Dodaj do ulubionych

Płatność punktami payback

11.11.12, 19:42
Witam,

może ktoś się orientuje i doradzi- chciałam zamówić dziecku w Smyk.com klocki, mam dużo punktów payback więc chciałam zapłacić nimi i odebrać osobiście w Empiku. Nie wiem czy jest to w ogóle możliwe i jak w procesie zamówienia to zaznaczyć, bo nigdzie nie było opcji do zaznaczenia - zapłać punktami payback. Jest też kolejny problem- czy można zamówione rzeczy odebrać osobiście, bo rzekomo muszę wybrać płatność przed odbiorem i wtedy jestem zmuszona wybrać kuriera, a szkoda mi płacić za przesyłkę, skoro do empiku mam bardzo blisko.

A może lepiej dać sobie spokój ze smyk. com i wymienić punkty na bony w realu i za nie kupić dziecku zabawki? Ktoś tak już robił? Jak to dokładnie wygląda i na co można wymienić te bony?

z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • gr78 Re: Płatność punktami payback 11.11.12, 22:01

zakupy robisz jak zwykle, w miejscu gdzie jest sposób płatności wybierasz opcje odbiór w empiku płatność z góry i potem masz do wyboru rodzaj płatności tj karta kredytowa, przelew,lub własnie płace punktami - wybierasz ta opcje podajesz nr kart payback i czekasz na info o odbiorze paczki
      • dzikie_pnacze Re: Płatność punktami payback 11.11.12, 22:48
        Super, wielkie dzięki!!! Właśnie zamówiłam synkowi klocki- będą na mikołaja wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka