Dodaj do ulubionych

Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ?

30.09.12, 09:21
WIdział ktoś może te buciki na żywo,fajne są czy nie bardzo?

www.smyk.com/trzewiki-chlopiece-rozmiar-32,p1052012571,ubranka-dla-dzieci-p
Obserwuj wątek
    • emma6666 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 09:25
      Jutro będę obok to zobaczę.
      • ireland1 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 09:26
        dzieki,ale zalezy mi dzisiaj,bo chcialam kupic na happy hour
    • kroliczyca80 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 09:29
      Ja się do nich przymierzałam, plastikowe takie, sztywne...
      • ireland1 Re: kroliczyca 30.09.12, 09:31
        Naprawdę,az tak źle? Oj szkoda,bo mi się podobaja, a potrzebuje buty dla syna . A widziałyście gdzieś jakieś fajne?
        • emma6666 Re: kroliczyca 30.09.12, 09:51
          Fajnych butów jest masa, zależy ile chcesz wydać.
          O butach coolclub mam generalnie niskie mniemanie.
        • tedesca1 Re: kroliczyca 30.09.12, 10:08
          To juz lepsze sa lasocki kids, tyle, że mały wybór.
        • kroliczyca80 Re: kroliczyca 30.09.12, 13:12
          Ja też nie lubię butów Coolclub, bardzo rzadko trafia się coś nieplastikowego. Te akurat nie są dobrym wyborem. Ja kupiłam Superfity w TKMAXX za 99 zł, są mięciutkie i skórkowe, niezbyt wysokie (do kostki).
    • bbkk Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 10:33
      A ja kupilam je wczoraj. Uwazam ze sa calkiem fajne. Teraz je bardzo maly wybor butow jesiennych - mnie na takie za 250zl nie stac.
    • verika Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 12:24
      A ja przymierzałam się do nich ze 3 razy (kolorystyka mi odpowiada wink ale jak je wezmę do ręki to spowrotem odkładam na półkę smile))) Nie przekonam się !
      • hugo43 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 12:47
        zobacz na allegro sprzedawcow BUCIK_SZCZYTNO i babycity,bardzo czesto maja mrugałe w podobnej cenie,a to skorzane i porzadne buty,mozna brac w ciemno.
        • mamaoskarka Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 12:53
          Ulubiony forumowy sprzedawca na allegro ma mase bucikow Ecco w cenie ok 119 zl, wiec jezeli mozesz dolozyc 50 zl to polecam.
          • dunia34 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 13:45
            a który to jest ulubiony sprzedawca?wink (może być na maila gazetowego, jeśli nie można robić reklamy)
            • mamaoskarka Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 13:56
              Wyslalam na priv smile
              • emma6666 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 14:50
                Będąc dziś na spacerze weszłam do smyka ale szybko wyszłam i nie zdążyłam dojść do półki z butami, bo ochroniarz oczekiwał, że wytłumaczę dwulatkowi, że nie wolno jeździć po wielkim sklepie rowerkiem biegowym.
                • kroliczyca80 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 15:30
                  I miał rację, rowerek w łapkę i do butówsmile
                  • emma6666 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 17:23
                    Nie przesadzasz? To jest sklep dla dzieci, nie sklep z porcelaną.
                    • jbielu Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 17:35
                      otóż to, to jest sklep a nie plac zabaw wink
                      • kroliczyca80 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 17:41
                        Nie każdy lubi, jak mu dzieci przejeżdżają na rowerku po butach, również w sklepie zabawkowymsmile
                        • emma6666 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 17:43
                          Ja pilnuję mojego dziecka, a ono samo nigdy nikomu po niczym nie przejechało.
                          Jakoś w Decathlonie można...
                          • kroliczyca80 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 17:48
                            Ale regulaminów w sklepach nie piszą dla Ciebie i Twojego dziecka, tylko dla reszty niewychowanego pospólstwa big_grin Skąd pan ochroniarz mógł wiedzieć, że Wy w decathlonie tak ładnie śmigacie?
                            • emma6666 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 18:09
                              To nie chodzi o to że ładnie śmigamy w Decathlonie bo nie śmigamy.
                              Staram się nie zabierać dziecka do centrum handlowego, robię to tylko wtedy, kiedy muszę mu coś przymierzyć.
                              Moje dziecko nie jest pępkiem świata, gdyby nie pozwolono mu jeździć po sklepie z porcelaną, sprzętem agd/rtv to jest to dla mnie zrozumiałe.
                              Ale to jest sklep dla dzieci. "Cały dla małych". Jeździ wolno, nie szaleje, jest pod moją opieką.
                              Równie dobrze może coś strącić z półki biegając. Mam nie wchodzić z dwulatkiem do sklepu dla dzieci bo może zacznie biegać?
                              • kroliczyca80 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 18:31
                                Emma, ale nie jesteście jedynymi klientami Smyka-calego-dla-małych. Dziecko na rowerku to zagrożenie nie tylko dla towaru, ale np dla człapiących sobie spokojnie między regałami maluszków. Nawet posłuszny, ale rozpędzony 2-latek (nie Twój, to inny) może staranować takiego dzieciaka i zrobić mu poważną krzywdę. Oczywiście, może się to stać również w parku, ale Smyk jako forma odpowiada tylko za wydarzenia mające miejsce w ich sklepach, dlatego regulamin jest taki, a nie inny.
                                No i pomyśl - jeśli rowerek biegowy tak, to czemu nie taki z pedałami? Skoro 2-latek tak, to dlaczego nie 10-latek, oba to dzieciaki. Chciałabyś wędrować z dwulatkiem między regałami ze świadomością, że zza rogu zaraz wypadnie na was chłopaczysko na rozpędzonym BMX? Ja niespecjalnie.
                                Uważam, że zakaz rowerów w każdym sklepie jest jak najbardziej słuszny. A decathlon - cóż, sami sprzedają rowery, do tego mają tam spore przestrzenie, w smykach jest często ciasno.
    • ireland1 Re: Trzewiki chłopięce coolclub widział ktoś ? 30.09.12, 20:35
      Dzięki dziewczyny, pofatygowałam się dzisiaj specjalnie do smyka, żeby je obejrzeć i rzeczywiście szału nie ma...
      Synek chodzi teraz w ecco biom'ach i chcę coś wyższego typowego na jesień. Mam jedne z decathlonu do przedszkola ale muszę mieć na zmianę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka