cortinka 21.06.04, 13:54 Zastanawiam się nad kupnem wózka Genio z ABC Design. Jest to wózek na stelażu aluminiowym z oddzielną gondolą. Czy ktoś ma taki wózek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda102 Re: Wózek Genio ABC Design 21.06.04, 22:27 Witaj Wozek ABC Genio jest odpowiednikiem wozka Magnum. Genio ma odzielnie gondole i spacerowke. W standarcie ma moskitiere. Pozatym jest ok. I ma umiarkowana cene. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Wózek Genio ABC Design 23.06.04, 14:48 Ogladałam zarówno Magnum jak i Genio i bardziej podoba mi się jednak Genio. Ma szersze koła, jest troszeczkę lżejszy i owiele tańszy Nie wiem tylko czy Genio jest równie niezawodny jak Magnum? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda102 Re: Wózek Genio ABC Design 23.06.04, 16:30 witaj W tym wózku tak naprawde nie ma co sie zepsuc. Jest naprawde godny polecenia. Tego typu jest jeszcze jeden wozek Pramy Alu, ale ten z obecnej kolekcji. Inaczej rozwiazano sposob mocowania kolek. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elsdorfka Do Wanda102;) 23.06.04, 17:21 Witaj! Skoro możesz cos powiedzieć o dwóch wymienionych modelach ABC Design to zapytam się Ciebie o model Tech rider s. Może wiesz cos na jego temat? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda102 Re: Do Wanda102;) 23.06.04, 21:05 co cie interesuje. opis tego wozka jest na stronie importera i w kazdym sklepie internetowym. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
elsdorfka Re: Do Wanda102;) 23.06.04, 21:18 Tak, wiem, że opis jest - i na tyle mnie przekonał, że go zakupiłam! Ale jeszcze go nie mam w domku i jestem bardzo ciekawa jakie są opinie na jego temat. Niestety nie jest on wózeczkiem popularnym i doczekałam się tylko jednej opini (pozytywnej... uff! ) na jego temat. Ale pomyślałam, że może usłysze relacje od kogos kto miał z nim cos więcej do czynienia - zastanawiam się czy łatwo sie nim manewruje i czy łatwo podbija sie koła z rączka ustawiona w dwie strony - tego najbardziej się boję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wanda102 Re: Do Wanda102;) 23.06.04, 22:23 Podczas prowadzenia wozka wprzy polozeniu raczki tak ze widzisz dziecko kola skretne musza byc odblokowane w przeciwnym razie wozek trudno sie prowadzi. I przy tym ustawieniu raczki gdy dziecko jest ciezkie dosyc ciezko podnosi sie wozek. Gdy raczka jest za plecami jest super. To jesli chodzi o prowadzenie. Moim zdaniem wozrk jest bezawaryjny. Wozek ten zostal skopiowany prze polskich producentow. Czyli dotarlas do zrodla. Mysle, ze bedziesz bardzo zadowolona z zakupu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
elsdorfka Re: Do Wanda102;) 23.06.04, 22:28 dziekuje Ci za odpowiedź i w dodatku tak pozytywną! Piszesz, że wózek ten został skopiowany przez polskich producentów. Własnie dzis na spacerze widziałam wózeczek kształtem i ogólnie rozwiązaniami bardzo zblizony do abc tech rider... jednak wzór był zupełnie inny i po przyglądnięciu sie domyśliłam sie że to cos innego Może o tym modelu mówisz jeszcze raz dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
marlenka51 Re: Wózek Genio ABC Design 23.06.04, 22:32 Znajomi mają ten wózeczek i są b. zadowoleni. Cena rzeczywiscie tez jest przystępna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś