Dodaj do ulubionych

PATIO plecak, tornister, jaka jakość?

11.05.12, 14:12
synowi się dwa podobają, jaka jest ich jakość?
miałyście?
Obserwuj wątek
    • natalek79 Re: PATIO plecak, tornister, jaka jakość? 11.05.12, 21:59
      Córka nie ustapiła i barbie jakaśtam była 2 lata temu, kosztował 150 zł i po 2 mies. był do wymiany - puściły szelki...Kieszonki były ok, ale ja ogólnie byłam wściekła na jakośc a i córa została wyleczona z plecaka "na wygląd", bo kolejny, solidny musiała dosponsorować z kieszonkowego w ramach nauczki...
    • aniapet Re: PATIO plecak, tornister, jaka jakość? 12.05.12, 22:49
      Wzory mają fajne, poza tym niektóre plecaki mają bardzo korzystną cenę. Mieliśmy w zeszłym roku plecak Patio dla pierwszoklasisty, po miesiącu pękła gumowa rączka, paski nie trzymały w ogóle, po roku używania plecak był bardzo zniszczony. Nie polecam. Do drugiej klasy kupiłam na allegro hiszpański plecak, po całym roku muszę przyznać, że plecak wytrzyma pewnie spokojnie następny rok szkolny.
    • dixi Re: PATIO plecak, tornister, jaka jakość? 12.05.12, 23:16
      moj pierwszak ma taki:
      allegro.pl/plecak-szkolny-madagaskar-2-nowy-i2314764244.html
      kupiliśmy w sierpniu za 28 zł (starsza kolekcja smile w sklepie stacjonarnym, namierzyliśmy się wcześniej sztywnych herlitzów ale moje drobne dziecko wyglądalo jak z szafą na plecach;
      poprzecierał się w kilku miejscach plastik ze zwierzakami, poza tym jest ok, z czystym sumieniem jednak w lipcu wyrzucę i będzie nowy smile
      sam plecak lekki, porządnie wykonany, plecy usztywnione - ja polecam smile
      • mamuska561 Re: PATIO plecak, tornister, jaka jakość? 13.05.12, 10:54
        syn nosił go 2 lata taki mały do zerówki jako 5 i 6 latek wytrzymał i dalej jest ok ale,nosił tylko picie i kanapki w nim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka