mama_julci2 01.07.04, 17:27 Proszę o jakąś opinie na temat tego jeździka bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy moja 11 miesięczna córcia będzie chętnie z niego korzystać. Z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justycha_1 Re: Chodzik-jeździk Fisher Price OPINIE !! 01.07.04, 20:08 Kolezanka dostała w prezencie.Kiedy byłam u niej moja 7,5 mies była zachwycona.Sama juz ładnie siedzi,ale posadzona musiała byc przytrzymywana.Wczesniej widziałam tylko w gazetach.Jest naprawde fajne,kolorowe ,wesoła muzyczka.Twoja mogłaby pobawic sie tez piłeczkami.zastanawiam sie przed zakupem,tylko ta cena..Ale niedługo chrzciny Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoscara Re: Chodzik-jeździk Fisher Price OPINIE !! 02.07.04, 09:06 Oskar ( 12 m-cy) bawi się głownie pileczkami. Jeździ tylko z asystą,czasami pcha. Ogólnie bez zachwytu, a cena byla naprawdę duża. Uwaga: muzyka po 15 minutach doprowadza rodziców do szału!! Odpowiedz Link Zgłoś
mickie Re: Chodzik-jeździk Fisher Price OPINIE !! 02.07.04, 20:59 witam, moja 13 miesięczna córeczka uwielbia tę zabawkę, dostała ją jak miała 11 miesięcy i myślę, że jeszcze długo posłuży; lubi wrzucać i łapać piłeczki............a najbardziej uwielbia jak wozimy ją po całym mieszkaniu (póki co sama jeszcze nie sięga nóżkami) - piszczy z radości muzyka jest fajna, ale głośna - można wyłączyć, migają światełka; to na pewno zależy od dziecka, każde bawi się inaczej, moja córeczka np. w ogóle nie interesuje się pianinkiem Fisher Price; jeździk ten uważam za najbardziej udany zakup pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś