22.05.12, 15:55
Drogie mamy,mam kłopot. Chcę mojej dwu i pół letniej córeczce kupić na dzień dziecka hulajnogę. Ale pojawił się problem. Na rynku są hulajnogi trójkołowe ale różne. jedne mają dwa koła z przodu a są też takie które mają dwa koła z tyłu. i teraz moje pytanie-Która jest bardziej stabilna i bezpieczniejsza przede wszystkim.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • marta_mamamaciunia Re: hulajnoga 22.05.12, 16:37
      Moja córka w czerwcu kończy dwa lata i jeździ na takim sprzęcie :
      allegro.pl/nowe-kolorowe-hulajnogi-hulajnoga-spokey-3-kolowa-i2315547599.html
      jest to średnia półka jeżeli chodzi o jakość. Hulajnoga ma fajne w miarę duże kółka, wystarczającej wielkości podest, problemem była nauka utrzymania równowagi, przód hulajnogi może się przechylać, ale to kwestia dwóch dni nauki jazdy smile Kupiłam na all. używaną za 40 zł
      pozdrawiam
      marta
      • ingusionek Re: hulajnoga 22.05.12, 16:40
        Dziękuję.
        A może ktoś jeszcze?
    • szironna Re: hulajnoga 22.05.12, 16:48
      polecam mini micro. hulajnoga naprawdę warta swojej ceny. www.hulajnogi.pl/micro-o_p_34_1.html . kółka podwójne ma z przodu, jest b stabilna i zwrotna. mój syn z micro wyrósł i od roku jeździ na maxi micro T, również godna polecenia.
      • joann_80 Re: hulajnoga 22.05.12, 18:45
        bez przesady. Trzy stówy za hulajnogę??? surprised
        • szironna Re: hulajnoga 22.05.12, 20:19
          nie ma się co ceną emocjonować, każdy kupuje co mu pasuje ;-p poza tym można spokojnie kupić używkę, nasza mimo częstego użytkowania wygląda jak nowa (poza oczywistym naturalnym objawem użytkowania - czyli koła nie są sterylnie czyste wink ) kolejne dziecko na niej śmiga i myślę że jeszcze kilkoro spokojnie na niej pojeździ. poza tym kto hulajnogę zna wie że jej reklamować nie trzeba.

do autorki raz jeszcze smile tak jak pisałam według mnie hulajnoga jest super, jeździ się szybko, zwrotnie, lekko prowadzi, kółka nie skrzypią itp. drugi raz kupiłabym taką samą. syn miał na próbę kupioną hudorę, potem po sklepie próbował różne, micro zdecydowanie najlepsza. stąd kolejna "większa" to był oczywisty wybór - maxi micro T. dodam jednak, że mój syn jeździć hulajnogą uwielbia i robi to codziennie. zatem przed kupnem warto sprawdzić, czy dziecko posiada bakcyla hulajnogowego i wtedy dokonać wyboru.
    • joann_80 Re: hulajnoga 22.05.12, 18:46
      mój trzylatek zaczyna właśnie jeździć na takiej hulajnodze
      www.agito.pl/smoby-hulajnoga-cars-450122-3805-452451.html
      wcześniej jeździł na rowerku biegowym
      • ingusionek Re: hulajnoga 22.05.12, 21:13
        Strasznie dużo tego wszystkiego jest. Kurcze blaszka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka