Dodaj do ulubionych

kombinezon narciarski - dylemat

19.10.12, 20:15
Dziewczyny, Wy wiecie wszystko smile
Moja 6-latka jedzie zima na oboz narciarski - będzie sama, tzn. bez mamy i taty, wiec zalezy mi na tym, zeby miala bardzo cieply, lekki, po prostu fajny kombinezon narciarski o dobrych parametrach.
Starsza kolezanka (heloł Ninjo) juz mnie podszkolila i wiem, ze bardzo wazne parametry.

Co sadzicie o takim kombinezonie? Myslicie, ze byly ok? Moze ktoras z Was ma?
Zalezy mi na kombinezonie, ktory mialby parametry 5 tys., bylby dwuczesciowy + musi byc lekki, i raczej na szczuple dziecko (nie moze byc zbyt obszerny.

Poradzicie cos? Mam duzo czasu, wiec chcialabym dokonac slusznego wyboru. Moge wydac max 400 zl, zamortyzuje sie smile W domu jest jeszcze mlodsza corka, pozniej postaram sie dobrze sprzedac. No wlasnie, od razu poradzcie, co sie dobrze sprzedaje na allegro smile
Podsumowujac: szukam znanego i cenionego (tongue_out - nie Tchibo) kombinezonu, ktory bylby niczym buty zimowe ecco w swojej kategorii smile

Czy taki kombinezon bylby ok?

www.sklep-presto.pl/product-pol-26501-Kombinezon-narciarski-dzieciecy-Hilary-Set-Kids-5000-Hi-Tec.html
Obserwuj wątek
    • antyka Re: kombinezon narciarski - dylemat 19.10.12, 20:18
      Znalazlam jeszcze taki, w innym sklepie, tej samej firmy
      menstream.pl/forma/sprzet-sportowy/odziez-kurtki-kombinezon-narciarski-dzieciecy-kevin-set-kids-5000-hi-tec,166319.html
      Jak sprawuja sie kombinezony tej firmy?
    • madra-mama Re: kombinezon narciarski - dylemat 19.10.12, 20:41
      polecam firmę Brugi - są to super porządne rzeczy. mój syn w takim kombinezonie jeździł na nartach po kilka godzin w mrozie, wietrze i śnieżycy - nie przemókł, nie zmarzł (przynajmniej nie narzekał) wink
    • mamaemmy Re: kombinezon narciarski - dylemat 19.10.12, 20:42
      My mamy takiej firmy
      Color kids
      Nigdy nie przemoknął,tylko za calość daliśmy ok 500zł,ale widzę,że na necie taniej,firma malo znana,w jakichs smiesznych cenach ida uzywane..
    • koala0405 Re: kombinezon narciarski - dylemat 19.10.12, 21:51
      A może kombinezon Reima tec? Jeżeli tańszy dla szczuplaka to polecam 4 F.
      • zuzamon Re: kombinezon narciarski - dylemat 20.10.12, 15:53
        zobacz na stronie c&a, ja kupiłam już drugi- poprzedni super się sprawdził. Całość w tym roku ok 320 zl. miałam jakiś kod rabatowy - 10 procent
        • zuzamon Re: kombinezon narciarski - dylemat 20.10.12, 15:57
          www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/dziewczynki/Dzieci,%20rozm.%20122-182/Odzie%C5%BC%20narciarska
          Tylko parametry gorsze niż zakładałaś.
        • mamaoskarka Re: kombinezon narciarski - dylemat 20.10.12, 16:04
          Ja polecam zakup kurtki i spodni w KappAhl, modele Woxo. Wklejam link do kurtki
          www.kappahl.pl/article/kurtka_324103
          Teraz jest promocja minus 80 zl na kurtki Woxo, chyba do 28 pazdziernika. Ja kurtke juz kupilam, teraz czekam na jakas promocje na spodnie. Wczesniej mielismy kombinezon AST i tez sie dobrze sprawdzil.
          • mamaoskarka Re: kombinezon narciarski - dylemat 20.10.12, 16:07

Acha , parametry ma 3000 a nie 5000 ale to naprawde w zupelnosci wystarczy.
            • baziaczek Re: kombinezon narciarski - dylemat 21.10.12, 12:34
              My mieliśmy AST by Brugi i byl bardzo dobry. Na wyprzedaży kosztował 2 lata temu 249 zł. Doskonale nadawał sie dla chudziny.
              Teraz mam dla syna kurtkę z Woxo (kupioną w promocji -80 zł) i spodnie Woxo (te miałam za darmo, udało się upolowac na wyprzedaży druga przeceniona rzecz gratis). Kurtka ma wytrzymałość 3000 słupa wody, spodnie 5000. Teraz w Kapapahlu sa wyprzedaże na kurtki, a spodnie mozna upolować 20% taniej, jesli gdzieś uda ci sie dostać specjalny kupon (np. w Galerii Kazimierz w Krakowie kupony na nowe rzeczy są w punkcie informacyjnym).
              Ja się jeszcze zastanawiałam nad takimi z allegro, ale nie znam tej firmy i nie wiem co to, cena jest fajna:
              allegro.pl/bend-s-profes-komplet-oddychajacy-140-146-i2710844450.html
              Widziałam też kombinezony o bardzo dobrych parametrach w TKMaxxie ale pojedyncze modele i rozmiary. Mi nic nie udało się upolować.
    • dobryduszek30 Re: kombinezon narciarski - dylemat 20.10.12, 18:33
      Ja z pełną świadomością polecam Brugi. Są extra, synek miał w tamtym roku i w tym też kupiliśmy. Mają fajny sklep internetowy sklepbrugi.pl/ z darmową wysyłką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka