Dodaj do ulubionych

stopki dla mamy

28.06.12, 12:49
Dziewczyny, gdzie kupujecie stopki dla siebie do mocno wycietych balerinek? Mam kilka par z calzedonii, fajne, bawelniane, plytkie, ale jednak z tych najbardziej plytkich balerinek wystaja uncertain
Ze wzgledow higienicznych, w zakrytych butach bosych nog nie toleruje, wiec mam problem...
Obserwuj wątek
    • froobek Re: stopki dla mamy 28.06.12, 20:06
      Też się chętnie dowiem smile
      • puellae_2007 Re: stopki dla mamy 28.06.12, 20:24
        ESOTIQ- bardzo fajne, używam i polecam! 10.90 za paręsmile
    • kudlata1 Re: stopki dla mamy 28.06.12, 21:53
      W Kappahlu widziałam, bardziej wycięte i mniej, bawełniane i koronkowe
      • janka39 Re: stopki dla mamy 28.06.12, 21:55
        Dzieki, dziewczyny smile a te bawelniane w kappahlu tez byly bardziej wyciete? Bo te z calzedonii niby sa bardzo... ale ja potrzebuje bardzo, bardzo wink
        Koronkowe absolutnie odpadaja
        • janka39 Re: stopki dla mamy 01.07.12, 21:56
          Znalazlam! Co prawda nie sa idealne, bo nie z bawelny, ale plyciutkie bardzo. Wlasciwie na sam spod stopy, tak, jak chcialam. W M&S, za 6.5 zl (wyprz) ... 5 par

A przy okazji: stosujecie moze wkladki odswiezace? Nie sa zbyt grube? Warto je kupic? Moze latem bylyby lepsze od sztucznych stopek?
          • patatajowa Re: stopki dla mamy 01.07.12, 22:37
            balerinki nosze rzadko ale nie toleruje do nich zadnych stopek wink
            natomiast polecam do nich takie cieniutkie wkładki, nie pamietam nazwy-kupowane w deichmanie.
            opakowanie 10 par, jasnoniebieskie,powierzchnia i grubosc cos jak we wkładkach higienicznych bella intima wink
            z delikatnym zapachem.
            • janka39 Re: stopki dla mamy 01.07.12, 23:20
              Patatajowa, dlaczegoś Ty mi tego wczesniej nie napisala? Zaoszczędzilabym 6.5 zl wink i sporo czasu
              Wlasnie takie wkladki "intymne" wink bedą chyba idealne smile

Co do stopek - ja "uwielbiam" wystające, zwlaszcza sztuczne koronkowe, zwlaszcza u babeczek 30 plus wink
            • janka39 Re: stopki dla mamy 02.07.12, 00:14
              patatajowa napisała:

> kupowane
              > w deichmanie.
              > opakowanie 10 par, jasnoniebieskie

A pamietasz, mniej więcej, ile kosztują? Cos podobnego widzialam w rossmanie, chyba po 5 sztuk... rozmiary 35-38 i 39-41 chyba - jesli nosze 39, to te większe musze obcinac, czy jak? czy lepiej kupic te mniejsze?
              • patatajowa Re: stopki dla mamy 02.07.12, 09:08
                nie pamietam niestety, to był zakup ubiegłosezonowy, ale wkładeczki bardzo fajne, corce docinałam do poltrampek.
                ostatnio w sklepie z jakimis tanimi butami byłam bardzo pozytywnie zaskoczona iloscią środków do pielegnacji obuwia typu wkładki zwykłe ,zelowe, na pięte, halluksy , pasty kolorowe itp.
                wiec moze szukaj w tego typu miejscach albo pędz do drogerii po belle wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka