pina_colada88 04.06.12, 17:55 Co kupić w prezencie dla mamy karmiącej piersią? Siostra wyświadczyla mi pewną przyslugę, za którą chcę jej podziękować. Myślalam o jakiejś dobrej herbacie albo czymś podobnym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: Co kupić? 04.06.12, 18:03 Apaszkę, durnostojkę, książkę lub dobry film na dvd. Jest sporo możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Co kupić? 04.06.12, 18:38 Jest wybredna dlatego wolę coś do jedzenia/picia Odpowiedz Link Zgłoś
katus118 Re: Co kupić? 04.06.12, 18:45 Może dodatek do różnych potraw, jak np. to: www.wiecejnizeko.pl/pl/p/Organiczny-Olej-Szafranowy/263 -- Nie uronię za nich ani jednej łzy ''Gesetz zur Verhütung erbkranken Nachwuchses'' Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Co kupić? 04.06.12, 21:44 dobre winko. Albo ladny imbryk do herbaty, kawiarke. Dobra ksiazke, film,..bon do empiku abo sephory. dlaczego patrzysz na siostre wylacznie przez pryzmat jej jako matki karmiacej? Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Co kupić? 04.06.12, 22:46 Bo chcialam kupić jakąś dobrą herbatę albo coś do jedzenia. Siostra dba o to co je bo malą boli brzuszek. Dlatego napisalam o matce karmiącejp- nie je i nie pije wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Co kupić? 04.06.12, 19:11 Jesli pija dobra herbate to czemu nie ja bym sie ucieszyla z upieczonego ciasta np. na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Co kupić? 04.06.12, 22:54 A jakie to ma znaczenie że karmi piersią???? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Co kupić? 05.06.12, 13:04 Wino jako prezent na przykład odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Co kupić? 05.06.12, 08:16 wkładki laktacyjne. bo rozumiem, że kobieta karmiąca piersią różni się znacznie od "zwykłej" po prostu kobiety? jakby nie karmiła piersią, to co byś jej kupiła? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Co kupić? 05.06.12, 08:20 Skoro prezent ma byc spozywczy to chyba oczywiste, ze karmienie piersia ma znaczenie.Nie kupi sie takiej kobiecie w prezencie alkoholu np. Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Co kupić? 05.06.12, 08:25 Wygooglaj sobie przepis na szarlotkę karmiących i upiecz (banalna sprawa, a fajnie smakuje). Herbatę możesz kupić - jeśli obdarowywana ma restrykcyjną dietę, to co najwyżej wypije sobie za rok, przez rok w puszcze tylko trochę aromatu straci Za mało danych, za mało danych... wszystko zależy od tego, jakiej diety przestrzega - czy jest to tylko gotowany królik, ryż i marchewka ekologiczna, czy też możesz jej indyka upiec w folii z przyprawami, albo kupić normalną szarlotkę, albo biszkopt ze śmietaną. Odpowiedz Link Zgłoś