Dodaj do ulubionych

Karty promocyjne H&M :(

25.04.12, 08:58
Właśnie "odkryłam" w portfelu 5 kart upominkowych o wartości 20 zł, które były dawane do zakupów na ponad 100 zł podczas ostatniej promocji w H&M. Problem jest tylko taki, że termin ważności tych kart to 10 - 17.04.2012r. Wrrrr, jestem zła na siebie bo zupełnie o nich zapomniałam sad(
Pytanie czy ktoś również miał taką sytuację? Czy nic nie da się zrobić i przepadło czy warto podjechać do H&M i pogadać (poprosić kierowniczkę etc..)
Szkoda trochę bo 100 zł przeopadło sad Swoją drogą to nie fer dawać karty ważne tylko tydzień big_grin
Obserwuj wątek
    • mama_amelii Re: Karty promocyjne H&M :( 25.04.12, 09:04
      niestety takie sa przepisy i trzeba zawsze patrzeć na datę ważnośći.Nie sądzę,czy da się coś z tym zrobić.
    • patatajowa Re: Karty promocyjne H&M :( 25.04.12, 09:07
      możemy tylko wspólczuć wink
      • carpediem30 Re: Karty promocyjne H&M :( 25.04.12, 09:19

Tak myślałam. Ach, co za strata tongue_out
    • agni71 Re: Karty promocyjne H&M :( 25.04.12, 09:49
      A może żle odczytałaś rok, może sa do 2013 ważne? jesli nie, to współczuje, pewnie nic sie nie da zrobić sad
    • blaszany_dzwoneczek Re: Karty promocyjne H&M :( 25.04.12, 12:07
      Ja tak kiedyś przegapiłam ważność kuponów na 400zł do Ikei na wyposażenie kuchni. Ale byłam wściekła na siebie...
      • asiaiwona_1 Re: Karty promocyjne H&M :( 25.04.12, 12:45
        nie, nie - te karty były na pewno ważne w tak krótkim czasie, Też z nich korzystałam, więc jestem pewna. No cóż. Pozostaje ci tylko pluć sobie w brodę big_grin
        • carpediem30 Re: Karty promocyjne H&M :( 25.04.12, 13:01

asiaiwona_1 napisała:

> No cóż. Pozostaje ci tylko pluć sobie w brodę big_grin

Właśnie to robię big_grin
          • aregiec Re: Karty promocyjne H&M :( 25.04.12, 15:41
            Też ostatnio wyrzuciłam swoją kartę ale miałam tylko (albo na szczęście) jedną Ale teżsobie w twarz plułam, zawsze to 20zł, byłoby na jakieś spinki czy gumki do włosów, których ciągle brak po powrocie z przedszkola.
    • ju_mi Re: Karty promocyjne H&M :( 25.04.12, 14:02
      A ja bym poszła do H&M i pogadała. Albo napisała maila do BOK. Nic Cię to nie kosztuje, a może akurat się uda.
      Ostatnio miałam sytuację, ze chciałam wymienić szorty dla synka kupione w akcji -30% na dział dziecięcy i było to już po zakończeniu tej promocji. Wg kasjerki musiałabym dopłacić te 30% do nowych szortów, ale przyszedł miły pan kierownik i zlecił wymianę bez dopłaty smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka