naise 18.09.12, 22:31 Moze ktoś z Was się orientuje czy w tym sezonie bedą w TkMaxx buty Bearpaw? A może już są, a jesli tak to jakie modele i ceny (interesują mnie warszawskie TkMaxy). Będę wdzięczna za info bo sama nie mam możliwości jeździć tam za często by sprawdzać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 08:31 na innym forum przeczytałam ze w Poznaniu i Szczecinie sa w tych sklepach Ugg-i. wiec moze i niedzwiedzie łapy tez Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 08:56 Chyba tydzień temu w TkMAxxie w Zabrzu widziałam jedną parę Ugg w rozmiarze 38 bodajże za 399. Nie przyglądałam się im specjalnie, bo wcześniej na amazonie zamówiłam "niedźwiedzie łapy" i one były już pewnie gdzieś nad oceanem (a teraz są już u mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 09:05 po wpisie wnioskuje ze zamawilas na amazonie.usa ??? czy do PL? powiedz mi jak tam jest z cłem i z vatem?trafiaja ci paczki? ja po 3-krotnym zamowieiu ze sklepu int. z butami(nie amazon) dalam sobie spokój z zakupami w usa bo miałam takie szczescie ze clili mi paczke za kazdym razem. i koncowa cena nie wychodziła juz wcale fajna Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 09:27 patatajowa napisała: > po wpisie wnioskuje ze zamawilas na amazonie.usa ??? > czy do PL? > powiedz mi jak tam jest z cłem i z vatem?trafiaja ci paczki? > ja po 3-krotnym zamowieiu ze sklepu int. z butami(nie amazon) dalam sobie spokó > j z zakupami w usa bo miałam takie szczescie ze clili mi paczke za kazdym razem > . i koncowa cena nie wychodziła juz wcale fajna Też jestem zainteresowana odpowiedzią Rok temu w TkMaxx były tylko modele Meadow i Eva, ja chciałabym kupić Emma tall. Liczyłam że może w tym roku będą, ale jak pisałam nie mam możliwości za często sprawdzać w sklepiej Ugg'sy mnie nie interesują, nie zapłacę 800-900 zł za buty (za te najwyższe), które mogę mieć za pół ceny (może nie identyczne, ale spełniające dla mnie tę samą funkcję ) Odpowiedz Link Zgłoś
asikwikt Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 09:34 Ja kupilam w zeszłym roku brązowe Bear Paw w rozmiarze 39. Jak ktos chce to moge je odsprzedać przez allegro lub tablicę bo nie chodziłam w nich i odwidziały mi się Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 16:34 Jaki model i wysokość? I jaki to numer wg numeracji z podeszwie (7, 8, 9... ?) Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 10:24 Tak, zamawiałam bezpośrednio na amazon.com. Udało mi się i trafiłam na wyprzedaży buty za 40$, do tego doliczyli mi jeszcze prawie 30$ za przesyłkę i cło (łącznie). Paczka szła do mnie tydzień. Tracking działa lepiej niż na brytyjskim amazonie - cały czas miałam podgląd co się dzieje z moją przesyłką. Amazon podaje nr przesyłki i nazwę przewoźnika i na stronie tej firmy jest pełne info. Ostatni etap to doręczenie przez pocztę polską, ale nie było żadnych problemów, bo od razu dostałam informację jaki nr w systemie poczty ma moja paczka i mogłam ją zlokalizować. Przy doręczeniu już nic nie musiałam dopłacać. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, choć miałam wiele obaw, bo to było moje pierwsze zamówienie na amerykańskim amazonie. Płaciłam tak samo, jak na brytyjskim - debetówką mbanku. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 10:29 Zamawiałam model taylor www.amazon.com/gp/product/B004PGZ6GI/ref=ox_ya_os_product Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 10:15 Dziecięce Emma są na amazon.uk za niecałe 20 GBP juz z przesyłką Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 17:13 przesyłka za free dopiero od 25Ł +doliczany vat 23% do dziecięcych. Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 19:03 a to dziwne, bo mi nic nie doliczyli przy zamówieniu...czyli wysyłka za free i bez vatu. Tak napisali: Item Subtotal: ÂŁ19.97 Delivery and handling: ÂŁ0.00 Total: ÂŁ19.97 Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 19.09.12, 20:41 no dziwne .... bo forma podsumowania zamówienia na amazonie wygląda np. tak: "Order Summary Items: £28.17 Postage & Packing: £0.00 Order Total: £28.17 Order Totals includes VAT. " i to order total to jest cena butów dzieciecych z vatem w pierwotnej cenie 22.90 Ł. kiedys pisałaś tez ze na amazonie płacisz przez PayPal a nie ma takiej opcji.... moze jednak zamawiasz na jakims innym amazonie Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp amazon 19.09.12, 21:23 z tym Paypalem to pomyłka...płacę kredytówką polbanku Dziś rano przysłali info ze wysłane, a na karcie nie zeszła ta kwota..hmmm O te kupiłam, tu: www.amazon.co.uk/gp/product/B003FSTQIQ/ref=oh_details_o00_s00_i00 Przy wyborze opcji FREE Super Saver Delivery znika vat, i koszty przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: amazon 19.09.12, 21:42 o właśnie wczoraj zrobiliśmy zakupy na amzonie i nie zablokowali pieniędzy na rachunek, pierwszy raz się to zdarzyło, myślałam, że coś nie tak z zamówieniem ale wszystko ok wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 20.09.12, 07:57 Wczoraj kupiłam rozmiar 6 we wrocławskim TK Maxx, 159 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 07.11.12, 00:12 ja widziałam dzisiaj we wrocławskim w rozm. 37-39 a nawet 41 i 42 zwróciły moją uwagę, bo sama mam ugg-i i chciałam porównać. szczerze powiem że fajnie na nodze leżą, mają gruby środek i wydają się być równie ciepłe jak ugg. były za 199zł wysokie, niestety nie było mojego rozmiaru Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 07.11.12, 00:23 kurcze tylko nie pamiętam jaki to model był... a czy może ktoś odp jaka jest różnica między modelami emma a eva? i który jest lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
rosool Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 07.11.12, 07:42 W Kielcach widziałam wczoraj. Nie znam się na tej marce ale to chyba Abigail, tylko niebieskie, po 130. Rózne rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
agaward Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 07.11.12, 08:28 A nie wiesz może czy były 6 - stki? Pytam, bo jak byłam kilka dni temu to było pełno, ale same 7 -ki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 07.11.12, 12:51 u mnie same 7-ki a ja potrzebuje 40 czyli 9-tki, bo to chyba rozmiarówka amerykańska jest u mnie są modele marissa (fioletowe śliczne i czarne i jedna jasna sarah, wszystko niestety 38 proszę jakby któraś z Was widziała u siebie jakiekolwiek w rozm 40 czyli na podeszwie 9 żeby dała mi znać na mail gazetowy, bardzo proszę fioletowa marissa czarna marissa piaskowa sarah Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 07.11.12, 14:17 w Radomiu też są,po 129 ale stoją na rozm 41 więc chyba dlatego liche nimi zainteresowanie.ich prawdziwy rozmiar to 38.ja sobie wzięłam model new emily szare. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 07.11.12, 14:32 magma_pl napisała: > w Radomiu też są,po 129 ale stoją na rozm 41 więc chyba dlatego liche nimi zain > teresowanie.ich prawdziwy rozmiar to 38.ja sobie wzięłam model new emily sza > re. tak jest, nawet na tej papierowej metce tk Maxx-owej napisane uk 7 eur 41, a to nie prawda, bo to 7, ale usa czyli nasze 38 Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec 9 w Bielsku 08.11.12, 21:56 W Bielsku-Białej widziałam dzisiaj rozmiar 9 Nie wiem jaki to model - czarny w takie tłoczone wzory. Jutro ewentualnie moge zrobić zdjecie bo kupiłam dla siebie 8. Dziwna ta rozmiarówka bo normalnie noszę 37 a są dobre. Z tego modelu akurat 7 nie było ale mierzyłam z innego i były maławe. No i od razu pisze ze 10 też były Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: do aregiec - 9 w Bielsku 08.11.12, 22:13 dzieki za info te tloczone tez u nas widzialam,ale ja najbardziej choruje na te fioletowe ew jakis jasny braz.najlepiej krotkie lub z wywinietym kozuszkiem. A jaki normalnie rozm nosisz europejski? Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: do aregiec - 9 w Bielsku 08.11.12, 22:32 juz doczytalam teraz to sama juz nie wiem jakiego rozm potrzebuje kto ma jeszcze bearpaw-y i podpowie jaki rozmiar z podeszwy wziasc przy jakim europejskim??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: do aregiec - 9 w Bielsku 09.11.12, 11:35 ja dziś byłam i były te czarne tłoczone i mierzyłam 10 bo akurat była i zdecydowanie za bardzo mi lata. były też nowe których wcześniej nie widziałam - fioletowe taki marmurek, jakby popękana skóra fioletowe z tyłu sznurowane. też fajne i też 10 była za duża a 8 za mała więc muszę mieć rozm 9. ponawiam prośbę jakby ktoś widział 9-tki z takich najprostszych krótkie bądź z wywiniętym futerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pe-likanek Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 07.11.12, 16:29 W Bydgoszczy jest jedna para 37, wisi na 38, ale są zdecydowanie na mniejszą nogę, bo ja noszę 38 a są na mnie za małe. Byly jeszcze śliczne ciemnozielone z ozdobnymi guzikami na dziecięcym. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 07.11.12, 16:51 Mam pytanie do expertek Jak z jakością tych butów .. Czy porównywalna do Emu bronte ?? Czy może do stinegrów ?? Miałam bronte .. i niezadowolona byłam .. Teraz przymierzam się do stingerów .. I nie wiem czy może wypróbować te Bearpawy ?? Czy sobie darowac i od razu kupic stingery ?? Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: bearpaw w TkMaxx - są w tym roku? 07.11.12, 16:56 forum.gazeta.pl/forum/w,583,132685859,132685859,Buty_Bearpaw_jakie_opinie.html Odpowiedz Link Zgłoś