kinia117 05.06.12, 00:43 Macie polecacie? Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Co świadczy o dobrej jakości takiego grilla? Lubię kurczaka, czy tez warzywa z grilla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elkass Re: Grill elektryczny 05.06.12, 09:21 też chciałam kupić grilla elektrycznego ale koleżanka mi odradziła bo: zajmuje dużo miejsca w kuchni, dużo prądu pobiera, ciężko się myje więc jednak nie kupiłam. Kupiłam patelnię grillową w Ikei taką: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50055085/ są jeszcze takie: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40083461/ w taj mojej ta rączka jest składana, zajmuje mało miejsca w szafce, łatwo się myje, zadowolona jestem Minus taki że na balkonie nie można używać ale ja nie chciałam więc mi pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: Grill elektryczny 05.06.12, 13:17 no ja chcialam wlasnie m in na balkon, namiastka pseudo -ogrodka 18m2), ale wlasnie poczytaalm i zakupilam jakiegos tefala xl. akurat piekarnik pewno podobnie pradu zjada, Odpowiedz Link Zgłoś
marusia.2 Re: Grill elektryczny 06.06.12, 16:38 Ja kupiłam grilla elektrycznego, bo mieszkam w bloku i grillowanie na balkonie odpada (już kilkakrotnie straszyli mnie mandatami). Znalazłam niedrogiego włoskiej firmy na stylowazastawa.pl (wcześniej zamawiałam tam blender i do tej pory go używam, porządny sprzęt, więc im zaufałam) i jest jak najbardziej ok! Patelnie grillową też mamy, ale według mnei smaczniejsze jedzenie jest z grilla elektrycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa_zebry Re: Grill elektryczny 08.08.12, 15:36 ja mam od niedawna i polecam chcialam kupic tefala za 500 zl, bo naczytalam sie opinii pozytywnych ale akurat wtedy byl w Lidlu za 119 zl i sobie pomyslalam, ze kupie ten, zobacze czy sie sprawdzi i.... sprawdzil sie... Grillowalam paski lososia - pycha cukinie - mniam mniam Poledwiczki z kurczaka - super Zapiekanki - polecam Jak czytalam dziesiatki opinii to wazne jest to, aby tluszcz splywal do pojemniczka (nie wszystkie grille to maja) - ten z Lidla ma. Szkoda tylko, ze nie mozna wyjac plyt i wlozyc do zmywarki (w tefalu mozna), bo jednak czyszczenie to nielatwa sprawa. Zajmuje duzo miejsca, no ale jak sie chce grillowac na 4 osoby mieso no to musi byc odpowiednia powierzchnia. Ja mam miejsce wiec sie tym nie przejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
egolit Re: Grill elektryczny 09.08.12, 08:24 Polecam zdecydowanie Philips HD 4467 - cena około 250 - 300 zł. REWELACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś