Dodaj do ulubionych

Wózek Genio ABC Design

21.06.04, 13:54
Zastanawiam się nad kupnem wózka Genio z ABC Design. Jest to wózek na stelażu aluminiowym z oddzielną gondolą. Czy ktoś ma taki wózek?
Obserwuj wątek
    • wanda102 Re: Wózek Genio ABC Design 21.06.04, 22:27
      Witaj
      Wozek ABC Genio jest odpowiednikiem wozka Magnum. Genio ma odzielnie gondole i
      spacerowke. W standarcie ma moskitiere. Pozatym jest ok. I ma umiarkowana cene.
      Pzdr
      • cortinka Re: Wózek Genio ABC Design 23.06.04, 14:48
        Ogladałam zarówno Magnum jak i Genio i bardziej podoba mi się jednak Genio. Ma szersze koła, jest troszeczkę lżejszy i owiele tańszy wink Nie wiem tylko czy Genio jest równie niezawodny jak Magnum?
        • wanda102 Re: Wózek Genio ABC Design 23.06.04, 16:30
          witaj
          W tym wózku tak naprawde nie ma co sie zepsuc. Jest naprawde godny polecenia.
          Tego typu jest jeszcze jeden wozek Pramy Alu, ale ten z obecnej kolekcji.
          Inaczej rozwiazano sposob mocowania kolek.
          Pzdr.
    • elsdorfka Do Wanda102;) 23.06.04, 17:21
      Witaj! Skoro możesz cos powiedzieć o dwóch wymienionych modelach ABC Design to
      zapytam się Ciebie o model Tech rider s. Może wiesz cos na jego temat?smile
      Pozdrawiam!
      • wanda102 Re: Do Wanda102;) 23.06.04, 21:05
        co cie interesuje.
        opis tego wozka jest na stronie importera i w kazdym sklepie internetowym.
        pzdr
        • elsdorfka Re: Do Wanda102;) 23.06.04, 21:18
          Tak, wiem, że opis jest - i na tyle mnie przekonał, że go zakupiłam!smile
          Ale jeszcze go nie mam w domku i jestem bardzo ciekawa jakie są opinie na jego
          temat. Niestety nie jest on wózeczkiem popularnym i doczekałam się tylko jednej
          opini (pozytywnej... uff!wink ) na jego temat.
          Ale pomyślałam, że może usłysze relacje od kogos kto miał z nim cos więcej do
          czynienia - zastanawiam się czy łatwo sie nim manewruje i czy łatwo podbija sie
          koła z rączka ustawiona w dwie strony - tego najbardziej się bojęwink

Pozdrawiam
          • wanda102 Re: Do Wanda102;) 23.06.04, 22:23
            Podczas prowadzenia wozka wprzy polozeniu raczki tak ze widzisz dziecko kola
            skretne musza byc odblokowane w przeciwnym razie wozek trudno sie prowadzi.
            I przy tym ustawieniu raczki gdy dziecko jest ciezkie dosyc ciezko podnosi sie
            wozek. Gdy raczka jest za plecami jest super. To jesli chodzi o prowadzenie.
            Moim zdaniem wozrk jest bezawaryjny. Wozek ten zostal skopiowany prze polskich
            producentow. Czyli dotarlas do zrodla. Mysle, ze bedziesz bardzo zadowolona z
            zakupu.
            pzdr
            • elsdorfka Re: Do Wanda102;) 23.06.04, 22:28
              dziekuje Ci za odpowiedź i w dodatku tak pozytywną!smile
              Piszesz, że wózek ten został skopiowany przez polskich producentów. Własnie
              dzis na spacerze widziałam wózeczek kształtem i ogólnie rozwiązaniami bardzo
              zblizony do abc tech rider... jednak wzór był zupełnie inny i po przyglądnięciu
              sie domyśliłam sie że to cos innegowink Może o tym modelu mówiszwink

jeszcze raz dzieki!smile
    • marlenka51 Re: Wózek Genio ABC Design 23.06.04, 22:32
      Znajomi mają ten wózeczek i są b. zadowoleni. Cena rzeczywiscie tez jest
      przystępna. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka