Dodaj do ulubionych

Odradzająca się aukcja - help

27.09.12, 14:52
Taka oto syutacja. licytowalam wczoraj sukienke dla siebie, aukcja skonczyla sie o 18:59. wygralam, przeszlo do zakladki "kupione". dzis chce zaplacic i patrze, a ta aukcja trwa jeszcze 5 godzin i na dodatek ktos mnie przebił !
Mial ktos z Was taka sytuacje ? napisalam do sprzedajacej ale na razie bez odzewu. Czu to smierdzi przekrętem ? jak udowodnic, ze aukcja sie skonczyla i wygralam ?
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: Odradzająca się aukcja - help 27.09.12, 14:57
      Sprzedająca raczej nie ma najpewniej nic do tego, takie rzeczy to sprawka błędów systemu allegro.
      A masz mail potwierdzający wygraną?
    • patatajowa Re: Odradzająca się aukcja - help 27.09.12, 15:01
      pewnie mieli awarie i przedlużyli. sprzedajaca nie moze nic z tym zrobic to allegro z automatu przedłuza.mialam taka sytuacje jako sprzedajaca nie raz i nie dwa niestety. aukcje pokonczyly mi sie wieczorem,dostałam maile kto wygrał a tu rano dnia nastepnego trwaja sobie w najlepsze wink
      troche nerwow i pretensji od kupujacych było -tych niezorientowanych o co chodzi -dlaczego robie przekrety jak oni wygrali tongue_out
    • kicia_beauty Re: Odradzająca się aukcja - help 27.09.12, 16:00
      Ja tak miałam w sobotę. Teoretycznie wygrałam dwie aukcje ( zależało mi na tych rzeczach ), a tu d...Weszłam zapłacić, a aukcja trwa jeszce prawie dobę. Wiem , że to nie jest wina sprzedającej, ale wkurzyło mnie to strasznie i wycofałam ofertę z jednej z aukcji ( sprzedająca zrobiła to z wielką łaską i pretensjami , a w drugiej ktoś mnie przebił .
      • tosieuda Re: Odradzająca się aukcja - help 27.09.12, 16:22
        takie rzeczy się dzieją i nikogo tu winic nie mozna,
        allegro z automatu przedłuza aukcje o dobę, jeśli w godzinach jej zakończenia były problemy z logowaniem, ponieważ potencjalni kupujący nie mogli zalicytować, więc trzeba im dać szansę...
        sprzedająca sama nie mogła tego zrobić, chociażby z tego powodu, że aukcje można wystawić ma minimalny okres 3 dni, a te "odradzające się " aukcje są najczęsciej przedłużane o 24h
    • magdalenca78 Re: Odradzająca się aukcja - help 27.09.12, 21:17
      cafe.allegro.pl/showthread.php?1618071-26.09.-Komunikat-Problemy-techniczne-%28aktualizacja%29
    • kotka.szrotka Re: Odradzająca się aukcja - help 28.09.12, 07:58
      Wczoraj się przez pół dnia nie mogłam zalogować. Pewnie dlatego allegro przedłużyło o jedną dobę kończące się aukcje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka