magda79pn 11.05.12, 14:12 synowi się dwa podobają, jaka jest ich jakość? miałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalek79 Re: PATIO plecak, tornister, jaka jakość? 11.05.12, 21:59 Córka nie ustapiła i barbie jakaśtam była 2 lata temu, kosztował 150 zł i po 2 mies. był do wymiany - puściły szelki...Kieszonki były ok, ale ja ogólnie byłam wściekła na jakośc a i córa została wyleczona z plecaka "na wygląd", bo kolejny, solidny musiała dosponsorować z kieszonkowego w ramach nauczki... Odpowiedz Link Zgłoś
aniapet Re: PATIO plecak, tornister, jaka jakość? 12.05.12, 22:49 Wzory mają fajne, poza tym niektóre plecaki mają bardzo korzystną cenę. Mieliśmy w zeszłym roku plecak Patio dla pierwszoklasisty, po miesiącu pękła gumowa rączka, paski nie trzymały w ogóle, po roku używania plecak był bardzo zniszczony. Nie polecam. Do drugiej klasy kupiłam na allegro hiszpański plecak, po całym roku muszę przyznać, że plecak wytrzyma pewnie spokojnie następny rok szkolny. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: PATIO plecak, tornister, jaka jakość? 12.05.12, 23:16 moj pierwszak ma taki: allegro.pl/plecak-szkolny-madagaskar-2-nowy-i2314764244.html kupiliśmy w sierpniu za 28 zł (starsza kolekcja w sklepie stacjonarnym, namierzyliśmy się wcześniej sztywnych herlitzów ale moje drobne dziecko wyglądalo jak z szafą na plecach; poprzecierał się w kilku miejscach plastik ze zwierzakami, poza tym jest ok, z czystym sumieniem jednak w lipcu wyrzucę i będzie nowy sam plecak lekki, porządnie wykonany, plecy usztywnione - ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska561 Re: PATIO plecak, tornister, jaka jakość? 13.05.12, 10:54 syn nosił go 2 lata taki mały do zerówki jako 5 i 6 latek wytrzymał i dalej jest ok ale,nosił tylko picie i kanapki w nim. Odpowiedz Link Zgłoś