Dodaj do ulubionych

strój szkolny-apelowy

01.08.12, 13:22
Jest już coś fajnego w sklepach, bo potem na ostatnią chwilę ciężko znaleźć.
Sweterki rozpinane cienkie, spódnica, spodnie, ładna biała bluzeczka dla dziewczynki, bo z koszulami nie jest tak trudno. Sukienki u nas być nie mogą sad
Gdzie kupujecie spodnie dla chłopców-eleganckie, ale nie od garnituru.
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: strój szkolny-apelowy 01.08.12, 14:32
      Sweterki na pewno dostaniesz w Zarze, widziałam tez w Endo granatowe:
      endo.pl/kategoria/2-dla-dziewczynki/grupa/16-swetry.html
      Możesz tez spojrzeć w Kappahl, miewają czarne rozpinane sweterki.
      Szkolne galowe ubrania sa też w ofercie Smyka, myslę, że jesli nie teraz, to na pewno przed wrześniem cos będzie.
      Ciekawa jestem, czy będzie cos z kolekcji szkolnej w Gap w Polsce, ale nie wiem, czy jestes z Warszawy?
      Granatowy sweterek z wełną mam też jakiejs nieznanej mi wcześniej firmy Manai, kupiony w Merlinie, ale nie wiem, czy jeszcze je mają..
      Ciekawe, niebanalne rzeczy mozna upolowac na Allegro, ja np. poza ubraniami ze Smyka czy Endo mam też kupione na Allegro fajne spódniczki Gap, Fransa, Check Me, Girl2Girl....
      Koszule mamy ze Smyka, Wójcika, Gymboree, Fransa, Topolino, Pimm, Monsoon. Bluzke o kroju T-shirta z dł. rekawem, z przodu z ozdobną "żabotem" mam z next - pewnie w tym roku tez maja jakies bardziej wizytowe bluzki tego typu?
      Generalnie to ja się cały rok za takimi ubraniami rozglądam i kupuje, jak mi cos wpadnie w oko.
    • minkapinka Re: strój szkolny-apelowy 01.08.12, 14:57
      Dla dziewczynki ładne bluzki sa w Endo, niestety do 152 cm i w Zarze. A spodnice mi sie najbardziej w next podobaja. Z Gapa córka miała, porządna, ale bardzo krótka. W zarze pojawiły się czarne dzianinowe spódniczki, podobały mi się, ale tez chyba są krótkie.
      • gosjana Re: strój szkolny-apelowy 01.08.12, 18:44
        "Gdzie kupujecie spodnie dla chłopców-eleganckie, ale nie od garnituru."

Nam się sprawdziły spodnie firmy Marks&spencer, można trafić na allegro, oprócz białej koszuli polecam zakupić białe polówki (mamy firmy Gymboree i Rebel i obydwie firmy nam się sprawdziły) pasują do spodni eleganckich i dzinsów smile

Co do dziewczęcych galowych ubrań to podobnie jak Agni, kupuję jak mi się coś spodoba, w ciągu całego roku, albo na allegro albo w sklepach stacjonarnych.
    • pia_ Re: strój szkolny-apelowy 01.08.12, 22:21
      Besta Plus - mają specjalne serie szkolnych i galowych ubrań.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka