Dodaj do ulubionych

katalog zabawki - tesco

29.10.12, 20:50
właśnie dostałam link na maila
www.tesco.pl/promocje/gazetki/WPPPPq
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: katalog zabawki - tesco 30.10.12, 00:53
      Czy któraś z Was ma może tor Nano Speed? Wygląda ciekawie smile
    • magda-lenka78 Re: katalog zabawki - tesco 30.10.12, 01:55
      trochę opinii jest tu: www.amazon.com/Nano-Speed-Super-Vert-Crash/product-reviews/B007X90B46/ref=sr_1_2_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

zainteresowały mnie te cars drifters, ale po filmiku widzę ze to raczej odmóżdżające...
      www.youtube.com/watch?v=s26v1ddnMeo
      ceny to raczej powalające nie są, przynajmniej na dziale męskim... lepsze promocje były w Leclerku w zeszłym roku.
    • agni71 Re: Otwiera sie wam katalog? 30.10.12, 08:09
      Mnie i wczoraj i dzisiaj rano wyswietla sie komunikat:

"Strona chwilowo niedostępna.
      Proszę spróbować za chwilę."
      • iziak80 Re: Otwiera sie wam katalog? 30.10.12, 08:11
        u mnie to samo sad
    • natalek79 Tesco Rzeszów 30.10.12, 09:07
      Byłam wczoraj, panie wykładały ogrom nowych zabawek, z czego najbardziej rzuciły mi się w oczy zestawy Tomek i przyjaciele, niestety trackmaster a mój lubi take-n-play (cen jeszcze nie było, czytnik też milczał...), sporo FP i to żadko spotykanych w markecie, były już jeździki z lwem np.
    • lis-si Re: katalog zabawki - tesco 30.10.12, 09:13
      Jakby ktoś był w tesco to chętnie dowiem się jakie są ceny Lego Friends (dom Olivii, weterynarz, obóz jeździecki), bo w katalogu tylko jeden zestaw więc nie wiem jak pozostałe wyglądają cenowo.
      • magda-lenka78 Re: katalog zabawki - tesco 30.10.12, 09:52
        o Trackmastery to chętnie bym pooglądała, gdyby ktoś widział jakie są zestawy to proszę uprzejmie o info bo do Tesco mam dość kawałek...
        • gwen_s Re: katalog zabawki - tesco 30.10.12, 10:16
          gazetka już powinna pójść...
          Mi z rana nie szło, teraz jest ok smile
        • natalek79 Re: katalog zabawki - tesco 30.10.12, 12:36
          napewno widziałam ten z dźwigiem w porcie, ale nie wiem po ile. Może asortyment różny w różnych tesco?
    • ablacim Prośba o spojrzenie na regały;) 30.10.12, 12:27
      Dziewczyny, czy będąc w tesco któraś z Was mogłaby zobaczyć czy nie pojawił się przypadkiem prom kosmiczny imaginext? Poluję od dawna, właściwie nigdzie nie ma i w katalogu też nic nie widzę. Będę wdzięczna, bo do tesco mi nie po drodze i nie chciałabym sie wybierać po nic...
      • mama-tyma Re: Prośba o spojrzenie na regały;) 30.10.12, 13:17
        nie ma, ja ostatnio też długo szukałam i po stacjonarnych i po internetowych i jedynie na allegro do dostania
      • slonko1335 Prom 30.10.12, 13:24
        Prom imaginext ma być od jutra w realu przeceniony na 49 zeta.
        • slonko1335 Re: Prom 30.10.12, 13:26
          sorry wzięłam gazetkę do ręki i to co ma być nazywa się Stacja kosmiczna-łazik księżycowy i wygląda tak:
          www.hurtownia.leno.com.pl/obrazyallegro/fisherprice/imaginext/P6461_Stacja_kosmiczna/1.jpg
          • mama-tyma Re: Prom 30.10.12, 14:59
            czy coś jeszcze innego z imaginextu będzie w promocji?
            • slonko1335 Re: Prom 30.10.12, 15:38
              W gazetce jest tylko ta stacja ale zabawki są na dwóch stronach zaledwie.
              • ajtam22 Re: Prom 30.10.12, 16:11
                ja kiedys czytalam ze zabawki do tych tesco itp są to takie zabawki z odrzutu ze niekoniecznie są takeij jakosci jak w smykach, toysach czy innych sklepach typowo zabawkowych, jak myslicie prawda to?
                • kalina886 Re: Prom 30.10.12, 16:21
                  Taaa a ten artykuł to chyba był przez smyk sponsorowany.
                  Jak dla mnie bzdura.
                  • gosjana Re: gra FAUNA ? 30.10.12, 17:51
                    nic ciekawego jak dla mnie w tej gazetce wink
                    jeśli gdzieś zobaczycie grę Fauna (Fauna junior mnie nie interesuje) w obniżonej cenie bardzo proszę o informację na forum smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka