekcja, którą dostawałam była pakowana w małe kartoniki,ale nie mieściły się do skrzynki, przesyłki były bez potwierdzenia odbioru więc zostawiano mi je na schodach jeżeli nie było nikogo w domu, raz jedna do mnie nie dotarła, oni twierdzą, że wysłali, poczta, że doręczyła, ja nie dostałam, ich słowo przeciw mojemu i co? No i nic sad w sumie nie wiadomo do kogo mieć pretensje
      • kanna Re: kolekcje DeAgostini 04.04.12, 19:19
        Trzeba pójść na pocztę i powiedzieć, że się nie zgadzasz na zostawianie "formatów" (większych przesyłek) poza skrzynką. Wtedy dostajesz awizo.
        • mamachlopca1 Re: kolekcje DeAgostini 05.04.12, 09:39
          zadnych klopotow z rezygnacja nie ma.pisalam meila i juz.a zawsze to jakies gratisy no i ciut taniejwinkmoje dzieci lubia jak w skrzynce jest cos do nich adresowane-takie dorosle sie czujawink
          • facet646 Re: kolekcje DeAgostini 09.03.15, 19:21
            Ja też nie miałem żadnych problemów nigdy z tym wydawnictwem, teraz prenumeruję Dwunastu APostołów i jestem zadowolony z jakości materiałów jak i zeszytów.
            • anetam855 Re: kolekcje DeAgostini 24.01.17, 11:20
              Szukam kompana do nowej kolekcji Vasa od De Agostini, ktoś ma zamiar składać?
              • michalstepnik Re: kolekcje DeAgostini 10.02.17, 13:45
                Ja będę składał, na razie już 3 numery czekają w kolejce. Będziesz gdzieś robił/a relacje ze składania?
              • dariuso4 Re: kolekcje DeAgostini 27.02.17, 15:53
                Vasy nie składam, bo nie jestem fanem modelarstwa szkutniczego, ale przymierzam się do nowego produktu Czołgu T-72. Fanie wygląda na filmikach na yt, jest ich kilka, można się przyjrzeć. Ktoś zbiera może też?

www.youtube.com/watch?v=AR9sY7y2qTM
    • femmen4 Re: kolekcje DeAgostini 25.01.17, 19:58
      Ja kupiłem pierwsze numery i powoli rozpakowuję je i sie przymierzam. A powiedz masz prenumertae czy kupujesz wkiosku? Bo ja sie zastanawiam, prenumerka chyba wychodzi lepiej no i jest wygodniej. Pozdro
      • anetam855 Re: kolekcje DeAgostini 26.01.17, 09:39
        Prenumerata jest tańsza, nie musisz łazić po mieście i szukać kolejnych części i dostajesz wszystko do domu smile W każdej chwili możesz sobie zamówić prenumeratę i tak Ci radzę. A składałeś coś wcześniej od nich?
        • femmen4 Re: kolekcje DeAgostini 26.01.17, 23:57
          Kiedyś przymierzałem się do Garbusa, ale przegapiłem własnie jeden z pierwszych numerów, bo kupowałem w kiosku isię troche zraziłem. Teraz chce spróbować z tym statkiem, ale znów kupiłem w kiosku i dziewczyna nmie gani żebym prenumeratę zamówił. Ciekawe czy można od 4 numeru np... Co myslisz?
          • anetam855 Re: kolekcje DeAgostini 30.01.17, 09:29
            Tak, można. Wtedy przy zamawianiu musisz zaznaczyć od którego numeru chcesz. Jak cię dziewczyna namawia, to chłopie nad czym ty się jeszcze zastanawiasz xD
            • abrahan Re: kolekcje DeAgostini 24.03.17, 14:57
              Dobrze, wiedzieć, nie pomyślałem, że może być problem z ich zakupem, A czy np. Empik zawsze ma każdy numer w swojej ofercie, czy też raz są raz nie ma? Bo chciałbym składać ten nowy czołg od De Agostini, ale nie wiem czy muszę od razu prenumerować czy nie ... Będę wdzięczny za wszystkie rady big_grin
              • dariuso4 Re: kolekcje DeAgostini 10.04.17, 10:10
                Powiem tak: trzeba miećalbo dobre układy ze sklepikarzami albo naprawdę dobrze szukać. Niby mało jest modelarzy ale jak przychodzi do kupna zeszytu to rozchodzą się jak swieże bułeczki. Ja ze swojej strony polecam prenumerke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka