Dodaj do ulubionych

Lasocki Kids

21.08.12, 11:59
Buty o nazwach Lasocki Kids i Lasocki Young pojawiły się w ofercie CCC. Gdyby jakość rzeczywiście była taka, jaką ma Lasocki, cieszyłabym się bardzo, bo ceny są przystępne - w serii Young 150 zł za kozaki, 130 za trzewiki na futrze, półbutów nie ma, ale może się pojawią. Są też po prostu Lasocki, ale mniejsze rozmiary
ccc.eu/pl/kids/catalog/lasockiyoung
ccc.eu/pl/kids/catalog/lasocki
Widziałyście to może na żywo?
Obserwuj wątek
    • ola4-0 Re: Lasocki Kids 21.08.12, 13:45
      Widziałam ostatnio właśnie, mówiłam nawet mężowi, ze gdyby na moją córkę były(rozmiarówka nie ta) to bym spokojnie kupiła, cena ok, wykonanie też, nie wiem jak w użyciu, ale po marce sądząc powinny być w porządku.
      Te trzewiki były jeszcze w takim bordowym kolorze.
      • aga_martusia Re: Lasocki Kids 21.08.12, 15:44
        ja kupiłam córce ładne połbuty, całe ze skórki - mam nadzieje ze sie nie przejadę. Ale jako że jesien trwa przewaznie jakies 2mce i przechodzimy na kozaki postanowiłam zaryzykowac. Wydałam 80zł. Zastanawiam sie czy kupic synowi ale nie bło rozmiaru.
        • fantomka44 Re: Lasocki Kids 21.08.12, 15:59
          Półbuty już są od wiosny. Szkoda tylko, że tak mało modeli - dla chłopca nie ma w zcym wybierać ;-(
          • samanta25 Re: Lasocki Kids 21.08.12, 23:09
            Fantomanka masz rację, dla chopca z półbutów był cały 1 model sad
            • magata.d Re: Lasocki Kids 05.10.12, 18:47
              Też uważam, że dla chłopca nie ma nic ciekawego.
    • nandadevir Re: Lasocki Kids 05.10.12, 18:20
      kupiłam dziś skórzane półbuty r.31 za 129 zł. Jak dla mnie bomba za tą cenę, są lekkiez elastyczną podeszwą, zważywszy, że w sklepach(nie sieciówkach) ceny zaczynaja się od 280zł za zimowe buty.
    • eo_wina Re: Lasocki Kids 05.10.12, 18:52
      Gdyby nie fakt, ze jezyk nie jest zintegrowany z calym butem tylko lata na wszystkie strony po zapieciu, co sprawia, ze tworzy sie dziura i dostaje tam snieg - pewnie bym kupila. Buty estetycznie wykonane, jak to Lasocki (sama kupilam botki dla siebie), leciutkie, raczej cieple.
      • nandadevir Re: Lasocki Kids 05.10.12, 19:38
        też mi coś z tym językiem nie pasowało. Myślicie, że to będzie duży problem? W sumie to będą buty na wczesną zimę bez śniegu i przedwiośnie, na duży śnieg i błoto pośniegowe będę miała śniegowce z decathlona
    • klubgogo Re: Lasocki Kids 05.10.12, 21:14
      Kupiłam trzewiki ocieplane na zimę, bo wyglądały solidnie, cena niezła.
      • monia111175 Re: Lasocki Kids 05.10.12, 21:21
        kurde a ja byłam i nie kupiłam nic,bo rozm.28 taki na teraz ,mały luz,a 29 wielkieeee
        • loganmylove Re: Lasocki Kids 05.10.12, 22:07
          Kupiłam synkowi zimowe na futerku. Miałam kartę na 30% rabatu więc wyszły ok 80 zł-nawet jak nie wytrzymają całej zimy będę zadowolona.
          • celestia311 Re: Lasocki Kids 05.10.12, 23:06
            Mamy trzewiki i są bardzo dobre jakościowo i wygodne. Całe ze skóry, szeroko się rozchylają dzięki czemu dziecku łatwo je ubrać. Łatwo się je czyści. Mam porównanie, bo nosimy też dużo droższe buty i te im w niczym nie ustępują. Zimówek nie mamy więc nie mogę nic powiedzieć, ale trzewiki jak najbardziej polecam.

• majcikg Re: Lasocki Kids 06.10.12, 01:11
      W zeszłym roku kupiłam córce identyczne zimowe jak są teraz w katalogu tylko wtedy nazywały się "junior kids" - wydawały się porządne, skórzane, fajnie ocieplone futerkiem. No i na wydawaniu się stanęło. Córka nogi miała jak lody po wyjęciu z buta, a jak była chlapa to przemiękały. Także jeżeli to są te same (a tak mi się wydaje) to nie polecam (przynajmniej nie jako jedyne buty na zimę). O takie to były:
      junior kids

tu lasocki

• mamaemmy Re: Lasocki Kids 06.10.12, 10:13
        kupicie buty za ponad stówę,które nie maja membrany i w zimie kupicie drugi raz ,bo dzieciakom przemokną nozki..
        Nie lepiej zapłacic za cos z gore-texem ?
        W ecco mozna kupic za 200zl kozaczki,za rok sprzedacie je na allegro za conajmniej połowe tej ceny.
        • eo_wina Re: Lasocki Kids 06.10.12, 12:47
          No wlasnie te butki Lasockiego sa tylko ze skory, wiec nie ma szans, zeby na sniegu nie przemiekly. Z doswidczenia wiem, ze jesli buty dla dzieciaka na sniezna zime to tylko z membrana. Wole nawet takie nie ze skory, ale z jakims texem.
        • nandadevir Re: Lasocki Kids 06.10.12, 16:04
          Zwróciłam te lasockiego. Mamaemmy nie mam możliwości kupić za 200 zł wcześniej ani w outlecie a przez internet odpada myśłisz, że bym tak nie chciała, jak mi się udaje na wyprzedaży w ecco stacjonarnym to kupuję, teraz się nie udało bo nie było rozmiarów. Butów nie mogę sprzedać bo dziecko ma poważną wadę i nosi wkładki ortopedyczne.
          Zastanawiam się nad elefantenami
          • mamaemmy Re: Lasocki Kids 06.10.12, 18:23
            no nie muszą byc ecco,byleby miały właśnie jakiś TEX -tak jak napisala moja przedmówczyniwink
            Emka miała elefanteny,były ok,miała tez z decathlonu jakies sniegowce-REWELACJA,nigdy nie przemokły.
            Z najtanszych butów to miala kozaki z LIDLA,kupione jej przez moja mamę,specjalnie poszlam w nich z emma na snieg,żeby pokazac mamie,ze wnuczce badziew kupiła..big_grin a tu niespodzianka-nózka sucha i ciepła,butki jej nigdy nie przemokły,zupełnie jak ecco -a kosztowały chyba 50zł..
            Tylko to było dwa lata temu,nie wiem jak teraz te kozaczki z Lidla,pewnie bałabym sie zaryzykowac.
            • nandadevir Re: Lasocki Kids 06.10.12, 18:43
              śniegowce z decathlonu i z lidla miałam w zeszłym roku, te lidlowskie były super, myślałam, że je znów kupię w tym roku ale już takich nie ma, tylko te gumowe śniegowce. Taki fajny zestaw 2 pary za 100 zł.
              • beakarp Re: Lasocki Kids 06.10.12, 19:03
                Deichmann ma całą serię z texem w okolicach +/-100zł
                np takie:
                www.deichmann.com/PL/pl/shop/dziewczece/buty-dzieciece/00006001130502/kozaki%20dziecięce.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=dziewczece/buty-dzieciece.
                Moze urodą nie grzeszą, ale dobrze się noszą, zwłaszcza na wysokie podbicie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka